Cum să-ți dai seama că i-ai intrat la inimă, în funcție de zodia lui

Descoperă semnele care îți arată clar că i-ai intrat la inimă și că nu te va mai scoate niciodată de acolo!

 

Sursă: zodiachelps

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu-i mai pasă de aparențe

Berbecul nu are nimic de-a face cu romantismul și urăște să pară topit după tine în fața cunoștințelor.

Știi că i-ai dat lumea peste cap dacă se comportă ca un adolescent îndrăgostit, fără să-i pese de ce cred oamenii: îți aduce flori, te surprinde și chiar devine gelos când vede alți bărbați în jurul tău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te răsfață

Bărbatul Taur nu vorbește prea mult și prea devreme despre sentimentele lui, dar dacă te îmbrățișează în fața colegilor când te ia de la serviciu, dacă îți face cadouri, dacă te invită să stai în casa lui și eventual îți gătește cina sau îți aduce micul dejun în pat, nu există nicio îndoială că ai intrat în sufletul lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu devii centrul universului lui

Gemenii sunt mereu distrași, ocupați, implicați în multe proiecte, înconjurați de oameni și nu au niciodată suficient timp.

Cu cât lasă mai des totul deoparte pentru a petrece ore întregi doar cu tine, cu atât poți fi mai sigură că se îndrăgostește.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Își deschide sufletul în fața ta

Bărbatul Rac este unul dintre cei mai iubitori și plini de suflet, dar și neîncrezători și timizi oameni.

Dacă se comportă de parcă te-ar cunoaște de-o viață, dacă îți vorbește despre trecutul și temerile lui, dacă încearcă să te aducă mai aproape de părinții și rudele lui și îți îndeplinește toate capriciile, atunci nu trebuie să te îndoiești că el te iubeste.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vrea să te impresioneze

Leii sunt foarte mândri din fire și nu le place să pară vulnerabili, așa că atunci când un Leu face un efort să te mulțumească, este clar că însemni foarte mult pentru el.

Primul semn că te consideră specială: te copleșește cu cadouri. Apoi, un Leu îndrăgostit vrea să te arate lumii întregi și este foarte mândru de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vrea să știe totul despre tine

Pentru barbatul Fecioară, dragostea este un lucru extrem de serios, de aceea este cât se poate de precaut atunci când își alege partenera. Se îndrăgostește și de minte, nu doar de suflet.

Dacă este interesat de orice, de la ceea ce îți place să mănânci până la felul în care stai cu sănătatea sau cu banii, atunci înseamnă că are planuri serioase cu tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este mereu prezent

Bărbatul Balanță este criticat pentru că este distant și rece, chiar și în relațiile amoroase, pentru că ține mult la spațiul personal.

Când începe să-ți scrie fără motiv, să te scoată în oraș în fiecare zi, să te sune doar să-ți audă vocea sau să-ți ceară sfaturi pentru decorarea casei, înseamnă că l-ai cucerit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te mai lasă nici să respiri

Când un bărbat Scorpion se îndrăgostește, cu siguranță îți vei da seama singură, fără a avea nevoie de alții să o confirme.

El va dori să fie peste tot cu tine, să facă totul împreună, să te posede. Dacă te simți sufocată de atâta dragoste, este clar că s-a îndrăgostit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lasă garda jos

Primul semn că un Săgetător este îndrăgostit este că te invită alături de el în aventurile lui viitoare. Asta înseamnă o promisiune.

Apoi, dacă îți spune secrete despre propria viață, dacă râde mult în prezența ta și îți pune multe întrebări despre tine, e clar că l-ai cucerit!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Devii o prioritate

Dacă de dragul tău își neglijează celelalte planuri ale vieții sale, dacă simte nevoia să aibă grijă de tine și dacă îți vorbește despre sentimentele lui, înseamnă că ești femeia pe care și-o dorește pentru viitor.

Un Capricorn îndrăgostit va dori să te ajute în toate aspectele, de la plata facturilor până la cumpărăturile pentru casă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vrea să știe cum te simți

Sentimentalismele nu sunt pentru Vărsători, ei detestă clișeele siropoase.

Dar dacă este interesat să-ți cunoască prietenii și îți prezintă prietenii lui, dacă te susține atunci când ai o perioadă complicată la serviciu, dacă își organizează timpul în funcție de al tău și își face planuri care să te includă, înseamnă că te vrea aproape.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te copleșește cu gesturi romantice

Dacă îți trimite flori la birou sau te duce la plajă pentru a vedea împreună apusul, înseamnă că între voi s-a înfiripat ceva special.

Mai mult, un nativ Pești îndrăgostit se va implica în viața ta, va empatiza profund cu tine și te va ajuta în toate modurile pe care le are la dispoziție, pentru că orice problemă a ta devine și a lui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod