Cele mai neapreciate zodii. Scorpionul se află în top 3

Există zodii pe care le iubește toată lumea și zodii pe care le ocolește toată lumea. Află care este motivul și ce poți face pentru a atrage oamenii în viața ta!

Persoanele născute în aceste zodii cred că sunt adorabile... însă percepția celorlalți este cu totul alta!

În funcție de semnul tău astrologic, s-ar putea să îți fie greu să te faci înțeles și iubit de ceilalți.

Aceste trei zodii se luptă cu adevărat să fie apreciate pentru numeroasele lor calități. Ne amintim doar defectul lor cel mai mare!

Poate te interesează și: Care este piatra ta norocoasă și ce puteri miraculoase are, în funcție de zodia ta
 

Cel mai neapreciat semn zodiacal: Racul


Chiar dacă empaticul Rac este considerat cel mai slab semn zodiacal din punct de vedere psihic, el nu va ezita să-și folosească cleștii.

Când se simte atacat, este gata să se apere, chiar dacă asta înseamnă să devină periculos pentru cei din jur.În același timp sensibil, dar și rebel, uneori este dificil să-i identifici personajul care este mult mai complex decât pare...

Cel mai neapreciat semn zodiacal: Scorpionul


Este greu să-ți faci o părere reală atunci când nu cunoști bine o persoană.

Misterioșii Scorpioni au tendința de a-i destabiliza pe cei din jur, în special pe cei care nu au ajuns niciodată să-i cunoască cu adevărat.

La prima vedere, pot părea reci, aroganți sau complicați.

Scorpionul este înconjurat de o aură întunecată.

Sub aspectul lui dur se ascunde însă o ființă sensibilă, capabilă să iubească fără nicio constrângere!

Citește și: Cum să-ți dai seama dacă te înșală pe baza comportamentului său de zi cu zi
 

Cel mai neapreciat semn zodiacal: Berbecul


Chiar dacă încăpăţânatul Berbec se grăbeşte și acționează fără să stea pe gânduri, el este totuşi o persoană ambiţioasă, care nu ştie să stea cu mâinile în sân.

Însă, latura lui bătăioasă este, de fapt, o sabie cu două tăișuri.Acest lucru îl poate face naiv, dar îi permite și să realizeze lucruri mărețe, care nu ar fi la îndemâna unui semn mai responsabil.

 

Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod