Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu e cazul să dai vina pe partenerul tău pentru că nu eşti tu fericită în această săptămână. Dacă îţi vei vărsa nervii pe el din cauza externe, cu siguranţă vor ieşi scânetei şi pe acest plan al vieţii tale. Dacă exagerezi cu posesivitatea şi controlul asupra iubitului sau soţului tău, în aceste zile vei avea de suferit mai mult decât crezi că duferi iniţial. Încearcă să priveşti lucrurile din viaţa ta cu mai multă maturitate.

Nu îţi pune baza în banii pe care trebuie să îi primeşti curând, pentru că e posibil ca ei să mai întârzie şi să îţi strice planurile. Angajează-te doar în activităţile cărora le poţi face faţă financiar în acest moment. La locul de muncă este important să fii obiectivă, să munceşti ca şi până acum şi să încerci să nu te implici în discuţiile nefaste pe care le au unii dintre colegi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe acest plan în aceste zile, iar asta se datorează doar atitudinii partenerului tău faţă de tine. Se întrevede mai mult romantism şi afecţiune în această săptămână, mai ales în zilele de weekend. Timpul liber pe care îl ai şi pe care îl petreci alături de iubit vă va consolida relaţia şi vă va grăbi spre următoarea etapă. Dacă eşti singură, cel mai probabil nu vei avea o stare prea bună din cauza faptului că te simţi mult prea singură.

Este o perioadă bună pentru munca în echipă, cu toate că nu te reprezintă acest lucru. Ţie îţi place să faci totul numai după voia ta, dar un astfel te exerciţiu te poate dezvolta profesional mai mult decât ai crede. Mai mult decât atât, dacă colaborezi mai mult cu colegii tăi, e posibil să câştigi mai repede banii la care aspiri. Eşti foarte sigură pe tine şi poţi fi un exemplu bun de rumat pentru cei din jurul tău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, se anunţă evenimente care mai de care mai flatante. Ai mulţi admiratori, iar asta nu îţi îngreunează alegerea. Faptul că ai multe opţiuni îţi dă mai multă încredere în tine şi te face o femeie şi mai atrăgătoare. Nativele implicate într-o relaţie serioasă comunică mai uşor cu partenerul lor de viaţă, iar asta înseamnă că împreună vor face multe lucruri importante pentru relaţia lor.

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă acest lucru nu îţi garantează un câştig financiar mai mare. Cu toate că ţi-ai dori, nu îţi face speranţe cu privire la acest aspect al vieţii tale. Din fericre, situaţa ta financiară este una destul de bună şi nu te simţi încolţită în vreun fel. Este foarte important să realizezi ceea ce ai şi să nu acţionezi şi reacţionezi ca un copil care nu primeşte ceea ce îşi doreşte, atunci când doreşte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu reuşeşti să găseşti un echilibru între viaţa ta sentimentală şi cea profesională în această săptămână. Din această cauză rişti să ai probleme în ambele planuri fără ca intenţia ta să fie asta. Din păcate nu vei reuşi să găseşti o soluţie de una singură, dar vei fi ajutată şi vei izbuti într-un final. Pentru ca lucrurile să meargă bine trebuie să faci şi unele compromisuri, chiar dacă nu simţi că e necesar să acţionezi aşa.

Eşti pusă pe fapte mari în aceste zile, lucru care te poate propulsa în carieră mai mult decât sperai. Este o săpămână bună pentru schimbări, mai ales dacă e vorba de jobul tău. Dacă primeşti o ofertă mai bună, nu te crampona în obişnuinţă şi confort, altfel nu vei reuşi să evoluezi profesional. Cu banii nu stai rău, însă poţi mai mult de atât, aşa că nu-ţi propune să nu ai aşteptări mai mari.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă abia te liniştisei pe acest plan al vieţii tale, din păcate în aceste zile ceva îţi va tulbura atmosfera. Nu se întâmplă nimic grav, însă ceva sau cineva îţi va tăia aripile şi te va întoarce puţin din drum în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă. Este foarte important să nu pui la suflet ce auzi în jur şi să nu te laşi influenţată de bârfele sau implicaţiile nefaste ale unor persoane cu intenţii rele. Dacă eşti singură, astrele îţi recomandă să te concentrezi mai mult pe acest sector dacă vrei să schimbi ceva în viaţa ta.

Săptămâna aceasta ai toate şansele să fii remarcată de la locul de muncă şi chiar să primeşti o veste bună pe acest plan al vieţii tale. Fie va fi vorba de o promovare, fie ţi se va oferi un bonus financiar considerabil, cert este că starea de spirit se va îmbunătăţi simţitor. Evoluezi mai bine decât te-ai fi aşteptat, dar asta nu înseamnă că trebuie să devii o persoană egoistă şi cu nasul pe sus!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pe acest plan pentru tine, iar acest lucru te sperie. Ai senzaţia că nu meriţi ceea ce ţi se întâmplă şi ţi-e teamă că totul se va spulbera într-o clip. În loc să fii atât de negatvistă, ai face bine să trăieşti clipa şi să fii fericită cu ceea ce ai. Dacă eşti singură, zilele acestea eşti mai plină de speranţă şi mai plină de încredere, lucru care te poate conduce în braţele bărbatului perfect mai repede decât crezi.

Situaţia ta profesională va râmâne aceeaşi, iar starea ta de agitaţie caracteristică de asemenea. Din fericire, capeţi mai multă încredere în tine pentru că vei primi o sumă de bani considerabilă, iar asta îţi va da siguranţă. Cu toate că nu ai motive reale, faptul că o duci din ce în ce mai bine cu banii te face să nu mai priveşti lucrurile atât de tragic în ceea ce priveşte serviciul tău. Trăieşte clipa şi nu mai pune mereu răul înainte.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi merge foarte bine cu dragostea, dar ştii că meriţi tot ce trăieşti. Ai aşteptat toată viaţa să ai parte de atâta iubire şi înţelegere, iar acum le ai pe toate. Partea cea mai frumoasă este că priveşti spre viitor cu mai multă încredere, iar împreună cu partenerul tău aveţi planuri care sunt tot mai aproape de realizare. Dacă eşti o nativă singură, acum trebuie să eviţi mai mult decât oricând să fii acidă şi respingătoare cu admiratorii tăi.

Vei primi o veste bună în această săptămână în ceea ce priveşte banii, iar asta se întâmplă mai repede decât te-ai fi aşteptat. E posibil să capeţi o sumă de bani considerabilă care te va ajuta să îţi demarezi planurile pe care ţi le-ai făcut de ceva vreme. Acum este momentul perfect să faci primul pas în acest sens, un pas plin de încredere. Nu te uita în spate, nu pune răul în faţă şi nu regreta deciziile luate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vor exista tensiuni între tine şi partener, pentru că unele probleme mai vechi au rămas nerezolvate, iar acum încep să iasă din nou la suprafaţă. E momentul să vorbeşti sincer şi deschis cu acesta şi să trasezi unele limite. Dacă ceea ce trăieşti acum nu este ceea ce îţi doreşti, nu te complace în situaţia dată, ci schimbă cât mai repede ceva în relaţia ta sau chiar partenerul! Sună a insensibilitate, însă e cea mai bună soluţie pentru tine!

Încearcă să nu te cerţi cu nimeni la locul de muncă în aceste zile, altfel şansa ar putea să îţi scape printre degete. Este foarte important să fii diplomată în acest moment, chiar dacă asta înseamnă să le dai dreptate celor care nu o au. Interesul este pe primul loc, aşa că nu ar trebui să fie atât de dificil să fii alta pentru câteva zile. Va veni vremea în care îi vei pune la punct pe toţi cei care au greşit. În ceea ce priveşte banii, evită pe cât posibil să faci afaceri, tranzacţii şi negocieri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Profită de orice timp liber pentru a ţi-l petrece alături de partenerul tău de viaţă, fie el iubit sau soţ. Aveţi nevoie de mai multă intimitate pentru că în ultima perioadă v-aţi neglijat unul pe celălalt, iar asta v-a îndepărtat fără să vă daţi seama. Nativele singure vor simţi mai acut dorinţa de a-şi întemeia o familie şi vor fi capabile să se arunde cu capul înainte doar pentru a obţine ce şi-au propus.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, însă va fi o săptâmântă extenuantă pentru tine pe plan profesional. E foarte important să iei pauzele necesare pentru a-ţi reâncărca bateriile, altfel ai putea face greşeli ireparabile. Cu o organizare atentă şi o bază solidă în ceea ce priveşte un stil de viaţă echilibrat, vei reuşi să duci la bun sfârşit toate sarcinile primite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu e un moment rău să îţi faci mai multe planuri de viitor alături de partener, mai ales dacă relaţia voastră este una de lungă durată. Dacă nu ai copii, acum poate fi ocazia perfectă de a trece la următorul nivel în ceea ce priveşte viaţa ta de familie. Este foarte important ca ambii să vă doriţi aceleaşi lucruri, de aceea e necesar să comunicaţi fără bariere pentru a nu face o greşeală majoră.

Ai multă energie în această săptâmână, însă trebuie să o canalizezi pe activităţile care merită. Nu te implica în afaceri care nu îţi garatează nimic şi nu investi bani în imobiliare. În viitor vei avea mai multe şanse de a-ţi suplimeta veniturile, însă pentru moment e nevoie să stai mai liniştită şi să nu faci mutări importante. Trage cu urechea la ceea ce vorbesc cei din jur, ţi-ar păutea fi util!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă lucrurile nu merg prea bine între tine şi partenerul tău de viaţă, e necesar să nu ţii totul în tine. Încearcă să comunici cu persoanele în care ai încredere deplină şi să ceri sfaturi dacă simţi că ai nevoie de ele. Asta nu înseamnă că te plângi sau că cineva va râde de tine, ci din contră poate fi mai benefic pentru tine decât crezi. Dacă eşti o nativă singură, aici lucrurile stau total invers, nu asculta pe nimeni şi acţionează după propria-ţi intuiţie.

Nu vor exista modificări în ceea ce priveşte venitul tău, însă se văd semne bune pe viitor. Săptămâna aceasta este numai bune pentru a tatona terenul pentru investiţii importante, însă înainte de orice decizie importantă trebuie să gândeşti mult şi atent. Eşti o fire analitică şi cu grija detaliilor mici, iar asta te-ar putea salva de la un eşec financiar.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să reapară unele probleme mai vechi în ceea ce priveşte comportamentul partenerului tău de viaţă. Dacă ai crezut în vorbele şi promisiunile lui de schimbare, află că totul a ţinut doar o scurtă perioadă, iar acum vei simţi doar că ai fost amăgită. Nu te gândi că totul a fost un plan diabolic din partea lui, ci că efectiv nu se poate schimba. Ca ambii să fiţi fericiţi, trebuie să vă acceptaţi unul pe celălalt aşa cum sunteţi.

Nu o duci rău cu banii, însă nici foarte bine. Este important că reuşeşti să te menţii pe linia de plutire şi să poţi duce un trai decent, însă nu strică niciodată să vrei mai mult. Cere mai mult de la tine, ai încredere în ceea ce poţi şi fii curajoasă în ceea ce priveşte schimbările. Ai multe de câştigat dacă vei reuşi să fii mai curioasă, incisivă şi ambiţioasă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod