Horoscopul săptămânii 3-9 decembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Relaţia ta amoroasă va fi favorizată în această săptămână. Dacă te-ai separat recent de partener în ideea unei pauze, acum vă veţi da seama amândoi că nu puteţi trăi unul fără celălalt. Legătura dintre voi se va suda şi veţi deveni un cuplu extrem de puternic. Acest impas vă va deschide ochii cu privire la ceea ce vă doriţi cu adevărat. Dacă eşti singur, cel mai probabil familia îţi va face cunoştinţă cu o persoană care, surprinzător, chiar te va încânta.

E rost de câştiguri mai mari în această săptămână, cu toate că nu te aşteptai la asta. Scopul tău este de a te perfecţiona în domeniul în care activezi, dar nicidecum de a face bani din piatră seacă. Disperarea după avere nu te caracterizează şi nu te va acapara niciodată, indiferent de situaţia financiară în care te afli. Vei evolua frumos şi lent şi vei fi răsplătit pe măsură.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Comunicarea dintre tine şi partenerul tău este foarte importantă în aceste zile. Chiar dacă nu gândiţi la fel, e necesar să vă spuneţi unul altuia ce aveţi pe suflet şi, mai ales, ce aşteptări de viitor aveţi. Dacă relaţia ta e la început de drum, încearcă să nu îţi faci prea mari speranţe până nu ajungi să îl cunoşti foarte bine pe cel de lângă tine. În caz contrar, doar tu vei fi persoana dezamăgită.

E posibil ca în aceste zile să apară discuţii aprinse între tine şi partenerul de viaţă din cauza banilor. Situaţia voastră financiară nu este una tocmai bună, însă unul dintre voi are tendinţa de a cheltui mai mult decât trebuie. Pentru ca situaţia să nu degenereze, comunicarea dintre voi ar trebui să fie fără un ton ridicat şi indiferenţă. Nu este exclus să ajungeţi la violenţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativii singuri vor avea o săptămână excelentă în ceea ce priveşte dragostea. Din pură întâmplare şi fără să faci ceva în acest sens, vei întâlni o persoană cu care te vei înţelege din priviri din prima. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, aceasta va trece la nivelul următor, ceea ce implică fie o căsătorie, fie un copil. Pe plan amoros traversezi o perioadă liniştită, în care lucrurile evoluează încet şi frumos.

Este o săptămână bună pentru afaceri, aşa că dacă primeşti vreo ofertă, nu ezita să o accepţi. Cu cât vei face mai multe lucruri noi în acest zile, cu atât şansele de câştig vor creşte. Nu o duci rău cu banii, însă ca să evoluezi trebuie să fii într-o permanentă căutare şi întrecere cu cei din jurul tău. Un sfat venit de la o persoană cu mai multă experienţă în domeniu te va ajuta să iei deciziile corecte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca tu şi partenerul tău să încercaţi să scăpaţi de monotonie. Dacă veţi continua în acelaşi ritm ca şi până acum, cel mai probabil nu veţi ajunge deloc bine. Dacă eşti singur şi disponibil, nu te lăsa afectat de ce auzi în jur şi încearcă să îţi trăieşti viaţa aşa cum îţi place. Cel mai important eşti tu, nu uita acest lucru!

Vei avea mult de muncă în aceste zile, însă toate eforturile depuse vor fi răsplăite pe măsură. Cum vine perioada sărbătorilor, te-ai decis că trebuie să îţi asiguri un venit mai mare pentru a reuşi să faci faţă cu brio cheltuielilor. Dacă banii tăi sunt la comun cu cei ai partenerului de viaţă, încercaţi să găsiţi un echilibru în ceea ce priveşte dorinţele fiecăruia.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai toate şansele să te îndrăgosteşti iremediabil în această săptămână, dar asta nu înseamnă că ai găsit persoana perfectă pentru tine. Chiar dacă eşti plin de tine şi nu recunoşti când dai rateuri, această situaţie va fi mai evidentă decât orice cuvânt pe care îl spui. Cei din jur încearcă să îţi deschidă ochii, însă orgoliul nu te lasă să asculţi. Din păcate, tu vei fi dezamăgit la final.

Va fi o săptămână norocoasă pentru tine în ceea ce priveşte finanţele. Vei primi bani din surse neaşteptate în momentele în care ai cea mai mare nevoie de ei. Oportunităţile apar încă din prima zi a acestei săptămâni şi nu se vor opri decât atunci când vei vrea tu acest lucru. Nu uita să iei în calcul şi oboseala şi să înveţi să te opreşti atunci când simţi că exagerezi cu munca.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi decisivă pentru tine în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. O persoană care a apărut recent în viaţa ta îţi poate da lumea peste cap şi te poate determina să fii infidel. Chiar dacă relaţia în care eşti implicat acum nu te mai satisface, încearcă să fii cât poţi de corect. Dacă eşti singur, nu te arunca în braţele primului venit, mai ales dacă difereneţele dintre voi sunt enorme.

Din fericire, în această săptămână începi să îţi revii cu banii după o perioadă în care ai cheltuit enorm. Ai traversat, din fericire, o scurtă perioadă de timp în care te-ai lovit de lipsa acestora, dar măcar ai realizat cât de impprtant e să ai o rezervă. De regulă faci economii, însă de acum înainte vei fi şi mai responsabilă cu privire la acest aspect.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încă te bucuri de linişte pe plan sentimental, însă asta nu înseamnă că va fi o situaţie permanentă. Tot ce trebuie să faci acum este să profiţi de armonia dintre tine şi partenerul tău şi să obţii cât mai multe lucruri dintre cele pe care ţi le doreşti. Dacă eşti singur, nu e exclus ca o persoană pe care nu o suportai să îţi pună inima pe jar. Ştie să flirteze, ţine doar de tine dacă îi vei răspunde la fel sau nu.

Zilele acestea vor fi oarecum grele la locul de muncă din cauza faptului că va trebui să te adaptezi unei schimbări. Fie că ai fost în concediu şi acum revii sau ţi s-a modificat colectivul, cert este că îţi va lua ceva timp să te acomodezi şi să dai randament. Din fericire, venitul tău nu depinde de asta, aşadar eşti destul de relaxat în ceea ce priveşte banii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi într-o formă de zile mari în această săptămână, iar energia ta pozitivă e molipsitoare. Cei dragi vor primi din partea ta exact ce au nevoie, de aceea îţi vor arăta aprecierea şi îţi vor răspunde cu multă iubire. Partenerul de viaţă te iubeşte mai mult pe zi ce trece, iar viitorul relaţiei voastre pare unul extrem de luminos şi promiţător. Dacă eşti singur, nu îţi băga coada în relaţia altcuiva!

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce priveşte banii, pentru că primeşti oferte care te pot îmbogăţi pe viitor. Chiar dacă nu vei câştiga de acum mai mult, este clar că asta se va întâmpla cât mai curând posibil. O afacere în care te implici este mai bănoasă decât ai fi crezut, însă nici competenţele tale nu trebuie să fie uitate. Munceşti şi vei fi recompensat!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei fi învăluit de persoane care vor să te cucerească. La un moment dat, acest lucru ar putea deveni chiar obositor şi enervant. Dacă eşti în căutarea partenerului ideal, încearcă să faci o selecţie înainte de a te întâlni cu toate persoanele care te-au invitat în oraş. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, încearcă pe cât posibil să îţi faci partenerul să se reîndrăgostească de tine.

Ofertele care ţi se vor face în aceste zile vor fi extrem de tentante, însă nu eşti atât de naiv încât să crezi tot ce ţi se promite. Din fericire, ai acel fler care te ajută să îţi dai seama când ceva nu este în regulă. Chiar dacă ţi-ar prinde bine nişte bani în plus, nu îţi rişti poziţia şi venitul de care te bucuri acum. E de apreciat!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă te-ai despărţit recent de partener, iar motivele au fost destul de serioase, nu lăsa dorul să te întoarcă din drum. Indiferent cât ai încerca să faci lucrurile să meargă din nou, e posibil ca tot tu să sfârşeşti suferind. Sfatul astrelor este să te îndepărtezi cât mai mult de acesta şi să începi să îţi construieşti o nouă viaţă. Nu va fi uşor de la început!

În această săptămână va fi rost de invidii la locul de muncă, însă reuşeşti să nu pui la suflet tot ce îţi ajunge la urechi. Unii colegi ar putea să îţi vrea răul pe la spate, deşi aparent sunt cele mai inofensive persoane. Atât timp cât îţi vezi de treaba ta şi munceşti responsabil, venitul tău nu are cum să fie afectat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viaţa sentimentală nu va fi în atenţia ta în această săptămână, însă lucrurile par destul de liniştite pe acest plan. Te vei concentra pe prieteni, în special pe unul care are mare nevoie de tine. Nu vei ezita nicio clipă să îi oferi ajutorul, însă sfaturile şi prezenţa ta sunt cele care îi vor ridica moralul. Bunătatea ta este apreciată de multă lume şi vei fi dat drept un bun exemplu.

Ai planuri mari de viitor în ceea ce priveşte investiţiile şi afacerile, însă ai nevoie de suport din partea celor din jur. Situaţia ta financiară nu îţi permite să îţi pui toate ideile în practic, însă eşti norocos că are cine să te ajute. Dacă porneşti pe acest drum, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu este exclus ca în aceste zile să dezvolţi o relaţie cu un şef de-al tău. Ce-i drept, va fi vorba doar de atracţie fizică la început, dar pe parcurs lucrurile s-ar putea schimba. Indiferent de ceea ce simţiţi, încercaţi amândoi să ascundeţi ce se întâmplă între voi. Flirtul şi comentariile cu tentă sexuală nu îşi au locul la serviciu.

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în această săptămână, sunt semne că vei evolua profesional în cel mai scurt timp. Nu va mai dura mult până când vei fi avansat, aşadar şi situaţia financiară se va îmbunătăţi. Nu ai probleme cu banii, însă eşti suficient de ambiţios şi inteligent încât să îţi dai seama că doar schimbarea îţi poate aduce lucruri din ce în ce mai bune. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod