Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea în luna decembrie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, ba chiar lucrurile stau bine pentru tine atât pe plan sentimental, cât şi financiar.

Liniştea şi echilibrul par a se fi instalat încet, dar sigur în viaţa ta. Cu toate acestea, încearcă să nu îţi faci iluzii că aşa va fi tot timpul, micile turbulenţe nu au cum să dispară definitiv. Viaţa e mai frumoasă când e palpitantă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dezamăgirea este sentimentul predominant în această lună, în special în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie şi te-ai îndrăgostit, e posibil să nu vezi anumite lucruri, evidente pentru cei din exterior. Există şanse riscuri foarte mari să descoperi că cel pentru care simţi fluturi în stomac este, de fapt, cu totul altă persoană decât vrea să pară. E posibil să ascundă chiar că e căsătorită sau că are o altă relaţie în paralel cu tine. Nu vei traversa o perioadă prea bună!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, însă nu vei fi ocolit complet de neplăceri.

Astrele îţi recomandă să ai grijă la alegerile pe care le faci pe plan sentimental, altfel tu vei fi cel care va suferi. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, încearcă să îţi ţii sub control impulsivitatea şi evită pe cât posibil să spui lucruri pe care le poţi regreta mai târziu. Pe plan profesional lucrurile merg în direcţia bună, iar în ceea ce priveşte banii vei avea destul de multe cheltuieli pe care nu ţi le doreşti şi care nu erau planificate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Asumă-ţi riscuri şi astfel vei evita orice fel de problemă cu banii în această lună.

Dacă nu ai curaj şi te complaci în situaţia în care te afli, atunci nu poţi să dai vina pe nimeni pentru problemele tale. Totul depinde de tine în privinţa tuturor aspectelor din viaţa ta. Pe plan amoros lucrurile stau bine şi eşti axat mai mult pe distracţie decât pe implicare emoţională.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina probleme grave în luna decembrie, dar asta nu înseamnă că vei avea o stare bună tot timpul.

Pe parcursul acestor zile vor mai exista neplăceri care te vor supăra şi pentru care nu ai soluţii. Dacă pe plan sentimental îţi merge extrem de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi în privinţa banilor. Vei fi nevoită să intri în economii şi cu greu le vei putea pune la loc.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă pe plan sentimental lucrurile par să se îndrepte pentru tine, nu acelaşi lucru se poate spune despre bani.

Eşti tentat să faci tot felul de cheltuieli pentru a-i mulţumi pe cei din jurul tău, însă vei realiza că acestea sunt total inutile şi fără rezultatele la care te aşteptai. Încearcă să fii responsabil aşa cum te ştie toată lumea, iar dacă ai scăpări, ai grijă măcar ca acestea să nu fie mari.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de cumpene în luna decembrie, însă vei da piept cu unele schimbări nedorite.

Vei fi nevoit să renunţi la ceea ce ţi-ai planificat din cauza faptului că banii nu sunt de ajuns. Chiar dacă te vei supăra pe moment, e clar că acestea nu sunt probleme grave şi vei reuşi să îţi revii destul de rapid. Pe plan amoros ai parte de tot ceea ce îţi doreşti, aşa că bucură-te la maximum!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de probleme grave în această lună, dar necazurile par să te ocolească la limită.

Riscul de a pierde o sumă mare de bani va fi foarte mare, însă vei reuşi pe ultima sută de metri să ocoleşti pericolul. Astrele îţi recomandă multă grijă şi atenţie asupra persoanelor care sunt mai amabile decât de obicei. Analizează orice ţi se pare suspect!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă tensiuni şi decizii tranşante pe plan sentimental în luna decembrie.

Nu traversezi o perioadă prea bună pe plan sentimental, iar schimbările bruşte te vor debusola. Încearcă să gândeşti matur şi să te înconjori de persoane optimiste. Deciziile pe care le ei sunt cele mai bune pe termen lung, aşa că nu te gândi la nimic altceva. Din fericire, ai bucurii în ceea ce priveşte banii, iar asta îţi mai ridică puţin moralul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Întâmpini probleme serioasă cu banii, iar acest lucru nu se va schimba nici în această lună.

Cu siguranţă se poate spune că eşti în impas, dar cei dragi îţi vor da o mână de ajutor. Cu toate că vei ieşi rezonabil din această situaţie, la final de decembrie vei fi sleit de orice fărâmă de energie şi cu moralul la pământ. Pe plan sentimental vei resimţi o presiune şi o tristeţe mai acută doar în cazul în care eşti singur.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea parte de cumpene în luna decembrie, însă vei trece printr-o situaţie dezamăgitoare.

O persoană în care aveai încredere te va trăda, situaţia financiară fiindu-ţi astfel afectată. Cu toate acestea, îţi vei da seama până la urmă şi vei reuşi să eviţi un pericol major. Va fi o lecţie de viaţă şi, cu siguranţă, nu vei mai fi deloc naiv de acum înainte.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această lună.

Perioada sărbătorilor va fi una liniştită, însă asta nu înseamnă că aşa va şi rămâne. Relaxează-te acum cât poţi, căci apoi nu se ştie ce va urma. Profită de acest echilibru şi relaxează-te, astfel, cu resursele pe care ţi le strângi acum vei reuşi să faci faţă provocărilor care te aşteaptă pe viitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod