Horoscopul săptămânii 29 mai-4 iunie. O relație mai veche poate reînvia pentru Rac

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Dacă ești căsătorit/ă, nu ar trebui să creezi conflicte, deoarece problemele mărunte îți pot aduce probleme în relație. Fii practic/ă și petrece o săptămână liniștită cu soțul tău/soția ta.

Ai grijă și de sănătatea acestuia/acesteia, deoarece el sau ea ar putea avea nevoie de atenție.

Dacă ești singur/ă, nu se anunță nimic la orizont.

Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii nevoit/ă să finalizezi un obiectiv sau orice proiect cu termen limită propus de un coleg sau de șeful tău.

Pe de altă parte, se anunță câștiguri mari din munca ta. De asemenea, este o perioadă bună și în ceea ce privește afacerile.

Una peste alta, lasă lucrurile să decurgă natural și nu te gândi prea mult la bani, deoarece stresul te poate îmbolnăvi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Săptămâna aceasta va fi una plăcută din punct de vedere sentimental. Se poate ca partenerul/a de viață să te surprindă în cele mai plăcute moduri, mai ales dacă plecați într-o călătorie.

Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei cunoaște o mulțime de oameni noi, însă niciunul dintre ei nu te va atrage suficient de mult încât să te îndrăgostești.

Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să suferi de anxietate legată de locul de muncă. Ar putea exista oportunități de a lucra cu companii străine.

Nu lua o decizie pripită și nu-ți părăsi slujba cu furie. Pentru a obține succesul, trebuie să fii calm/ă, disciplinat/ă și consecvent/ă față de obiectivul tău.

Ai putea obține rezultate mai bune dacă muncești mai mult și ai putea avea un interviu de succes în ultima fază a acestei săptămâni. Ar trebui să ai răbdare și determinare în munca ta ți ar trebui să-ți ții furia sub control.

Cheltuirea banilor pentru casa și confortul tău te-ar face mai fericit/ă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Astrele te sfătuiesc să ai răbdare și să petreci timp de calitate cu soțul/soția sau iubitul/iubita, deoarece acest lucru ar putea face această săptămână mai ușoară pentru voi doi în ceea ce privește relația voastră.

Poate exista un conflict cu familia sau cu socrii.

Dacă ești singur/ă, poți primi o propunere interesantă, iar șansele tale de a te căsători sunt mari în viitorul apropiat.

Bani

Trebuie să acorzi o atenție deosebită banilor tău, deoarece mișcarile planetare din această săptămână pot duce la o pierdere neașteptată.

S-ar putea să trebuiască să cheltuiești pentru renovarea casei sau pentru sănătate.

Jobul tău necesită mai multă muncă și efort. Fișa postului se poate schimba sau poți fi chemat/ă la un interviu tentant/.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Dacă ești căsătorit/ă, o anumită distanță în cuplu se va remarca în această săptămână.

Dacă ești singur/ă, poți primi o propunere de la un fost prieten/fostă prietenă și ar trebui să iei în considerare această relație, deoarece există o mare probabilitate să fii în această relație pe termen lung.

Bani

Săptămâna aceasta îți poți îmbunătăți șansele de a obține rezultatul dorit la locul de muncă, adică un venit mai mare. Pentru asta, trebuie să dobândești noi abilități și să îți transformi atitudinea negativă într-una optimistă.

Evită să iei decizii financiare mari.

Există posibilitatea să suporți costuri legate de călătorie și vehiculul tău. Pe de altă parte, dacă ai făcut o investiție în trecut, acum poți vedea primele profituri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Încearcă să petreci câteva momente speciale cu partenerul/a de viață, deoarece acest lucru îți poate îmbunătăți viața conjugală.

Pot exista ciocniri de ego între tine și acesta/aceasta, așa că astrele îți sugerează să eviți discuțiile inutile.

Pe de alta parte, nu te baza decât pe instincul tău, nu pe ceea ce te sfătuiesc cei din jur.

Bani

Astrele pot indica unele cheltuieli legate de copiii tăi și, de asemenea, de educația lor.

Săptămâna aceasta încearcă să eviți să te implici în discuții în contradictoriu la birou, deoarece te pot afecta profesional.

Dacă ai o afacere sau ești implicat/ă într-una, poți obține succesul mult așteptat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Răbdarea și perspectiva ta optimistă vor produce în această săptămână rezultatele dorite pe frontul personal, mai exact în relația ta de cuplu.

Viata amoroasă din aceste zile ar putea fi tulburată din cauza unei dificultăți de comunicare, așa că trebuie să ai grijă cu asta pentru ca totul să fie perfect.

Bani

Pot apărea cheltuieli neașteptate în primele zile ale acestei săptămâni, iar câștigurile la care te așteptai s-ar putea să nu se materializeze.

De asemenea, la locul de muncă te-ai putea simți stresat/ă dacă ceva se produc anumite schimbări sau dacă te confrunți cu o situație dificilă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va fi bună să te bucuri de timp de calitate cu familia și prietenii.

Cu toate acestea, pot exista discuții aprinse din cauza orgoliilor prea mari sau din cauza unor evenimente din trecut care îți revin în minte, ducând la certuri.

Prin urmare, trebuie să îți supraveghezi temperamentul.

Bani

Aceasta ar putea fi o fază favorabilă pentru banii și investițiile tale.

Cu toate acestea, va trebui să acționezi cu prudență în timp ce iei decizii importante care implică bani.

Unele obstacole din carieră te pot deranja. Acest lucru aduce unele probleme în viața ta profesională.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, atmosfera din cuplu va fi și pașnică, dar și intensă. Pe la mijlocul acesteia, există riscul ca unele interferențe să cauzeze probleme.

Dacă ești singur/ă, te vei simți mai atractiv/ă și chiar vei atrage numeroase persoane în vederea începerii unei relații amoroase.

Încrederea în tine ajută!

Bani

Situația ta financiară este afectată de mișcarile planetare din această săptămână.

Planurile tale nu ies sau cineva din familie va avea intenția de a profita de bunătatea sau, mai bine spus, de naivitatea ta.

La locul de muncă te bucuri de o etapă plină de glorie și de progres în dezvoltarea profesiei tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna această, viața personală și relația ta ar trebui să fie în mare parte stabile. În prima jumătate a acestei săptămâni, probabil că vei avea parte de unele suișuri și coborâșuri.

Cu toate acestea, nu ar trebui să existe nimic prea dificil de gestionat.

Dacă ești singur/ă, ieși mai mult în oraș și socializează! Doar așa vei avea șansa să cunoști pe cineva.

Bani

Mișcările planetare din această săptămână îți pot aduce unele situații financiare dificile.

Vei fi forțat/ă să gândești creativ ca urmare. Nu fii dezamăgit/ă, șansele s-ar putea să vină încet în calea ta.

În viața profesonală sunt vremuri frenetice. S-ar putea să fii sub o presiune mare. Cu toate acestea, colegii te vor ajuta să termini anumite sarcini și lucrări esențiale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Dragoste de-a sila nu se poate, așadar, nu îți forța partenerul/a să simtă ceea ce nu simte.

Chiar dacă ai alte așteptări de la el/ea, probabil e necesar să te așezi un pic, să analizezi și să iei o decizie. Dacă nu te mai regăsești în relația asta, pune punct, chiar dacă nu-ți va fi ușor.

Bani

Numai cine nu muncește, nu greșește. Nu te învinovăți dacă nu îți iese ceva la locul de muncă în această săptămână, chiar dacă e din vina ta.

E normal să faci erori din când în când, important este să înveți din ele și să nu fie foarte grave sau să nu le poți repara.

Chiar dacă pierzi o sumă de bani mai măricică, astrele te asigură că situația se va îmbunătăți numaidecât.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, viața ta amoroasă ar putea deveni dificilă. Trebuie să depui un efort suplimentar pentru a menține armonia în familia ta.

Din fericire, eforturile pe care le depui în relația ta în tot acest timp nu vor fi în zadar.

Bani

Deși s-ar putea să ai un flux constant de bani, comportamentul tău impulsiv sau agitat poate provoca unele tulburări în planificarea ta financiară.

În ceea ce privește cariera, s-ar putea să reușești și să evoluezi. Lasă-ți nesiguranțele deoparte și urmărește-ți visurile.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

E posibil să experimentezi bucurie și dragoste în această săptămână. Dacă ești singur/ă, este un moment perfect pentru a-ți exprima sentimentele pentru cineva anume.

Pentru tine, dacă ești implicat/ă într-o relație, prima jumătate a săptămânii va fi crucială.

Unii factori pot îngreuna înțelegerea cu cel/cea de lângă tine.

Bani

O situație neclară îți dezechilibrează situația financiară în această săptămână. S-ar putea ca lucrurile să devină mai clare pe măsură ce săptămâna trece.

Ai putea beneficia de sfaturi din partea unei persoane care știe și care ține la tine, așa că bazează-te pe experiența ei în ceea ce privește banii și afacerile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod