Top produse preferate de bărbați în acest sezon: iată cele mai căutate produse

Te-ai întrebat vreodata care sunt produsele favorite ale publicului masculin în acest moment?
Mai jos, am pregătit un top al celor mai iubite parfumuri bărbătești, precum și cele mai căutate produse cosmetice de către bărbați.

Așadar, fie că te afli în căutarea cadoului perfect sau doar ți-am stârnit curiozitatea privind top produse căutate de reprezentanții sexului masculin, te invităm să descoperi și să te delectezi cu cele mai inedite alegeri ale acestora la capitolul parfumuri și cosmetice.
 
Îți promitem că te vor inspira și te vor convinge să le adaugi pe lista de shopping în următoarea perioadă!
 

Parfumuri pentru bărbați: cele mai iubite branduri

 

Gucci Guilty Pour Homme

Dacă ești în căutarea unui parfum inedit, care să te diferențieze de mulțime, Gucci Guilty Parfum Pour Homme, este alegerea perfectă. Acesta este un parfum ambrat, lemnos și intens, care te va face remarcat. Lasă-te inspirat de aroma inedită de lămâie, ienupăr, floare de portocal și nucșoară picantă, ingrediente ce plasează aroma în categoria parfumurilor masculine, puternice, intense. Poartă, cu încredere, parfumul Gucci Guilty în fiecare zi și nu vei da greș! Vei întoarce toate privirile alături de o aromă care nu te va lasă să treci neobservat.

Roberto Cavalli Uomo

 
Vrei să îți exprimi personalitatea într-un mod inedit? Alege Roberto Cavalli Uomo, un parfum dedicat bărbaților aventurieri și liberi, încrezători și puternici. Parfumul este dominat de note de violete negre și șofran, ingredient cu impact puternic și incitant asupra simțurilor. Fără îndoială, Roberto Cavalli Uomo este un parfum must-have în colecția oricărui bărbat elegant.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Vetiver


 
Dacă îți plac aromele inspirate din natură, Issey Miyake L'Eau d'Issey Vetiver pentru bărbați este o apă de toaletă proaspătă, cu tonuri rafinate, ce transmit sentimentul de puritate. Notele sale așezate pe o baza lemnoasă evocă senzualitate și mister. Descoperă o călătorie într-un loc magic unde arome calde de vetiver, ciocolată și scorțișoară te cuceresc de la prima pulverizare. Este cea mai nouă lansare olfactivă, semnată Issey Miyake, gata să te cuprindă cu complexitatea sa.
 

Burberry Hero


 
Burberry Hero Eau de Parfum explorează o nouă latură seducătoare a eroismului: curajul de a îmbrățișa cine ești cu adevărat. Acesta surprinde un bărbat într-o călătorie spre descoperirea de sine. Parfumul prezintă un trio de uleiuri calde de lemn de cedru, ac de pin, benzoin și tămâie, creând o fuziune intensă de o senzualitate profundă. Burberry Hero este cu adevărat spectaculos, așadar nu vei da greș dacă îl adaugi pe lista favoritelor tale.

Calvin Klein Defy

 
Un parfum Calvin Klein lemnos și proaspăt, în care bergamota revigorantă este combinată cu absolutul de lavandă proaspăt și parfumat și cu uleiul de vetiver haitian. Se remarca amestecul inedit de citrice și chihlimbar, ce oferă un aer seducător, proaspăt și masculin. CK Defy creează dependență, fiind potrivit pentru bărbații care vor să iasă în evidență.

Calvin Klein Defy Gift Set

  
Iată o veste minunată: parfumul Defy prezentat anterior se regăsește și sub formă de set, alături de gelul de duș din aceeași gamă. Așadar, dacă prezentarea de mai sus ți-a atras atenția, iar parfumul se încadrează în preferințele tale, îl poți achiziționa și alături de gelul de duș pentru un plus de aromă.

Hugo Boss Pacific

 
Descoperă noul parfum Hugo Boss Pacific, un parfum bărbătesc cu note acvatice, care te poartă într-o călătorie olfactivă surprinzătoare. Aroma prezintă note proaspete de lămâie revigorantă, note de sare, tonuri lemnoase și patchouli. Parfumul este dedicat celor cu spirit aventuros și energic. La baza parfumului, notele de cocos și lemn de cașmir se întrepătrund armonios, adăugând o notă dulce și caldă. Parfumul se regaseste exclusiv la Douglas!
 
 

Davidoff Cool Water Oceanic 

 

Dacă îți e dor de vară și de plimbările pe plajă, Davidoff Cool Water reprezintă alegerea perfectă pentru tine. Aroma este un fougère woody pentru bărbații moderni, dornici de a evada din cotidian la malul mării. Descoperă un parfum în ediție limitată, proaspăt și sărat, cu note lemnoase. Parfumul este exclusiv Sephora!
 
 

Montblanc Legend

 

Iată un parfum elegant, atemporal, foarte masculin, pe care orice bărbat trebuie să îl aibă în colecția ta. Parfumul prezintă note de lavandă și de citrice, la care se adauga accentele florale de iasomie și de trandafir, cu note de bază ce încheie călătoria olfactivă printr-un acord de lemn de stejar. Sticla este inspirată din codurile emblematice ale casei: liniile fluide, negrul și argintul, faimoasa stea Montblanc.  
 
 

Montblanc Legend Red

 
Montblanc prezintă noua variantă a parfumului semnătură Legend, având o intensitate lemnoasă deosebită. LEGEND RED dezvăluie o aromă lemnoasă fructată, un must-have în acest sezon. O apă de parfum îndrăzneață și captivantă, cu note intense de portocală sângerie, intensificată de aroma de salvie și de un acord lemnos magnetic.

Jimmy Choo Man Aqua


Descoperă Jimmy Choo Man Aqua, o aromă acvatică și proaspătă, un must have. Printre cele mai impresionante note ale parfumului se evidențiază notele de cardamom și grapefruit, apa de mare și salvia. Cu siguranță, trebuie să ai în colecția ta Jimmy Choo Man Aqua, parfumul perfect pentru sezonul estival.
 
 

Coach For Men


 
Ești un bărbat căruia îi plac aventurile, mereu în căutare de noi provocări? Coach Man este un parfum aromatic lemnos pentru bărbați, inspirat de stilul urban al orașului New York. O aromă modernă, ce îmbină note proaspete de pere și grapefruit cu note energetice de cardamom picant, coriandru și note senzuale de vetiver, ambră neagră și lemn de chihlimbar. 
 
 

Karl Lagerfeld Vienna Opera 

Descoperă Vienna, o aromă atemporală, deosebită, inspirată de frenezia orașului cu același nume. Printre ingredientele reprezentative ale parfumului semnat Karl Lagerfeld fac parte grapefruitul alb, notele de mere suculente, dar și lemnul, cedrul și lemnul de santal, ce oferă o intensitate legendară parfumului. Descoperă aroma și te vei îndrăgosti iremediabil. 

Pepe Jeans For Him

Dacă îți dorești o aromă fresh, ușor de asortat în sezonul estival, alege Pepe Jeans For Him. Aroma se află printre favoritele momentului, așadar nu vei da greș cu o astfel de alegere. Parfumul se dezvăluie cu note de citrice luminoase de bergamotă și mandarină, lavandă și lichior de cafea. Alege Pepe Jeans pentru a te face remarcat în această vară!

S Oliver Selection Men EDT

s.Oliver Selection Men: un parfum plin de senzualitate virilă, de seducție și de pasiune, la care nimeni din anturajul tău nu poate rămâne indiferent. Parfumul reprezintă o alegere inspirată, fiind dominat de note proaspete și masculine.
 

 

Află produsele de îngrijire preferate de bărbați în acest sezon

 

Tangle Teezer Compact Groomer

Iată un accesoriu interesant, pe care îl poți utiliza atât pentru păr, cât și pentru îngrijirea și stilizarea bărbii. Peria Tangle Teezer cu design patentat cu 2 rânduri de dinți reprezintă un instrument nelipsit din rutina zilnică a unui bărbat ce acordă atenție aspectului său. Peria poate fi utilizată atât pe părul umed, cât și pe cel uscat, este foarte ușor de transportat și foarte utilă în descurcarea părului.
 
 
 

Shiseido Ultimune Power Infusion Concentrate For Men

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate este produsul responsabil cu imaginea unui ten hidratat și proaspăt. Fortificat cu tehnologie triplă TSUBAKI care conține extract antioxidant de camelie japoneză, cu puternic efect împotriva îmbătrânirii, serul crește rezistența pielii împotriva factorilor de mediu, regenerand țesuturile deteriorate, diminuand liniile fine, ridurile și oboseală de pe ten. Integrează produsul în rutina zilnică pentru un aspect mereu fresh.
 
 

Clarins Shave Beard Oil

Shave + Beard Oil este un tratament ideal 2 in 1, cu o textura usoara de ulei si un parfum plăcut. Acest ulei de barbierit are un "efect de bandaj" împotriva micilor iritatii ale pielii sensibilizate în urma barbieritului. Uleiul are o formula alcatuita din 98% ingrediente naturale. Extractul sau de fistic imbraca si intareste parul, iar uleiul de ricin organic înmoaie barba. Rezultatul? Mai multa structura si suplete. Barba este neteda si disciplinata, moale la atingere.
 
 

Clarins Smooth Shave Foaming Gel

 
Smooth Shave Foaming Gel de la Clarins este un produs de îngrijire destinat bărbaților. Spuma asigură un bărbierit ușor și delicat. Textura sa este fină, fără alcool, nu irită pielea și diminuează senzația de arsură de după bărbierit.
 

Clarins Men Energizing Face Gel

 

Men Energizing Gel de la Clarins este adresat tuturor bărbaților, indiferent de vârstă și de tip de ten, mai exact celor care duc o viață foarte activă și a căror piele are un aspect tern. Așadar, dacă te recunoști printre rânduri, produsul ți se potrivește ca o mănușă. 
Extractul organic de ginseng roșu ce se găsește în compoziția produsului energizează și stimulează pielea bărbaților! Pudra de Bambus ajută la absorbția excesului de sebum și conferă pielii un aspect mat.
 

Clarins Men Energizing Eye Gel

Pielea de sub ochi este subțire și sensibilă și de multe ori contribuie la un aspect îmbătrânit dacă nu este tratată cu atenție. Men Energizing gel pentru ochi se adresează tuturor bărbaților, indiferent de vârstă și de tip de ten. Crema permite un plus de vitalitate pentru a reduce vizibil aspectul obosit într-un singur pas: hidratează, reduce cearcănele și pungile de sub ochi.


Îți recomandăm să te inspiri din topul celor mai iubite produse și să alegi parfumurile și cosmeticele care te recomandă. Mult success la shopping!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod