Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie. Săgetătorului îi va face bine puțin timp de unul singur

Săgetătorului îi va face bine puțin timp de unul singur, în special pe plan amoros.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Nu lăsa tristețea să pună stăpânire pe tine în această săptămână.

Ar putea exista o tentație de a te scufunda într-una dintre stările tale de spirit mai sumbre și, așadar, să pierzi ocazia de a întâlni pe cineva destul de special.

Dacă poți să ieși și să faci ceva afară, orice activitate, atunci asta ți-ar face foarte bine.

Bani

Săptămâna aceasta poți și ar trebui să te retragi, să te ascunzi sau să te regenerezi atunci când lucrurile devin dificile.

De asemenea, ești foarte sensibil/ă la evenimentele care se petrec în lume. E o perioadă grea pentru tine din punct de vedere financiar, dar nu te lăsa păgubaș. Va fi greu să faci progrese, dar e nevoie de ambiție.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână te poate ajuta să formulezi un plan viabil pentru viitor. Nu te lăsa hipnotizat/ă de gândul obsesiv asupra a ceea ce va urma.

Dacă ești chiar la începutul unei relații foarte promițătoare, atunci va trebui să te gândești cu atenție unde vrei să ajungă. Asta înseamnă, la rândul său, o discuție cu persoana iubită.

Bani


Săptămâna aceasta ți se oferă un dar astral, care se concentrează asupra vieții tale profesionale și a banilor.

Ești instruit să privești mai îndeaproape partea de comunicare pentru a câștiga bani în plus acum.

Poți realiza lucruri grozave în parteneriat cu cineva din familie, puțin ajutor din partea altora nu strică!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Tu și persoana iubită vă veți face cu siguranță planuri de viitor în această săptămână. Cu energia din aceste zile, veți avea rezultate foarte bune.

De asemenea, veți obține multe beneficii din orice proiect pe care îl întreprindeți amândoi, deoarece acest lucru vă va apropia și vă va oferi ceva pozitiv spre care să priviți. Vei fi bucuros/oasă pentru toate eforturile depuse până acum.

Bani

Ai abilități puternice în ceea ce privește partea financiară, cel puțin în această săptămână.

În acest moment, bucură-te de roadele muncii tale și de bunurile pe care le deții și valoarea lor.

De asemenea, joi sau vineri, cineva îți va oferi un sfat prețios pe care ai face bine să nu îl ratezi. Te va ajuta mai ales în carieră.

Citește și: 4 zodii care nu iartă dacă au fost trădate

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Alinierea planetelor din această săptămână poate crea o atmosferă oarecum sumbră între tine și persoana iubită. Acest lucru te poate face să simți că relația pur și simplu nu mai funcționează.

Poate ar fi mai bine să nu lași acest sentiment să ajungă la tine, deoarece ai putea fi tentat/ă să renunți. Dacă este necesar, petrece ceva timp singur/ă și apoi reia dialogul cu persoana iubit. Va fi bine.

Bani

Ai o energie puternică ce te ajută să-ți atingi obiectivele și să construiești stabilitatea financiară necesară atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

Universul îți oferă oportunități de a călători în interes de serviciu și de a învăța multe lucruri noi, astfel încât să ai mai multe beneficii pe viitor. Fii atent/ă la ce poți folosi de acolo.

Ingredintele pentru succes îți sunt la îndemână!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

S-ar putea să te simți tot mai închis/ă în tine și mai tăcut/ă decât de obicei în această săptămână. Cu toate acestea, nu lăsa acest lucru să te împiedice să-ți informezi partenerul/a despre sentimentul din ce în ce mai profund al angajamentului pe care vrei să îl aduci relației.

E nevoie de câteva discuții cu acesta/aceasta dacă te gândești serios să duci relația la următorul nivel. Nu fi pesimt/ă, altfel vei atrage răul!

Bani

Săptămâna aceasta, lucrurile se învârt în jurul casei tale. Acest lucru poate însemna că vei cheltui mai mult pentru a obține bunuri de bună calitate sau un instalator de urgență pentru a repara o țeavă spartă. Oricare ar fi cazul, să știi că va fi mai bine în curând.

Între timp, astrele te încurajează să îți transformi visurile în realitate. Nu renunța, ambiția ta poate avea rezultate în curând.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână face dialogul cu persoana iubită mult mai serios decât de obicei. Acest lucru poate însemna că tu și partenerul/a de viață vă puteți trezi că discutați probleme foarte interesante.

Ai putea avea șansa de a rezolva definitiv o problemă anume, dar va trebui, de asemenea, să depășești anumite temeri înnăscute pentru a face acest lucru. Făcând acest prim pas, relația ta se va îmbunătăți.

Bani

Dacă vrei să faci unele schimbări în viața ta profesională și financiară aceasta este săptămâna perfectă.

Sectorul comunicării se extinde, oferindu-ți abilități unice pentru a-ți transmite punctul de vedere oricui, indiferent de rang.

În același timp, cercul tău social se schimbă pe măsură ce elimini oamenii care te împiedică să îți atingi obiectivele vieții tale. Banii vin doar dacă îți asculți instinctul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Nu ai absolut niciun motiv să te retragi și să te ascunzi, în afara faptului că te temi de ce e mai rău atunci când vine vorba de o relație importantă.

Configurația astrală din această săptămână este încurajatoare pentru că implică faptul că, dacă ești pregătit/ă să înfrunți lucrurile care îți creează probleme, atunci vei descoperi că multe dintre ele au fost doar în imaginația ta. Fii mai curajos/oasă! Ai încredere în tine!

Bani

Dacă îți cheltuiești banii pe care îl câștigi cu greu, de obicei este vorba despre ceva care îți stimulează simțurile.

Dar, în această săptămână, poate fi vorba despre reexaminarea viselor și obiectivelor tale.

Este timpul să te gândești cum să îți folosești timpul și banii eficient. Poate este momentul să începi propria afacere, te va face mai fericit/ă decât crezi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Aspectul astral din această săptămână poate însemna că pari mai dur/ă decât simți de fapt. Nu este că ești deosebit de supărat/ă pe cineva sau de ceva, ci mai mult că ai multe pe cap la care trebuie să te gândești.

Partenerul/a de viață poate lua asta ca pe un semn că nu ești interesat/ă de el sau de relație, așa că va trebui să îi arăți că nu este cazul.

Bani

Săptămâna aceasta te vei bucura de un plus de energie față de zilele trecute.

Există mai mult dinamism în ceea ce privește călătoriile de afaceri, oamenii străini, limbile și culturile noi. Dacă ai cautat noi modalități de a face bani, nu căuta mai departe de aceste zone pentru rezultate rapide și eficiente.

Schimbarea carierei sau chiar preluarea unei afaceri poate aduce bani serioși în calea ta. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

S-ar putea să beneficiezi de ceva timp singur/ă în această săptămână, datorită energiei planetare actuale.

Aceasta ar putea fi o experiență destul de pozitivă, mai ales că este posibil să trebuiască să reflectezi la ceea ce îți dorești de fapt de la relația în care ești implicat/ă.

În loc să îți provoace vreun rău, îți va permite să te conectezi cu sentimentele tale adevărate, iar acest lucru este foarte important în acest moment pentru a lua deciziile corecte.

Bani

Cu unele aspecte puternice care se răsfrâng asupra vieții tale și au legătură cu moartea, transformarea și banii altor persoane, e posibil ca în această săptămână să fie mai mult vorba de un împrumut decât de un câștig.

Pe măsută ce mai multe planete se deplasează în jurul și în zodia ta, te bucuri de un impuls atât de necesar în viața ta financiară.

Profită de aceste zile pentru a face planuri și a stabili obiectivele necesare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Dacă vrei o viață fericită acasă, trebuie să dezvolți o rutină de comunicare consecventă cu oamenii cu care locuiești. Viața va fi mai bună dacă toate lumea știe ce treburi trebuie să facă și cine este responsabil pentru spalatul rufelor sau al vaselor.

Dacă ești singur/ă, poți întâlni o dragoste de-o vară în aceste zile. Dacă dai de cine trebuie, poate chiar vei avea norocul să duci lucrurile la următorul nivel.

Bani

În această săptămână, energia astrală te poate face să te simți ca și cum te-ai îndepărta de visurile și obiectivele tale, nu spre sau pentru ele.

Acum este momentul să faci un bilanț al banilor tăi. Nu mai oferi împrumuturi, nu vei pierde niciun prieten dacă nu o vei mai face.

Trebuie în schimb să-ți faci timp pentru a redescoperi ceea ce este important în acest moment pentru viitorul tău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Dacă reușești în această săptămână să te întâlnești față în față cu acea persoană pe care o placi, s-ar putea să descoperi că este o persoană complet diferită de cum ți-ai imaginat că ar fi.

Energia astrală din aceste zile indică faptul că poate părea un om mult mai conservator și bătrân ca tine, chiar dacă e mai tânăr ca ani. Dar nu îl respinge imediat, deoarece cu siguranță se va însenina pe măsură ce întâlnirea avansează și timpul petrecut împreună trece.

Bani

Poți câștiga foarte mulți bani și poți ecomonisi la fel de mulți. Ai potențial.

În această săptămână, totuși, s-ar putea să te confrunți cu niște vești descurajatoare despre situația ta financiară.

Ai putea fi forțat/ă să îți reconsideri o opțiune de muncă pe care credeai că ai lăsat-o în urmă sau să suporți o cheltuială neplanificată.

Fă un pas înapoi, adună-te și ia decizia corectă!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te calma și pentru a-ți asuma responsabilitatea pentru rolul tău în relația în care ești implicat/ă în prezent.

Uneori, poți fi foarte greu de identificat, mai ales când apar probleme sau lucrurile par să devină mai dificile.

În acest moment, poți contribui pozitiv ascultând ce are de spus partenerul/a de viață.

Bani

Poți fi foarte disciplinat/ă în ceea ce privește banii, deoarece îți dorești un viitor sigur și frumos.

În acest moment, situația ta financiară este susținută în mare măsură. Astrele îți cer acum să îți reexaminezi cele mai mari speranțe și visuri, deoarece este momentul perfect pentru a le urma.

Ar trebui să treci la acțiune și să realizezi tot ceea ce îți dorești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod