Horoscopul săptămânii 26 aprilie-2 mai. Berbecul începe să se maturizeze

Pe plan financiar, Berbecul începe să se maturizeze și să adopte un comportament mult mai responsabil.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Simți mai intens totul și vrei să ai parte de cât mai multă intimitate în cuplu. Vulnerabilitățile tale te întorc în trecut și acest proces își va permite să îți identifici frustrările. Îți poți gestiona corect viața emoțională și ai noroc pentru că reușești, deoarece fără dragoste, viața ți se pare de neconceput. Dacă ești singur/ă, întâlnești persoane interesante.

Te gândești mai mult la plățile pe care le ai de făcut și încerci pe cât posibil să îți gestionezi mai bine banii. Te maturizezi, imaturitatea de ieri cedează treptat loc unui comportament mai resposabil. În această săptămână, continuă să îți gestionezi munca și afacerile cu prudență, vei culege în curând recompensele!

Citește și: 4 zodii cărora le pasă prea mult de părerea celorlalți

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încă de luni vei trece prin momente în care trebuie să îți analizezi cu calm viitorul și tipul de viață pe care vrei să-l duci în cuplu. Cu siguranță ți se vor arăta indicii prin vise sau semne. Vei ajunge la concluzia că trebuie să fii mai calm/ă și fără atâta ironie, întrucât aceasta poate fi interpretată greșit.

În ceea ce privește banii și munca, a sosit timpul pentru o schimbare drastică. Asumă-ți mai multe responsabilități dacă vrei să avansezi în carieră, pentru că stând pe loc nu vei reuși prea curând. Norocul te ocolește, așa că trebuie să pui tu umărul la treabă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă îți asculți intuiția, vei simți că totul începe să funcționeze corect. Certurile din cuplu se vor rări și vei avea numeroase ocazii de a dezbate cu calm micile probleme cu care vă confruntați în relație. Este o săptămână bazată pe comunicare, însă trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare și să lucrezi la asta.

Vei avea multiple posibilități de a planifica tot ceea ce ai în minte în această săptămână. Vei avea acționa cu mai multă precizie și asta te va ajuta în profesie și în afaceri. Evenimentele din trecut te vor ajuta să îți modelezi viitorul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fii mai încrezător/oare în tot ce faci, pentru că sentimentele îți joacă feste uneori. Profită de energia cu care îți începi săptămână pentru a încerca să rezolvi orice problemă existentă în cuplu sau familie. Ai grijă de sănătatea unei persoane pe care o iubești și protejeaz-o cât de mult poți de stres.

Săptămâna aceasta vei simți o forță puternică și că vasta ta experiență te ajută să faci față provocărilor financiare și profesionale anunțate. Astrele te sfătuiesc să trăiești mai mult în prezent, deoarece uneori te lași acaparat/ă de visare. Doar așa vei reuși să te ajuți pe tine, cât și pe ceilalți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va trebui să iei lucrurile cu mai mult calm decât de obicei. Din moment ce ești plin/ă de pasiune și impulsivitate, ești tentat/ă să acționezi nepotrivit în cuplu. Fii liniștit/ă și prundent/ă. Dacă ești singur/ă, nu crede în vorbele unei persoane pe care abia ai întâlnit-o!

În ceea ce privește banii și munca, astrele te afătuiesc să îți folosești energia în mod productiv. Nu te implica în prea multe activități simultan, pentru că nu vei ajunge să finalizezi nici măcar una cu brio. Situația ta financiară nu este una rea, însă nu este deloc stabilă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o săptămână bună pentru romantism. Între tine și partenerul/a de viață se instalează o atmosferă liniștită care anunță stabilitate. Dacă ești singur/ă, nimic nu te poate opri din a cuceri persoana de care ești atras/ă, deși vor exista numeroase piedici din exterior.

Ar trebui să îți pui ordine în gânduri și să îți urmărești cu atenție obiectivele pentru a nu fi distras/ă în activități. Este important să discuți cu familia ta despre schimbările financiare sau profesionale care se petrec, pentru că împreună puteți ajunge la soluții salvatoare. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o săptămână în care te vei simți bine ajutându-i pe ceilalți, în special pe acel cineva din viața ta. Chiar dacă viața ta sentimentală poate fi puțin agitată în acest moment, lasă totul deoparte și susține-ți partenerul/a. Veți ieși amândoi triumfători din asta!

Încearcă să nu te impui la locul de muncă și nici să riști în ceea ce privește banii, deoarece gândurile tale sunt tulburi și neclare. Astfel, nu vei putea să te concentrezi pe activitățile tale la locul de muncă sau în afaceri și poți greși cu ușurință!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar trebui să fii mai calm/ă și mai atent/ă la modul în care îți tratezi partenerul/a. Acesta vrea o relație pașnică, nicidecum una agitată precum îi oferi. Dacă ai copii, discuțiile pe tema educației lor vor fi prioritare. Dacă ești singur/ă, vei continua să eviți implicarea în relații serioase.

Este o săptămână bună pentru a aborda toate problemele financiare cu o determinare și o precizie mai mari. Viitorul tău depinde de asta. Nu te concentra pe trecut și trezește-te! Trebuie să faci un pas înapoi, să te gândești bine și astfel vei reuși să iei cele mai bune decizii cu privire la bani. Situația nu este roz, însă poate fi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru a încerca să îți cultivi răbdarea și moderația, în special în dragoste. Acceptă realitatea și concentrează-te pe planurile pe care le ai pentru viitor, însă fără a grăbi lucrurile. Nu te aștepta ca persoana iubită să repare lucrurile pentru tine, e nevoie de doi pentru ca relația să funcționeze.

Situația ta financiară este complet scăpată de sub control. În această săptămână vei fi nevoit/ă să regândești totul și apoi să iei atitudine. Lucrurile nu mai pot continua așa, deoarece deja nu te mai descurci cu plățile. Dacă e necesară o schimbare a locului de muncă, nu te speria de ea, deoarece e cel mai bun lucru pe care îl poți face.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta te vei confrunta cu mici neplăceri și discuții cu persoana iubită, deoarece uneori simți că e nevoie de mai mult pentru ca aceasta să fie așa cum îți dorești. Dacă ești singur/ă, cineva îți va prezenta o persoană care te va atrage din prima clipă.

Simți că ești tot mai aproape de obiectivele tale profesionale și financiare pe care ți le-ai stabilit cu mult timp în urmă. Vei putea contacta o persoană care te-a ajutat în trecut și care te va ajuta și acum din nou. Îți lipsește mai multă încredere și putere de decizie, însă ai norocul de a fi împins/ă de la spate.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de urcușuri și coborâșuri emoționale. Dacă azi simți că nu poți trăi fără persoana de lângă tine, mâine nu vrei să o mai vezi niciodată în viața ta. Treci de la o stare la alta foarte ușor. Încearcă să îți pui ordine în gânduri și să vezi ce vrei cu adevărat de la viața ta sentimentală. Cel/cea de lângă tine merită să știe adevărul.

Vrei să fii eficient și să progresezi în ceea ce privește situația ta financiară, toată lumea își dorește asta. Dar, nu te poți aștepta ca banii să îți pice din cer, trebuie să faci și tu ceva în acest sens. Cu calm și rațiune, vei reuși! Acum, veniturile tale modeste nu îți permit să îți satisfaci dorințele.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei observa o anumită neliniște, care se poate transforma în nervozitate dacă nu o controlezi. Discuțiile cu partenerul/a de viață de extenuează din ce în ce mai des în ultima perioadă, ceea ce înseamnă că trebuie să schimbi ceva. Discută cu persoana iubită despre ceea ce trebuie să faceți pe viitor.

Ai multe idei bune și abia aștepți să le pui în practică. Cu banii o duci bine, așa că dispui de resursele necesare pentru a începe o afacere, dacă îți dorești acest lucru. La locul de muncă te bucuri de o atmosferă frumoasă și de aprecierea colegilor și șefilor tăi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod