Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 aprilie-2 mai. Lucrurile încep să funcționeze corect pentru Gemeni

Dacă își vor asculta intuiția, Gemenii vor simți că lucrurile încep să funcționeze corect în dragoste.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Simți mai intens totul și vrei să ai parte de cât mai multă intimitate în cuplu.

Vulnerabilitățile tale te întorc în trecut și acest proces își va permite să îți identifici frustrările. Îți poți gestiona corect viața emoțională și ai noroc pentru că reușești, deoarece fără dragoste, viața ți se pare de neconceput. Dacă ești singur/ă, întâlnești persoane interesante.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încă de luni vei trece prin momente în care trebuie să îți analizezi cu calm viitorul și tipul de viață pe care vrei să-l duci în cuplu.

Cu siguranță ți se vor arăta indicii prin vise sau semne. Vei ajunge la concluzia că trebuie să fii mai calm/ă și fără atâta ironie, întrucât aceasta poate fi interpretată greșit.
 

Citește și: 4 zodii cărora le pasă prea mult de părerea celorlalți

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă îți asculți intuiția, vei simți că totul începe să funcționeze corect.

Certurile din cuplu se vor rări și vei avea numeroase ocazii de a dezbate cu calm micile probleme cu care vă confruntați în relație. Este o săptămână bazată pe comunicare, însă trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare și să lucrezi la asta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fii mai încrezător/oare în tot ce faci, pentru că sentimentele îți joacă feste uneori.

Profită de energia cu care îți începi săptămână pentru a încerca să rezolvi orice problemă existentă în cuplu sau familie. Ai grijă de sănătatea unei persoane pe care o iubești și protejeaz-o cât de mult poți de stres.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va trebui să iei lucrurile cu mai mult calm decât de obicei.

Din moment ce ești plin/ă de pasiune și impulsivitate, ești tentat/ă să acționezi nepotrivit în cuplu. Fii liniștit/ă și prundent/ă. Dacă ești singur/ă, nu crede în vorbele unei persoane pe care abia ai întâlnit-o!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o săptămână bună pentru romantism.

Între tine și partenerul/a de viață se instalează o atmosferă liniștită care anunță stabilitate. Dacă ești singur/ă, nimic nu te poate opri din a cuceri persoana de care ești atras/ă, deși vor exista numeroase piedici din exterior.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o săptămână în care te vei simți bine ajutându-i pe ceilalți, în special pe acel cineva din viața ta.

Chiar dacă viața ta sentimentală poate fi puțin agitată în acest moment, lasă totul deoparte și susține-ți partenerul/a. Veți ieși amândoi triumfători din asta!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar trebui să fii mai calm/ă și mai atent/ă la modul în care îți tratezi partenerul/a.

Acesta vrea o relație pașnică, nicidecum una agitată precum îi oferi. Dacă ai copii, discuțiile pe tema educației lor vor fi prioritare. Dacă ești singur/ă, vei continua să eviți implicarea în relații serioase.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru a încerca să îți cultivi răbdarea și moderația, în special în dragoste.

Acceptă realitatea și concentrează-te pe planurile pe care le ai pentru viitor, însă fără a grăbi lucrurile. Nu te aștepta ca persoana iubită să repare lucrurile pentru tine, e nevoie de doi pentru ca relația să funcționeze.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta te vei confrunta cu mici neplăceri și discuții cu persoana iubită, deoarece uneori simți că e nevoie de mai mult pentru ca aceasta să fie așa cum îți dorești.

Dacă ești singur/ă, cineva îți va prezenta o persoană care te va atrage din prima clipă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de urcușuri și coborâșuri emoționale.

Dacă azi simți că nu poți trăi fără persoana de lângă tine, mâine nu vrei să o mai vezi niciodată în viața ta. Treci de la o stare la alta foarte ușor. Încearcă să îți pui ordine în gânduri și să vezi ce vrei cu adevărat de la viața ta sentimentală. Cel/cea de lângă tine merită să știe adevărul.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei observa o anumită neliniște, care se poate transforma în nervozitate dacă nu o controlezi.

Discuțiile cu partenerul/a de viață de extenuează din ce în ce mai des în ultima perioadă, ceea ce înseamnă că trebuie să schimbi ceva. Discută cu persoana iubită despre ceea ce trebuie să faceți pe viitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod