Horoscopul săptămânii 24-30 aprilie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această săptămână să nu încerci să pari altceva decât eşti. Dacă nu ai un iubit, dar îţi doreşti unul, e necesar să nu mai repeţi greşelile din trecut. O relaţie anterioară ar fi trebuit să te înveţe multe lucruri utile pentru una ce poate urma. Dacă ai deja pe cineva, atunci ar trebui să fii sinceră până la capăt cu partenerul tău de viaţă, chiar dacă ştii că l-ai putea răni.

Săptămâna aceasta ar trebui să munceşti cu mult mai mult spor şi determinare, acum este şansa ta de a te face remarcată. Situaţia financiară nu va suferi modificări în aceste zile, însă viitorul se anunţă promiţător dacă eşti perseverentă. Şefii tăi ar putea să îţi acorde o atenţie deosebită, în special pentru că vor să se convingă că meriţi să îţi ofere mai mult!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viaţa ta sentimentală actuală nu este una tocmai împlinită, de aceea eşti tentată să cauţi altceva în aceste zile. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, monotonia şi lipsa de dovezi de iubire te vor arunca în braţele altui bărbat. Este foarte important să fii sinceră cu partenerul tău, indiferent cât de mult l-ar răni ceea ce ai de spus.

Încearcă pe cât posibil să nu te pui rău cu nimeni de la locul de muncă în această săptămână. Situaţia ta pofesională sau financiară ar putea fi afectată de imaginea pe care ţi-o faci la serviciu. Ai mai multă grijă cu comportamentul tău şi ţine-şi reacţiile impulsive sub control, chiar dacă ştii că ai dreptate!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vor exista schimbări majore în viaţa ta sentimentală în această săptămână în cazul în care eşti implicată într-o relaţie. Dacă eşti singură, ai şansa de a cunoaşte o persoană interesantă datorită prietenilor tăi noi. Este foarte important să te înconjori de oameni de calitate, aşa că mergi pe principiul puţini, dar buni!

Săptămâna aceasta eşti pusă pe fapte mari, şi asta poate însemna implicare în afaceri sau investirea într-o pasiune. Nu îţi face speranţe că vei avea rezultate financiare rapid, dar nici nu înseamnă că nu vei avea deloc. În viitorul apropiat se anunţă o evoluţie spectaculoasă în acest sector al vieţii tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei fi tentată să renunţi la compania partenerului de viaţă în favoarea rudelor, părinţilor sau a prietenilor. Lucrul acesta nu te va întrista deoarece eşti înconjurată doar de oameni de calitate. Dacă alesul inimii tale va începe să îţi aducă tot felul de reproşuri, e timpul să te rupi de el!

Poţi evolua foarte mult în această săptămână dacă te ţii de treabă, aşa cum ai fost sfătuită de un mentor de-al tău. Nu trebuie decât să fii promptă atunci când primeşti ordine de la superiorii tăi, astfel le vei demonstra că ajutorul tău le este necesar. Situaţia financiară nu va suferi modificări nici acum nici în perioada imediat următoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală, dar în această săptămână ţi se întrevăd primele semne de speranţă că lucrurile pot deveni aşa cum vrei tu. Eşti pusă pe fapte mari şi nu mai eşti dispusă să accepţi nimic din ce nu îţi convine. Din fericire, planul tău îţi va reuşi fără să te chinui prea mult.

Ai cheltuit o mulţime de bani în ultima perioadă, însă din fericire vei reuşi să îi pui la loc în cel mai scurt timp. Nu vor exista schimbări în viaţa ta profesională, de aceea nu spera la o mărire de salariu sau o avansare. Este foarte important să fii mulţumită cu ceea ce ai şi ce eşti, doar aşa vei fi reuşi să fii fericită pe deplin.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână eşti foarte stresată în legătură cu un eveniment foarte important pe care îl pregăteşti. Din fericire, te bucuri de sprijinul partenerului de viaţă şi împreună puteţi depăşi orice obstacol. Arată-i aprecierea pe care o merită!

Chiar dacă ai cheltuit mai mult decât te-ai fi aşteptat, încă ai destule rezerve financiare. Cu toate acestea, n-ar strica să fii mai strictă în privinţa cheltuielilor, deoarece ai acţionat doar impulsiv. Învaţă să fii mai chibzuită!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să nu mai repeţi greşelile pe care le-ai făcut în trecut, mai ales pe plan sentimental! Unele probleme existente între tine şi partener sunt atât de mici încât nu trebuie să le acorzi o prea mare importanţă. Dacă eşti singură, ai toate şansele să îţi întâlneşti prinţul.

Te poţi implica fără frică în afaceri săptămâna aceasta. Dacă ai investit o sumă importantă de bani într-un fond pe care unii îl consideră foarte riscant, s-ar putea să ai câştig de cauză. În plus, dividendele îţi vor suplimenta la rândul lor bugetul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu toate că nu te înţelegi foarte bine cu partenerul de viaţă, nici nu te poţi plânge. Întotdeauna e loc de mai bine, dar uneori trebuie să te mulţumeşti cu ce ai. Dacă simţi că o altă femeie se bagă între voi, nu te lăsa prostită şi ia atitudine!

În această săptămână veniturile ţi se vor mări considerabil iar pentru asta, tu nu o să faci nimic special. Situaţia ta materială se va îmbunătăţi atât de mult încât nu o să mai ştii cum să cheltuieşti banii. Dacă lumea te considera până acum materialistă, ai în sfârşit ocazia să le demonstrezi cât eşti de înstărită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În aceste şapte zile o să traversezi infernul alături de iubitul tău. Dacă la început sperai că situaţia se va remedia, vei ajunge să îţi blestemi zilele în care v-aţi cunoscut. Cu toate acestea, vei reuşi să îţi impresionezi cunoscuţii prin determinare şi rezistenţă.

În timp ce iubitul tău pare în al nouălea cer, tu te chinui să îţi câştigi existenţa. Oricâte lucruri vă leagă, când e vorba de bani ajungeţi să nu vă mai înţelegeţi pur şi simplu. Dacă ai posibilitatea, cere un împrumut de la părinţi ori de la alte rude mai în vârstă (unchi, bunici).

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să îţi menţii vii relaţiile cu cei dragi. Şi partenerul tău de viaţă are nevoie mai mult de prezenţa ta, cu toate că nu îţi transmite acest lucru. Dacă eşti singură, fă tot posibilul să devii populară în grupul şi în mediile în care ajungi.

Încearcă în această săptămână să profiţi de oportunităţile care îţi apar în cale, mai ales dacă e vorba de bani. Începutul acestei perioade este perfect pentru schimbări profesionale, ceea ce înseamnă că îţi poţi alege un alt job, eventual mai bine plătit. Doar tu poţi decide ce e mai bine pentru tine, însă uneori este primordial să ştii când să te opreşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Inima ta o va lua efectiv razna în această săptămână. Fie că eşti singură sau angajată emoţional, o să cunoşti un bărbat pentru care ai fi în stare să faci orice. Din fericire, revii cu picioarele pe pământ în timp util şi eviţi să faci o greşeală pe care ai fi putut să o regreţi toată viaţa.

Eşti foarte bună în ceea ce faci, însă nu realizezi acest lucru decât atunci când eşti lăudată. Din păcate, ar trebui să nu te mulţumeşti doar cu vorbele, ci să faci orice pentru a evolua profesional şi financiar. Dacă stagnezi, o să fii izolată şi treptat nimeni nu te va mai recunoaşte.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lucrurile stau foarte bine pentru tine pe plan sentimental, fie că eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie. Şarmul tău te face irezistibilă în faşa bărbaţilor pe care îi întâlneşti în aceste zile, deci vei avea din ce alege. Viitorul tău depinde doar de tine! Dacă ai deja un iubit sau un soţ, relaţia voastră devine mai puternică pe zi ce trece.

Ai şansa de a câştiga mai mulţi bani în această perioadă, chiar dacă nu mai aveai deloc speranţe. Prinde ocaziile din mers, nu e nevoie să stai la pândă pentru că nu ai cum să le ratezi nici dacă ai vrea. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi şi să ai grijă de tot ceea ce câştigi făcând investiţii sau punând banii la adăpost.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod