Cum îşi cere scuze fiecare zodie

Zodia ta poate scoate la iveală multe lucruri interesante despre personalitatea ta. Iată cum reacţionezi în anumite situaţii, în funcţie de semnul zodiacal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul poate părea un pic intimidant la început pentru cei care nu îl cunosc, dar prima impresie e despre el e greşită.

Oamenii presupun că e o persoană asertivă, încrezătoare şi că nu îi pasă de suferinţa nimănui, însă nu e deloc aşa. Se uită uşor că acest nativ e incredibil de onest, ceea ce înseamnă că nu se teme să îşi ceară scuze pentru acţiunile sale. El va recunoaşte atunci când greşeşte, dar nu îşi va cere niciodată scuze pentru ceva ce nu a făcut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este incredibil de încăpăţânat şi poate fi imposibil uneori să obţii scuze din partea lui.

Nu e vorba că îi place să lupte, ci crede cu tărie că are dreptate. Nu vei vedea un nativ din această zodie care îşi va schimba opinia, chiar dacă acesta e conştient că a mers prea departe. Când ştie că are dreptate, va fi mereu încăpăţânat. Dar atunci când răneşte pe cineva la care ţine, întotdeauna îşi va cere rapid iertare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii învaţă mereu ceva nou, ceea ce înseamnă că poate fi adesea neglijent cu alţii la început.

Acest lucru se întâmplă mai ales dacă îl cunoşti de scurt timp pe acest nativ. Poate acţiona ca şi când nimic nu e în neregulă până să îi spui tu despre ce e vorba. Vestea bună e că, odată ce a greşit, el nu va mai repeta prostia pe care a făcut-o. Chiar dacă nu e întotdeauna rapid atunci când vine vorba de scuze, el măcar nu este rău intenţionat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un semn foarte intuitiv şi emoţional, ceea ce înseamnă că ea ştie când să îşi ceară scuze şi le are mereu pregătite chiar înainte de a ştii ce s-a întâmplat.

Ori de câte ori, acest nativ îşi cere scuze, el o face din inimă şi într-o manieră originală. Are grijă mereu să nu îi supere pe cei din jur şi îşi cere iertare atât de insistent, încât ar putea deveni enervant. Cu toate acestea, el vrea doar să se asigure că este înţeles şi că îi pare cu adevărat rău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este o persoană căreia îi place drama, de aceea nu este el primul care îşi cere scuze după o luptă.

Când crede că are dreptate, înseamnă că tu te înşeli şi nu îi poţi schimba părerea. Având o astfel de personalitate dominantă şi încrezătoare, e uşor de înţeles de ce se crede peste alţii. Natura arogantă îi poate crea probleme, dar el nu are ca scop să rănească pe nimeni. Îşi va cere scuze, dar doar dacă eşti sincer şi îi spui ce te-a supărat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă este unul dintre semnele cele mai inteligente, Fecioara are încă momente în care nu ştie cum să reacţioneze în momente dificile.

Ea nu va răni niciodată pe cineva în mod intenţionat. Atunci când va conştientiza că greşeşte, ea va lua imediat măsuri pentru a îndrepta ce a stricat. Acest lucru poate însemna un discurs lung din suflet sau îţi poate aduce mâncarea preferată timp de o săptămână. Scuzele acestui nativ sunt ca o îmbrăţişare pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când vine vorba de scuze, Balanţa îşi abandonează de multe ori principiile pentru a face cealaltă persoană fericită.

E posibil ca scuzele ei să pară un pic false sau forţate, dar nu e deloc aşa, pentru că acesteia nu îi plac deloc conflictele şi mereu încearcă să evite o luptă. O discuţie despre sentimente poate fi o scuză mai autentică pentru acest nativ, decât să îţi implore să îl ierţi şi să se argumenteze în faţa ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul urăşte secretele, aşa că preferă să fie sincer chiar şi într-o ceartă aprinsă, în loc să spună lucruri doar pentru a aplana conflicul.

Scuzele acestui nativ pot părea un fel de viclenie la început, dar asta se întâmplă doar pentru că încearcă să fie cinstit, indiferent cât de brutal ar părea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul se mândreşte cu mulţi prieteni şi relaţii foarte bune.

El niciodată nu se va preface şi nu îşi va cere scuze doar pentru a nu te pierde, ci va recunoaşte doar atunci când ştie că a făcut ceva greşit. Acesta e o persoană care atunci când lucrurile încep să o ia pe o cale întunecată, va încerca să le rezolve cât mai repede posibil. Dacă îţi doreşti scuze adevărate de la un Săgetător, atunci ar trebui să fii dispus să încerci ceva diferit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un maestru al autocontrolului, ceea ce înseamnă că e destul de stăpân pe sine şi ia în considerare toate posibilităţile înainte de a acţiona.

Ceea ce nu ştie multă lume este că şi acest nativ poate reacţiona uneori exagerat, mai ales în timpul unei dispute. Îşi asumă faptul că înrăutăţeşte lucrurile şi ştie că îi va fi foarte greu să îşi ceară scuze. Când în sfârşit îşi va cere iertare, el trece direct la subiect şi se va asigura că nu se va mai repeta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul îşi va susţine punctul de vedere până la final.

Atunci când situaţia devine dificilă cu acest nativ, e din cauza faptului că vrea să spună ceva despre care nu ştie nimic, şi nicidecum pentru că vrea să înceapă o luptă. Când îşi cere scuze, o face întotdeauna din inimă, chiar dacă ar putea părea lipsit de emoţie. În realitate, lui îi pasă foarte mult de oamenii din viaţa lui, mai ales de familie şi prieteni.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este foarte intuitiv, ceea ce înseamnă că este în contact atât cu sentimentele lui, cât şi cu ale tale.

Urăşte să intre în conflict cu prietenii ei, dar ştie că uneori e necesar să îşi spună punctul de vedere. Când ajunge aici, cu siguranţă o face în numele dreptăţii. El îşi cere cu uşurinţă iertare dacă răneşte pe cineva, şi în acelaşi timp poate fi o soluţie şi pentru unele situaţii care nu necesită scuze.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • JUST KO pe 19 Apr 2017, 13:54
    -

    săgetătorii sunt cele mai mizerabile ființe, aroganți, infatuați ... nu își cer scuze niciodată, îi caracterizeaza mîrlănia, la fel și pe capricorni.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod