Vedetele s-au apucat de citit si nu oricum!

"Ne apucam de citit, zic. Sa conjugam la feminin. Ca daca nu, ne conjuga altii.", a declarat recent Crina Matei pentru fanii care o urmaresc pe o retea de socializare. Noi am observant ca cititul e “cool”. Alaturi de Crina am surprins si alte vedete care citesc: Dan Helciug, Alexandru Constantin sau Adela Marculescu.  Ce au in comun ei pe langa pasiunea pentru citit? Va spunem noi: Cartea “Conjugat la feminin “scrisa de Simona Musca.

Scriitoarea a reușit sa capteze atenția multor vedete cu un mesaj "O lume a gandurilor si cuvintelor " conjugate la feminin.
O carte motivationala, credibilă, pentru toate femeile de pretutindeni și nu numai, subiectivă, cu emoții, momente , asumare și direcții precise. Exemple clare și directe cu privire la răsturnarea valorilor, degradarea societății și exemplele negative pe care le are tineretul de azi, punctează clar valorile și nonvalorile societății, curajul de a se exprima liber în ce societate fără un plus de valoare trăim. Substantiv feminin cu povești conjugate la feminin lansată de Simona Musca, cartea de debut cu autograf ,,Conjugat la feminin " a ajuns și pe rafturile librăriei Românești din Marea Britanie.
Cartea se poate achiziționa și de pe site-ul Carturesti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod