De ce eşti o persoană dificilă, în funcţie de zodia ta

Oamenii sunt complicaţi. Uneori, e nevoie de mult timp pentru a ajunge să-i cunoşti, şi chiar şi atunci, nu ştii totul despre ei!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vrei cu disperare relaţii strânse, dar îţi e foarte greu să ai încredere în oameni şi îi ţii la distanţă.

Dacă cineva te enervează, atunci acea persoană e ca şi moartă pentru tine. Încearcă să fii mai flexibilă, să nu îi alungi pe cei din jurul tău atunci când fac o greşeală şi fii mai tolerantă cu ei, chiar dacă asta înseamnă să faci eforturi mari pentru a te schimba!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vrei să fii prietenă cu toată lumea teoretic, însă practic nu poţi accepta multe lucruri la persoana din faţa ta.

Atunci când nu te potriveşti cu cineva şi există diferenţe majore între voi, tu vei menţine la distanţă acea persoană. Încearcă să accepţi aceste diferenţe şi nu să încerci să transformi oamenii în tine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti excepţională în primele etape ale unei relaţii, dar odată ce trece timpul, romantismul dispare.

Acum eşti îndrăgostită peste cap, acum te plictiseşti groaznic. Ai nevoie să îţi fixezi sentimentele şi să încerci să îţi aloci mai mult timp pentru a cunoaşte omul de lângă tine. Astfel flacăra nu se va stinge, ci din contră va continua să ardă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană generoasă şi caldă uneori, dar alteori eşti foarte plină de tine şi şefă.

Dacă nu obţii ceea ce îţi doreşti, nu reacţionezi deloc bine. Viaţa nu e întotdeauna justă, aşa că încearcă să nu ai aşteptări prea mari să aştepţi lucruri în schimbul a ceea ce oferi. Generozitatea ta se va întoarce înapoi la tine în multe feluri neaşteptate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vrei să nu tre superi atunci când lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dori, dar ai tendinţa de a te gândi prea mult şi de a despica firul în patru.

Când îţi iroseşti prea mult timp pe detalii nesimnificative, te simţi pierdută. Te învinovăţeşti prea mult pentru ceea ce nu îţi iese, dar nimeni nu te judecă când ai eşecuri, ci te iubeşte la fel!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai idei bune şi îţi faci planuri excelente, dar când vine vorba de fapte, nu reuşeşti.

Undeva adânc înrădăcinat stă ascunsă ideea că dacă nu încerci, nu poţi da greş. Ai probleme cu perfecţionismul şi acest lucru te trage înapoi. Mai degrabă lumea te consideră o persoană leneşă, decât nepricepută.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Toată lumea admiră puterea şi pasiunea ta, dar e terifiant atunci când aceste calităţi sunt folosite împotriva ta.

Tu iubeşti cu pasiune, dar dacă bănuieşti că ai fost minţită sau trădată, atunci îşi consumi energia să te răzbuni. Nu eşti genul de persoană care să se retragă şi să lase lucrurile să vină de la sine. Ai nevoie să îţi canalizezi resursele către lucruri pozitive, cum ar fi sportul sau arta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti o persoană optimistă până când ceva se întoarce împotriva ta şi iei totul mult prea personal.

Uneori, chelnerul nu a auzit tot ce ai zis, dar asta nu înseamnă că are ceva cu tine şi ţi-a declarat război. Lumea nu se învârte în jurul tău şi odată ce vei realiza acest lucru, vei reuşi să te simţi cu adevărat fericită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu ai principiile tale şi vei face tot posibilul să le păstrezi. Eşti harnică şi de încredere mereu, dar nu trebuie să fii aşa tot timpul.

Este bine să îţi oferi mai multă libertate şi să îţi dai frâu liber sentimentelor, asta nu te va face să fii mai puţin fiabilă sau credibilă, ci din contră, te va face mai fericită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vrei să fii independentă şi să faci orice, oricând îţi doreşti, dar în acelaşi timp vrei o relaţie stabilă.

Nu le poţi avea întotdeauna pe toate, de aceea va trebui să faci unele concesii din când în când. Conştientizează că cei din jurul tău nu sunt marionetele tale, dar asta nu înseamnă că nu îţi poţi găsi pe cineva cu care să fii compatibilă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o persoană foarte de încredere, de fapt, prea de încredere uneori.

Te laşi repede păcălită pentru că eşti lipsită de voinţă. Vrei să te faci plăcută, chiar dacă asta înseamnă să-i laşi pe cei din jurul tău să profite de tine. Ai multe de oferit oamenilor, dar nu trebuie să fii atât de darnică. Protejează-te şi refuză cererile nerezonabile!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti o persoană foarte inteligentă, dar nu te gândeşti prea mult înainte de a acţiona.

Eşti nerăbdătoare să obţii ce îţi doreşti, decâzt să iei în considerare că lucrurile ar putea merge prost. Impulsivitatea ta poate fi foarte periculoasă. Când porneşti într-o aventură, e mai bine să fii prevăzătoare, astfel vei fi capabilă să te ocupi de problemele care ar putea să apară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod