Horoscopul săptămânii 19-25 decembrie: Care sunt zodiile care vor avea cea mai bună perioadă din acest an

Urmează o săptămână plină de provocări! Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!
Care sunt zodiile pe care astrele le vor favoriza în această săptămână și care sunt cele care nu vor fi atât de norocoase?
 
 
Citește horoscopul pentru săptămâna 19-25 decembrie și află!

Berbec

 
 
De obicei, tu esti cel/cea care îi judeca pe cei din jur și le observa fiecare greșeală. În carieră, se întoarce roata în această săptămână și toți colegii (și chiar și șeful) pun lupa pe tine. Abia acum înțelegi cât deplasat a fost comportamentul tău - acu, când ai nevoie ca cineva să te înțeleagă, nu să îți arate cineva cu degetul greșelile.
 
Dacă ești căsătorit/ă sau implicat/ă într-o relație serioasă, această săptămână va fi plină de provocări pentru voi.
Aveți de traversat momente dificile din pricina rudelor și trebuie să fiți mai uniți ca niciodată. Numai împreună veți putea trece peste.
 
Berbecii singuri sunt puși pe distracție și au succes pe măsura farmecului lor. Carisma și simțul umorului îi ajută să fie în centrul atenției și să atragă priviri. 
 
 

Taur

 
 
Ești responsabil de câteva proiecte și e important să respecți deadline-urile pentru a încheia. E nevoie să ții piept întregii echipe pentru a evita întârzierile. Până la urmă, natura ta control freak se dovedește a fi un lucru bun în această săptămână.
Datorită ție veți încasa și banii la finalul acestei săptămâni.
 
Dacă ești implicat/ă într-o relație, încearcă să nu mai fii atât de obsedat/ă de control și arată-i partenerului/partenerului că ai încredere în el/ea și armonia va domni între voi. În caz contrat, toate aceste șicane vor ajunge să dăuneze grav relației voastre.
 
Taurii singuri vor fi cel mai strălucitor glob din brad în această săptămână. Cu încredere deplină în puterea de cucerire, nimic nu le stă în cale. Din păcate, persoana pe care o caută se lasă încă așteptată…
 
 

Gemeni

 
 
Pe plan financiar, ai niște promisiuni care întârzie să se concretizeze și asta te face să-ți pui serioase semne de întrebare în privința persoanelor cu care colaborezi. 
 
E momentul unei analize pentru a nu repeta pe viitor situația de acum.
 
Pe plan sentimental, pentru Gemenii care se află într-o relație se anunță o perioadă mai dificilă.
Ai nevoie de o pauză, o distanțare calculată de partener/parteneră pentru a-ți da seama ce mai simți cu adevărat. Deși pauza nu aduce nimic bun, de regulă, ție s-ar putea să-și prindă bine.
 
Gemenii singuri traversează o perioadă de introspecție, în care caută răspunsuri la întrebări vechi. Decizia de a sta retras atunci când nu știi ce vrei este cea mai bună. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod