Horoscopul săptămânii 19-25 decembrie: Care sunt zodiile care vor avea cea mai bună perioadă din acest an

 
Horoscopul pentru săptămâna 19-25 decembrie
 

Rac

 
 
Vei avea noroc cu carul în această săptămână. Banii vor veni spre tine din toate părțile și chiar și Crăciunul îți va aduce tot bani, în loc de cadouri. Îți plac surprizele, dar dacă sunt financiare, cu atât mai bine.
 
În dragoste, Racii care sunt implicați într-o relație, se vor confrunta cu o scurtă separare. Fie că alegeți să petreceți Crăciunul fiecare cu familia sau partenerul/partenerul pleacă pentru o reuniune de familie, ai tendința de a exagera și de a pune presiune.
Ar trebui să-ți găsești și tu o ocupație ca să nu ajungi să exagerezi.
 
Racii singuri se bucură de compania familiei și prietenilor cu ocazia Crăciunului și nu simt deloc ”neajunsul” de a nu fi în cuplu, ba chiar apreciază libertatea pe care o au.
 
 

Leu

 
 
Este săptămâna recoltei pentru tine. Culegi roadele întregii munci și te bucuri de succesul tău. Banii în plus îți vor aduce și o stare de spirit bună și intri cu dreptul în atmosfera sărbătorilor.
 
Pe plan amoros, Leii care sunt implicați într-o relație aleg să facă, din nou, compromisuri și să treacă peste toate gafele partenerului/partenerei, de dragul zilelor de vacanță care vin.
Ascunderea gunoiului sub preș nu e o strategie câștigătoare pe termen lung, dar asta vei descoperi singur/ă.
 
Leii singuri vor avea parte de o săptămână plină de magie. În frenezia Sărbătorilor, e posibil să apară o persoană nouă care să le atragă atenția și chestia asta să fie reciprocă. Cine știe? Poate vor intra împreună în 2023.
 
 

Fecioară

 
 
Ai fost nedreptățit pe plan profesional/financiar în ultima perioadă și simți nevoia să-ți faci dreptate. Reține că dreptatea nu se face cu agresivitate și că cel mai bine e să abordezi problema cu calm.
Vei primi ce ți se cuvine.
 
Pe plan afectiv, toate Fecioarele simt nevoia să se deconecteze în totalitate. Atât cele care sunt căsătorite, cât și Fecioarele celibatare își doresc o ”săptămână sabatică”, în care să nu fie deranjați de nimeni și să facă numai ce vor, când vor, dacă vor. 
 
Nu e nimic rău în asta, numai că aceste comportament poate fi interpretat greșit de către cei din jur. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod