Horoscopul săptămânii 19-25 decembrie: Care sunt zodiile care vor avea cea mai bună perioadă din acest an

 
Horoscopul pentru săptămâna 19-25 decembrie
 
 

Capricorn

 
 
Ai avut o perioadă dificilă pe plan profesional și ești dornic/ă de o schimbare. Mai mult, îți dorești ca această schimbare să se simtă ca un plus pe plan financiar. N-ar strica să-ți iei câteva zile libere în care să stai să-ți analizezi toate opțiunile și să vezi dacă nu cumva poți face mai mult.
 
Capricornii care se află într-o relație trebuie să dea piept cu realitatea. Au tot evitat anumite discuții si au ascuns lucruri deranjante, astfel încât acum e prea târziu pentru a mai face asta.
Lucrurile trebuie discutate cât mai repede!
 
Capricornii singuri se confruntă cu o lipsă de încredere în sine, situație din care nu mai văd scăpare. E doar un moment mai prost din această săptămână. Va trece pe măsură ce se apropie weekendul.
 
 

Vărsător

 
 
Un conflict escaladează la locul de muncă și te implici și tu. Ideal ar fi să te gândești bine înainte de acționa sau de a vorbi pentru că ceea ce vei face sau vei spune s-ar putea să te coste… la propriu.
 
Te gândești la fostul/fosta și ești tentat/ă să iei legătura cu el/ea.
Deși relația nu s-a terminat în termeni prea prietenoși, ai nevoie să afli răspunsuri și cazi pradă acestei tentații. Lucrurile s-ar putea reabilita, dar poate nu e o idee bună să te întorci la relația care nu a mers în trecut. Din aceleași motive va eșua și de această dată.
 
Vărsătorii care sunt deja într-o relație solidă se bucură de liniște și dăruire din partea partenerului/partenerei și au discuții serioase despre viitor.
 
 

Pești

 
 
Culegi ceea ce ai semănat! Te bucuri de banii veniți dintr-o direcție pe care nu ai luat-o în calcul.
Ai ajutat pe cineva în trecut, ai colaborat la un proiect, ai jucat la bursă sau ai cumpărat criptomonede, cert e că te vei trezi cu un profit frumușel!
 
Pe plan sentimental, Peștii care se află într-o relație se simt agasați de problemele și dramele partenerului/partenerei. Nu îți plac oamenii care se plâng și fac caz din orice și, se pare, ți-ai clădit viața lângă o astfel de persoană. Ideal ar fi să spui cu calm ce te deranjează și să nu derapați în certuri infinite.
 
Peștii singuri primesc o invitație prin partea unui prieten și îi dau curs, fără să aibă habar ce îi așteaptă.
S-ar putea să dea peste o persoană care să le dea lumea peste cap. Rămâne de văzut!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod