Horoscopul săptămânii 18-24 iulie. Curajul Peștilor va fi răsplătit

Curajul Peștilor va fi răsplătit în această săptămână.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Se pare că nu poți greși în această săptămână. Orice discuții ai avea, vei descoperi că sunt extrem de reușite și că tu ești în centrul atenției.

S-ar putea să descoperi că o anumită persoană este extrem de atrasă de tine și dorește să te abordeze într-un fel sau altul.

În acest moment, nu ai nimic de pierdut.

Bani

Pentru tine, această săptămână este despre o schimbare neașteptată, ceea ce înseamnă că este posibil să fii destabilizat/ă financiar temporar.

Cu toate acestea, s-ar putea să ai de-a face și cu o inversare a situației și să ai noroc. Nu presupune că va dura la nesfârșit instabilitatea.

Astrele te sfătuiesc să îți expui punctul de vedere atunci când vine vorba de muncă. Ai ceva de spus!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Alinierea astrală din această săptămână indică faptul că viața ta amoroasă poate înflori într-un cadru spiritual, poate la un curs de meditație sau o unul de yoga.

Acest amestec al minții și inimii pare cu siguranță să aibă loc atunci când ești departe de rutina zilnică normală sau în timp ce te bucuri de câteva zile de pauză.

Va fi profund satisfăcător pentru cuplul din care faci parte sau intenționezi să faci parte.

Bani

Dacă te-ai simțit puțin blocat/ă în ultima vreme, există o explicație pentru asta.

Acest lucru te poate scoate din carapace pe măsură ce încerci să ieși din anumite situații.

Încearcă să gândești altfel și sp abordezi diferit situația banilor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Aproape toate discuțiile vor fi importante pentru tine în această săptămână.

Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, atunci vei descoperi că aceasta se va îmbunătăți într-un fel.

Dacă ești în căutarea cuiva, atunci tot ce trebuie să faci este să te implici în conversație și să vezi ce se întâmplă în continuare. Ai putea avea o mare surpriză.

Bani

Este obligatoriu să fii politicos/oasă în această săptămână, în special când lucrurile ar putea fi instabile și imprevizibile.

Între timp, ai grijă să nu îți riști stabilitatea financiară pe termen lung pentru a te bucura pe moment de ceva, altfel ai putea suporta consecințele. Ești inteligent/ă, așa că ia deciziile corecte!

Citește și: Cele 6 zodii cărora le pasă prea mult de toți și de toate

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Aspectele astrale din această săptămână îți lărgește semnificativ orizonturile.

Poți iniția o conversație interesantă în timp ce stai la coadă la magazin sau aștepți o comandă de mâncare la pachet.

Dar e posibil ca discuția să continue mult mai mult decât ți-ai imaginat inițial. Ar putea dura mult timp până când amândoi să o încheiați.

Bani

Săptămâna aceasta trebuie să faci o alegere importantă.

Energiile astrale vor să comunici și să încorporezi mai mult scris, vorbit, predare și învățare în munca ta.

În același timp, o nouă energie vine în sectorul tău social și îți poate zgudui grupul sau echipa din care faci parte.

Banii vin atunci când ești fidel cu tine însuți și cu obiectivele tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

A face ceva spontan în această săptămână s-ar putea dovedi a fi o deschidere a ochilor în mai multe moduri decât îți poți imagina.

Aspectul astral actual sparge o barieră care a existat între tine și altcineva cu care simți în secret o legătură puternică. Poate din această cauză ați și ezitat să îi vorbești.

Din fericire, în aceste zile nu vei avea de ales și o vei face!

Bani

Săptămâna aceasta vei primi și vești bune și vești proaste cu privire la situația ta financiară.

Dacă ai fost fidel obiectivelor tale și ai respectat bugetul, astrele îți vor oferi noi oportunități de a câștiga mai mulți bani.

Dacă ai cheltuit în exces, schimbările bruște și poate neașteptate în carieră ar putea însemna că banii pe care ai contat nu vor mai fi acolo.

Economisirea pentru viitor te poate ajuta să treci peste această perioadă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână îți oferă șansa de a te exprima într-un mod care poate câștiga totuși inima cuiva.

Dacă toate celelalte forme alea tale de persuasiune și constrangere nu au reușit să îl miște, atunci Universul poate acea exact răspunsul pe care l-ai căutat.

Ceva ce spui sau o conversație pe care o urmărești poate deține cheia inimii lui.

Bani


Este o săptămână de contraindicații pentru tine.

Aspectele astrale îți permit să devii mai încrezător în cine ești și cum te prezinți în lume. Pe măsură ce îndoielile tale dispar, te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat.

Cheltuielile pentru familie, romantism și copii nu sunt un lucru rău dacă nu exagerezi. Respectarea unui buget arată cât de mult îți pasă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Dacă vrei să ai un impact asupra partenerului/ei sau asupra persoanei pe care o iubești, atunci nu urma aceeași linie de argumentare pe care ai făcut-o în ultimele săptămânale.

Energia astrală actuală te îndeamnă să găsești un alt mod de a aborda întregul subiect pentru a avea vreun efect real. Dar nu îți face griji, răspunsul va sosi din senin și va fi unul favorabil.

Bani

Situația ta financiară poate să nu fie exact ceea ce îți dorești acum, dar un lucru anume îți va ridica moralul în această săptămână.

Astrele te îndeamnă să fii atent/ă la felul în care te comporți, mai ales când vine vorba de cuvintele tale care pot răni grav.

Banii vor veni dacă profiți de anumite conjuncturi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Aspectul astral din această săptămână poate însemna că o conversație sfidează toate așteptările tale și este, cu singuranță, unică, originală și complet diferită de orice te-ai așteptat.

Nu, persoana cu care vorbești nu este un extraterestru de pe o planetă îndepărtată, ci e cu siguranță caldă și umană, care emană o carismă reală, ceea ce vei aprecia nespus.

Lasă-te purtat/ă de val și distrează-te!

Bani

Astrele îți oferă susținere și o bază solidă pe care să îți construiești visurile legate de bani.

Pe de altă parte, îți deschid ochii cu privire la o persoană din viața ta care ar putea profita de tine. Încearcă să o elimini, chiar dacă este greu.

La locul de muncă spune-ți ideile și vinde-ți bine atât produsele, cât și pe tine! Succesul nu este departe. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Astrele sunt de partea ta în această săptămână și te împing să iei atitudine cu privire la o persoană pe care o placi de mult timp.

Se pare că feedback-ul este unul pozitiv și vei prinde mai mult curaj pe viitor.

Dacă ai deja pe cineva, nu încerca să schimbi persoana de lângă tine, deoarece pe viitor ai înceta să o mai iubești.

Bani

Nu este suficient să economisești acum.

Ești deștept/ă, uneori profitor/oare, mai ales când vine vorba de bani. Prin urmare, folosește-te de aceste trăsături ale tale pentru a ieși dintr-o anumită situație.

Avansează profitând de noi oportunități în viața profesională și asigură-te că ai o slujbă stabilă înainte de a investi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână poate înseamna că partenerul tău decide să te surprindă ducându-te într-un loc total neașteptat.

Aceasta nu numai că va fi o experiență destul de revoluționară, dar ar putea reaprinde flacăra dintre voi, care poate să se fi slăbit puțin în ultima vreme.

De asemenea, îți va trezi interesul pentru un subiect care ți-a fost dintotdeauna drag inimii.

Bani

Începi săptămână intrând în lumina reflectoarelor și bucurându-te de gloria și banii pentru care ai luptat. După multă muncă grea, ești gata să începi următorul capitol al vieții tale.

Recompensele vin la tine, așa că dă tot ce ai tu mai bun pentru a face o impresie bună.

Este, de asemenea, o săptămână grozavă pentru a te asocia cu cineva sau să începi o colaborare. Totul e mai bine în echipă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

S-ar putea să crezi că va fi o atmosferă obișnuită în viața ta amoroasă în această săptămână, dar energia astrală indică faptul că va fi orice numai normal nu.

S-ar putea să nu ai parte de pasiune și nici de romantism, dar cu siguranță va fi intrigant, atât de mult încât îți vei dori să vorbești din nou și din nou cu acel cineva pentru a repeta experiența.

Bani

Dacă banii te-au tulburat în ultima perioadă, un aspect astral bun te ajută să ieși din acea fază.

Lasă o persoană cu experiență sau un eveniment din trecut să te învețe lucruri care te pot ajuta să avansezi pe plan financiar.

De asemenea, ești îndemnat/ă să-ți spui părerea la locul de muncă. Nu lăsa pe altcineva să culeagă roade muncii tale!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Configurația astrală îți va oferi cu siguranță toate puterile de conversație de care ai putea avea nevoie pentru a convinge o persoană pe care o dorești din tot sufletul tău de faptul că o apreciezi profund.

Până acum s-ar putea să fi fost destul de tăcut/ă și reținut/ă, dar dintr-o dată se deschid porțile verbale și poți să discuți despre orice cu încredere și inteligență.

Bani

Este o săptămână bună pentru comunicare și schimb de idei. Acest lucru poate fi foarte propice pentru a începe o nouă carieră sau pentru a avansa în cea actuală.

Banii nu sunt o problemă, însă pentru a crește e nevoie de schimbare. Să nu poți ieși din zona de confort este rețeta eșecului pe termen lung.

Încearcă să te împingi mai mult de la spate la început, apoi va fi ușor. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod