Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor sta excelent pentru tine în această săptămână! Dacă aveai impresia că iubitul tău este foarte egoist şi că te pune mereu pe planul secund, acum îţi va arăta cât de mult te apreciază de fapt!

Dacă aveai impresia că până acum te-ai chinuit cu banii, în această săptămână o să vezi cum e într-adevar să o duci prost în această privinţă! Ca să poţi ajunge la ziua de salariu, va fi nevoie să strângi cureaua la maximum şi să nu te mai răsfeţi deloc!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Sătulă de reproşuri nefondate, vei decide în prima parte a săptămânii să iei taurul de coarne şi să îţi faci dreptate singură! Totuşi, s-ar putea să ai parte de încă un şoc deoarece partenerul tău de viaţă se va dovedi mai încăpăţânat decât îl ştiai!

E posibil ca zeiţa Fortuna să îţi zâmbească în această săptâmână, şi să te umpli de bani fără să depui vreun efort în acest sens! Dacă ştii vreun apropiat care are nevoie de un sprijin financiar, nu ezita să i-l acorzi!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu şi iubitul tău aţi ajuns la un nivel de înţelegere şi echilibru care ar face orice alt cuplu invidios! Cu toate acestea, nu e cazul să te culci pe o ureche deoarece roata se poate întoarce oricând! Rămâi conectată la realitate!

Nativul din Gemeni este destul de zgârcit de obicei, dar în aceste zile o să îi impresionezi pe toţi cei care te cunosc, cu mărinimia de care dai dovada! Profită de această perioadă la maximum şi încearcă să punctezi la capitolul imagine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

N-ar trebui să permiţi altor persoane să se bage în relaţia ta de iubire! Dacă în această săptamană o să simţi câteva influenţe externe din partea rudelor, ar trebui să iei atitudine şi să spui verde în faţă ce anume te deranjează! În weekend situaţia va deveni mai complicată, dar nu e vorba de lucruri foarte grave!

Cum eşti foarte implicată la locul de muncă, şefii nu pot trece cu vederea asta şi îţi vor mări salariul ori îţi vor oferi un bonus. Indiferent despre ce va fi vorba, mulţumeşte-le pentru gestul frumos şi promite-le că nu îi vei dezamagi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru nativul din Leu, cele 7 zile care vor urma se anunţă a fi extrem de dificile. Dacă nu vei reuşi să îţi stăpâneşti emoţiile, vei avea de suferit! Nu uita să ceri o mână de ajutor atunci când te vei simţi depăşită de situaţie!

Chiar dacă nu vei câştiga la loterie în această săptămână, finalizarea unui proces care te viza direct, s-ar putea să aibă acelaşi efect pentru tine din punct de vedere financiar. Spre admiraţia tuturor prietenilor (vechi, dar mai ales noi), o să ai atât de mulţi bani încât nu o să mai ştii ce să faci cu ei! Dă dovadă de maturitate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti foarte implicată în problemele de la job şi ai uitat să te dedici persoanelor care contează cu adevărat. Inevitabil, vor apărea tensiuni între tine şi iubit, iar dacă nu vei ştii să reacţionezi cu calm, situaţia va degenera! Dacă iubitul nu o face, renunţă măcar tu la orgoliu pentru a evita o catastrofă!

De obicei eşti optimistă şi încrezătoare în forţele proprii, dar traversezi un moment destul de dificil, în care chiar ai nevoie de un sprijin. Chiar dacă primul tău gând e să ceri un împrumut de la bancă, de fapt, nu ar trebui să faci asta, ci să te laşi sprijinită de prieteni! Din fericire, eşti înconjurată de mulţi oameni săritori!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptamană nu se vor întâmpla lucruri foarte importante pentru tine din punct de vedere sentimental. Având în vedere că ai o relaţie de care eşti destul de mulţumită, nu îţi doreşti decât ca lucrurile să meargă la fel ca până acum, iar pentru asta nu trebuie să faci eforturi deosebite!

Dacă în prima parte a săptămânii o să fii extrem de chibzuită şi atentă la cum îţi foloseşti ultimii bănuţi, situaţia se va schimba odată cu sosirea zilei de joi! Atunci, cineva te va recompensa pentru un lucru pe care l-ai făcut din pură curtoazie, iar asta îţi va da aripi. Ţine-o tot aşa!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti foarte pasională şi posesivă, iar atunci când cineva te calcă pe coadă, reacţionezi violent. Ca atare, în această săptămână o să te cerţi destul de urât cu anumite fete, convinsă fiind că au întrecut o anumită limită faţă de partenerul tău. N-ar strica să fii puţin mai raţională!

Deşi visai cu ochii deschişi că un unchi ori o mătuşă mai îndepărtată te va umple de bani atunci când va trece în nefiinţă, acum vei afla de fapt adevărul! Altcineva este de fapt preferatul familiei, iar tu nu ai ce face decât să accepţi situaţia! Sau dacă ai cunoştinte juridice temeinice, situaţia se va complica odată cu contestarea testamentului...

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti extrem de visătoare în această săptamană şi din această cauză s-ar putea să ratezi câteva oportunităţi importante de relaxare. Cum iubitul tău ţi-a mai atras atenţia şi în trecut să fii mai prezentă, acum va trece la urmatorul nivel: te va pedepsi sau nu va vorbi cu tine o perioadă! Arată-i că îţi pare rău pentru eroarea făcută!

În această săptâmână o să vinzi un obiect foarte important pentru tine, deoarece vei primi o ofertă de nerefuzat. Chiar dacă tu ai ultimul cuvânt atunci când vine vorba de astfel de lucruri, e firesc să nu îl laşi deoparte pe iubitul tău şi să mimaţi măcar o consultare!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În prima parte a acestei perioade lucrurile vor merge excelent pentru tine şi bărbatul de lângă tine, dar cu toate acestea, nu trebuie să îl lauzi prea mult! Păstrează o doză de nemulţumire faţă de acesta, dacă vrei să fie permanent atent cu tine! Pe de altă parte, atât vineri, dar mai ales în weekend, vă veţi certa destul de serios!

Dacă ai impresia că cel de lângă tine îţi urmăreşte de fapt economiile, poate că n-ar fi deloc o idee rea să îl supui unui mic test! Caută-ţi un complice şi încearcă să afli care sunt intenţiile sale adevărate, înainte de a fi prea târziu!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu excepţia ta, nimeni nu mai crede în poveşti cu zâne şi prinţi din poveste! Sigur, e frumos să visezi şi să îţi doreşti să trăieşti într-o lume ideală, dar în această săptămână un anumit eveniment te va trezi la realitate instant! Dă dovadă de mai multă seriozitate atunci cand vine vorba de iubire şi nu trata totul ca pe o joacă!

Acum e momentul să faci o investiţie într-o valută mai puţin circulată ori într-un metal preţios! Cu toate că astfel de acţiuni presupun o dozăde risc, ea va fi micşortă dacă vei apela la serviciile unui broker! Caută cel mai bun specialist al acestui domeniu!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă simţi că ai nevoie de mai mult spaţiu de la partenerul de viaţă, de ce nu îi spui deschis asta? Sigur, se va da uşor rănit la început, dar pe viitor îţi va fi mult mai uşor să faci orice activitate! Nu uita, orice e prea mult, strică!

În timp ce colegii tăi se declară mulţumiţi de salariul pe care îl primesc, tu ai impresia că nu eşti remunerată pe măsura efortului pe care îl depui. Chiar dacă salariul e confidenţial, încearcă să obţii această informaţie de la un prieten! Apoi, vei discuta de pe alte poziţii cu superiorii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod