Horoscopul săptămânii 10-16 aprilie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Măcar atunci când e o sărbătoare, încearcă să aplanezi conflictele şi să fii o persoană mai bună. Situaţia ta amoroasă nu e tocmai roz, dar ea poate fi schimbată foarte uşor de către tine. Indiferent de problemele pe care le întâmpinaţi, tu şi partenerul tău trebuie să fiţi mai uniţi decât oricând pentru a le putea depăşi. E foarte important să lăsaţi orgoliile deoparte şi să luptaţi pentru un scop comun, asta dacă aveţi unul!

Munca în echipă este favorabilă în aceste zile, mai ales că atât tu, cât şi colegii tăi vă doriţi să terminaţi săptămâna cât mai repede. Luptă pentru ceea ce vă doriţi cu toţii, astfel există şansa să câştigi şi mai mulţi bani pe viitor. Spre weekend vei primi un cadou sau o primă care nici nu putea să te bucure mai mult. Astrele sunt de partea ta acum şi te vor proteja pentru câteva luni bune de acum înainte în ceea ce priveşte siutuaţia ta financiară.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Caută în această săptămână să te concentrezi mai mult pe viaţa de familie şi pe relaţia cu partenerul de viaţă. Profită de zilele libere pe care le ai şi plecaţi într-o excursie doar voi doi! Doar aşa veţi reuşi să reaprindeţi flacăra iubirii şi, poate, să vă plănuiţi cu mai mult avânt viitorul. Dacă nu ai copii încă, acum este momentul să te gândeşti dacă îţi doreşti cu adevărat asta.

Vei avea parte de un început de săptămână extrem de greu. Munca te lasă fără niciun pic de energie şi eşti destul de deranjată de atitudinea colegilor tăi nepăsători. Nu intra în weekend cu frustrări, ci mai degrabă discută deschis cu aceştia şi lămureşte treaba. Doar dacă trageţi cu toţii la aceeaşi căruţă veţi reuşi să vă atingeţi obiectivele financiare şi profesionale mult dorite.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acum este momentul să renunţi la singurătate şi să vrei să treci la următorul nivel în viaţa ta amoroasă. Nu privi în urmă, fii mai curajoasă şi oferă-le admiratorilor şansa de a te cunoaşte şi de a-ţi cuceri inima! Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vor apărea discuţii şi ciondăneli pe tema unor activiăţi pe care trebuie să le planificaţi împreună şi cu care nu reuşiţi să vă puneţi de acord.

Chiar dacă mintea nu îţi stă la muncă în această săptămână, ar fi păcat să dai cu piciorul unei şanse care ţi se oferă pe neaşteptate. Concentrează-te cât poţi tu de mult măcar luni şi marţi pe sarcinile pe care le primeşti şi astfel vei avea ocazia să fii remarcată exact de cine trebuie. Nu vor exista schimbări financiare în această perioadă deşi ai avea nevoie de mai mulţi bani în weekend.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deşi ar trebui să fie armonie şi pace pe plan amoros în această săptămână, lucrurile stau total pe dos. Indiferent cât de mult ai încerca să-ţi împaci partenerul de viaţă, acesta este de neclintit atunci când îşi pune ceva în cap. La un moment dat vei realiza că îţi pierzi timpul şi îţi faci rău singură din moment ce doar tu faci ceva pentru relaţia asta. Concentrează-te mai mult pe propria persoană şi lasă restul lucrurilor să vină de la sine!

Vei avea parte de o săptămână extrem de stresantă pe plan profesional, însă vei reuşi să o finalizezi cu brio. Îţi place să laşi toate lucrurile în regulă înainte de a-ţi lua liber de la muncă, de aceea te vei suprasolicita în aceste zile. Nimic nu este mai plăcut decât să ieşi pe uşa biroului răsuflând uşurată şi cu portofelul plin. Bucură-te de sărbătoare!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a relua legătura cu toate persoanele pe care le iubeşti. Zilele de sărbătoare ne fac pe toţi mai buni, de aceea problemele existente vor fi uitate cel puţin pentru moment. Relaţia cu partenerul de viaţă traversează o perioadă bună şi ai parte de tot suportul lui în ceea ce priveşte planurile şi dorinţele tale personale. Nu uita să-l răsplăteşti pe măsură!

Săptămâna aceasta ţi se face o propunere profesională pe care nu ai vrea să o refuzi din prima, dar nici nu ai timp să o analizezi cum trebuie. Astrele sunt de partea ta şi îţi dau şansa de a obţine o amânare şi să eviţi un eşec. Situaţia financiară este pe lista priorităţilor tale, însă acum primează viaţa intimă şi relaţională.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va fi o săptămână destul de stresantă deşi ar trebui să fie cu totul altfel. Nu te poţi relaxa aşa cum trebuie din cauza muncii şi a grijilor care te macină cu privire la un eveniment ce se apropie cu paşi repezi. Relaţia cu partenerul de viaţă este una care îţi oferă siguranţă şi încredere spre un viitor mai bun. Chiar dacă mai există şi ciondăneli între voi, asta nu înseamnă că ai probleme grave.

Eşti foarte stresată din cauza volumului foarte mare de muncă şi ai vrea să scapi cât mai repede pentru a te bucura de aceste zile de sărbătoare. Ai nevoie de mai mult calm şi stăpânire de sine pentru a-ţi putea duce sarcinile la bun sfârşit. Nu mai pune răul în faţă şi renunţă la gândirea negativistă care te caracterizează, acum mai mult decât oricând trebuie să fii fericită cu ceea ce ai şi să te bucuri de tot.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu te gândeşti deloc la persoana iubită, iar aceasta va fi complet deranjată de atitudinea ta. Eşti egoistă şi te pui mereu pe primul loc, deşi ar trebui să fiţi o echipă. Depăşirea momentelor tensionate care pot apărea în aceste zile nu va fi posibilă fără un efort conjugat. Dacă eşti singură, vrei să te bucuri de libertate şi să te distrezi la maximum alături de prietenii tăi.

După o perioadă îndelungată de muncă, te bucuri în sfârşit de câteva zile mai lejere. Şefii nu te mai au în vizor, iar în cazul tău asta e un lucru bun, deoarece aveai tendinţa de a te emoţiona în prezenţa lor. Încearcă să ai mai mult curaj şi să îţi ceri drepturile atunci când cei din jurul tău au tendinţa de a profita de tine! Situaţia ta financiară este una mulţumitoare, cel puţin pentru moment.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o perioadă bună pentru nativele singure pentru că li se oferă multe şanse de a cunoaşte oameni noi şi interesanţi. Nu eşti conştientă de şarmul tău dar ai mulţi admiratori care încearcă să ajungă la inima ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, în adâncul sufletului ţi-ai dori ca partenerul tău să îţi propună să treceţi la următorul nivel. Nu eşti pregătită să renunţi la orgoliu şi să faci tu primul pas în acest sens.

Nu te panica din cauza volumului mare de muncă în acest început de săptămână. Ai toate motivele din lume să tragi tare şi să te eliberezi de tot stresul profesional pentru o lungă perioadă de timp. O minivacanţă se apropie şi trebuie să profiţi de ea la maximum pentru a-ţi reîncărca bateriile. Ai economisit destul de mulţi bani în ultima perioadă, dar cu toate astea, nu trebuie să îi cheltuieşti pe toţi cu prima ocazie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu poţi face faţă şi partenerului de viaţă şi prietenilor în această săptămână. Vei fi nevoită să faci o alegere grea, iar în pierdere vor fi multe persoane. Indiferent cât de mult te-ai chinui să găseşti un echilibru, fără ajutorul şi încurajările iubitului nu vei reuşi să mulţumeşti pe toată lumea. Dacă eşti singură, scopul tău este doar distracţia şi aventura.

Ai aşteptări prea mari de la tine şi astfel rişti să fii dezamăgită în acest început de săptămână. Cu toate că scopul tău este de a obţine cât mai mulţi bani într-un timp scurt, eforturile tale nu sunt suficiente pentru a-ţi îndeplini visul. O cheltuială recentă ţi-a făcut o gaură serioasă în buzunar şi e nevoie de câteva luni bune pentru a-ţi reveni financiar.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ai tendinţa de a-ţi ignora viaţa sentimentală în favoarea celei profesionale. Scopurile tale sunt cu totul altele faţă de cele ale partenerului de viaţă, ceea ce poate crea tensiuni între voi. Salvează-ţi din energie pentru ca măcar seara, când ajungi acasă, să fii pozitivă şi deschisă dialogului cu cei dragi. Dacă eşti singură, nici nu îţi doreşti să îţi schimbi acest statut.

Situaţia ta financiară este bună, însă eşti ahtiată după bani şi nu ştii când să te opreşti. Goana după avere te va determina să pierzi lucruri şi momente importante din viaţa ta. Găseşte un echilibru între aceste două planuri ale vieţii tale înainte de a fi prea târziu. Sfatul unei persoane dragi sau al unui şef cu care ai o relaţie mai apropiată îţi va fi de mare ajutor spre finalul acestei săptămâni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să reiei legătura cu o persoană cu care te-ai certat în urmă cu mai mulţi ani! Această săptămână cu atmosferă de sărbătoare te îndeamnă către fapte bune şi către iertare. Indiferent dacă este vorba despre un fost iubit sau despre o rudă care ţi-a greşit, fă tu primul pas către împăcare fără a aştepta ceva în schimb. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, evită să îi dai motive de gelozie partenerului.

Nimic nu poate fi mai nepotrivit decât o deplasare în interes de serviciu în acest început de săptămână. Panica te cuprinde din cauza faptului că mai ai multe lucruri de făcut la birou, dar pe care va trebui să le abandonezi. Din fericire, vineri ţi se va oferi un bonus, un premiu sau o mărire de salariu care te va face să uiţi de tot chinul prin care ai trecut în aceste zile. Vei răsufla uşurată şi te vei bucura din plin de weekend.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Un eveniment inedit în această săptămână te va face pe tine, cât şi pe iubitul tău să realizaţi că aveţi nevoie de ceva nou în relaţia voastră. Iubirea nu a dispărut, doar că monotonia a pus stăpânire pe voi. Ieşi din zona ta de confort, fii mai îndrăzneaţă în dormitor şi asumă-ţi riscuri! Dacă eşti singură, fii deschisă propunerilor îndrăzneţe care ţi se fac şi trăieşte-ţi mai mult viaţa!

Vei primi un bonus în această săptămână, dar vei avea grijă să îl consumi la fel de repede cum a venit. Nu este rău să fii darnică atât timp cât nu te vei lăsa pe tine pe ultimul plan. Dacă ţelul tău este a-ţi schimba jobul, încearcă să nu faci o schimbare decât după Paşte! Nu îţi asuma riscul de a rămâne fără bani în aceste zile de sărbătoare! 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod