Horoscopul săptămânii 1-7 februarie. Racul caută independență cu orice preț

Racul caută independență cu orice preț în această săptămână și face primii pași spre asta.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!
Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Raportându-ne strict la ceea ce este important, săptămâna aceasta nu vei fi dezamagit/ă de partenerul/a de viață și de acțiunile sale. Conjuncția astrală este favorabilă pentru tine, apar noi dorințe și mai multă pasiune. Teama de respingere îți poate diminua intențiile, iar uneori poți fi chiar lipsit/ă de diplomație. Importanța iubirii devine inevitabilă și vei primi un mesaj atât de puternic încât te vei mobiliza instinctiv pentru a îmbunătăți lucrurile.

Situația ta financiară pare promițătoare. În această săptămână vei avea noroc mai ales dacă inițiezi negocieri legate de activitatea ta profesională sau de un viitor proiect în domeniu. Anticiparea îți va fi de folos, deoarece ai un anumit fler pentru a găsi punctele slabe în managementul tău financiar. Dai dovadă de multă creativitate pentru a ieși dintr-o posibilă situație jenantă legată de disponibilitatea fondurilor. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi mai sentimental/ă în următoarele zile și vei fi mai sensibil/ă decât de obicei la atenția sau cadourile din partea persoanei iubite. Dacă vei avea parte, prin absurd, de o situație neplăcută în dragoste, vei vedea lucrurile mult mai clar și vei putea să te pui în pielea celuilalt astfel încât să ai o atitudine corectă.  

Câștigurile tale scad în această săptămână, așadar vei avea tendința naturală de a amâna plata unor facturi sau cheltuieli. Acum este în joc o nevoie de securitate, te vei axa total pe realizarea de noi surse de venit și te vei gândi mereu la diferite mijloace de îmbunătățire a situației. Există discuții în jurul tău despre investiții și achiziții, poate te poți lipi de ceva!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Aspectele astrale ale acestei săptămâni nu vor fi discrete. Vei trece prin emoții puternice și contraste mari. Va trebui să îți dai seama la ce trebuie să renunți și să păstrezi ceea ce corespunde cu adevărat nevoilor tale cele mai profunde. O latură a personalității tale iese la iveală și te surprinde chiar și pe tine. Cu toate acestea, păstrezi echilibrul în relația ta actuală.

Vei avea o perspectivă mai profundă asupra vieții tale financiare, ceea ce te determină să economisești prin reducerea cheltuielilor. Vei vedea că strângerea curelei îți oferă mai multă înțelepciune și rațiune în fața ispitelor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul exterior. Apar unele cheltuieli neașteptate legate în casă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cauți independență și faci primii pași spre asta în această săptămână. Ai nevoie de spațiu în relația ta de cuplu și îl vei obține cu orice preț. Dacă îți este oferită fără să depui eforturi, atunci vei fi mai iubitor/oare și mai frumos/oasă decât oricând. Dacă ești singur/ă, întâlnirile sunt intense și pline de provocări.

Săptămâna aceasta este momentul perfect să îți arăți hotărârea și bunăvoința. Munca în echipă este necesară și, în plus, nu va fi plictisitoare. Interacțiunile cu colaboratorii tăi vor fi mai senine, pentru că îi vei vedea mai înțelegători cu tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Există foc și pasiune în această săptămână în viața ta sentimentală. Nu vei rata oportunitățile de a-ți îmbogăți relația cu momente intense, atât timp cât nu îți este frică să te lași purtat/ă de val. Aceeași atitudine și același curaj le vei avea și în cazul în care ești singur/ă. Dacă valul te poartă către o persoană pe care nu o cunoști foarte bine, dar care are potențial, atunci vei da frâu liber imaginației și vei trăi clipa.

Îți vei da seama imediat de greșelile pe care le faci la locul de muncă, dar mai ales de cele ale altora. Dacă gestionezi o echipă de lucru, nu vei avea probleme să găsești veriga slabă sau acțiunile care te-au făcut să pierzi timpul până acum. Chiar dacă acea persoană are mult mai multă experiență de viață decât tine, ea nu se conformează regulilor tale și creează haos. Evenimentele neplăcute te vor trage în jos în ceea ce privește situația ta financiară. 

Citește și: Ce înseamnă iubirea adevărată pentru fiecare zodie în parte

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Comportamentul tău este mai tolerant în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Săptămâna aceasta vă veți înțelege mai bine datorită acestui lucru. Delicatețea ta va fi apreciată, creezi climatul ideal pentru a înflori sentimente. Iubirea și jocurile de putere nu se înțeleg, așa că te dezarmezi fără să-ți dai seama. Prea mult realism nu este întotdeauna bun.

Vei găsi multe soluții de a-ți crește veniturile în această săptămână. Indiferent de obstacolele care îți apar în cale, le înlături cu fermitate și încredere. Dacă ești în căutarea unui răspuns important, aruncă un ochi mai atent asupra unor hârtii sau documente cu care ai avut de-a face recent. Atenția e cea mai bună armă a ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Simți mai intens iubirea pe măsură ce te apleci mai mult asupra partenerului/ei. Este foarte important să dai dovadă de afecțiune zi de zi, astfel dragostea crește și relația în care ești implicat/ă e mai fericită. Este imposibil să construiești lucruri de valoare în doi fără dragoste. Nu contează mândria, renunță la ea!

În această săptămână vei putea să îți redirecționezi bugetul către ceva profitabil. Devii mai practic/ă decât ai fost până acum și renunți un pic la teama de a încerca lucruri noi în materie de bani. Influențele astrale te pun în grațiile oamenilor influenți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta sentimentală este sub semnul întrebării în această săptămână. Vei trăi situații care te vor debusola și care te vor face să ai dubii. Dacă în prezent ești singur/ă, fii atent/ă la noile întâlniri și ai grijă mai ales la imaginea pe care ți-o creează oamenii. Nu te baza pe aparențe!

Nu va fi ușor să avansezi cu planurile tale legate de bani. Așteptarea este cuvântul cheie, există anumite blocaje care vor persista un timp. În toată această perioadă, îți poți reviziui proiectele înainte de a le lansa. Privește partea plină a paharului!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu faci nimic cu jumătăți de măsură. Te bazezi pe libertatea ta de gândire și independență pentru a face ceea ce vrei fără să-ți faci griji pentru cei din jur, cum ar fi un partener, spre exemplu. Singurul tău scop este să-ți trăiești viața la maximum. Dar, ferește-te de extravaganță și egoism.

Astrele îți vor oferi impulsuri constructive în viața ta materială și îți vor permite să acționezi în direcția unei siguranțe financiare mai bune pe termen lung. De asemenea, sunt favorizate contactele cu oamenii care te pot ajuta în această direcție. Eforturile tale vor da roade dacă ai răbdare în special cu administrația.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trăiești intens iubirea în această săptămână și ai capacitatea de a crea momente extrem de tandre în cuplu. Posesivitatea se poate declanșa în tine, mai ales dacă ești născut în primul decan al semnului. Dacă ești singur/ă, nu ești ferit/ă de dragoste la prima vedere.

Voința ta e mai fermă, lucru care îți permite să creezi legături profesionale ori de afaceri cu anumite persoane care te pot ajuta în acest sens. Situația ta financiară se va îmbunătăți simțitor doar datorită relațiilor pe care ți le faci.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de bogată pentru tine în ceea ce privește dragostea. Viața ta sentimentală va fi energizată de propriile convingeri, vei fi condus/ă să acționezi mai întâi conform lor. Relația cu persoana iubită este mai directă și mai adevărată, altfel nu vei fi dispus/ă să îți pierzi timpul. Relațiile inutile și superficiale nu te atrag.

Ca să ai succes atât profesional, cât și financiar, trebuie să acționezi rațional. Imediat ce te vei implica emoțional, lucrurile se vor strica pentru tine. Încearcă să menții relațiile profesionale la acest nivel, deoarece prieteniile sau aventurile amoroase nu îți sunt utile în acest moment.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta amoroasă este îmbogățită printr-o eliberare a sentimentelor tale. Le lași să curgă și să se exprime liber, pentru că nu mai vrei ca presiunea să primeze. Vei simți o nevoie profundă de exprimare a ceea ce ești. Inima este cea care te ghidează de această dată, iar rezultatul este o mare ușurare. Dacă ești singur/ă, întâlnirile din această săptămână te vor marca profund.

Vei avea multe de făcut pentru a avea succes pe plan financiar. Nevoia ta de siguranță este mai mică decât cea de a cheltui, lucru care te trage în jos. Să fii prudent/ă și chibzuit/ă e cel mai bun lucru pe care îl poți face în această săptămână.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod