Horoscopul lunii februarie. Vărsătorul scapă de griji

Vărsătorul va găsi liniște și fericire atât pe plan sentimental, cât și financiar.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna februarie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Stai bine cu dragostea luna aceasta. Totul va fi bine, dar ești prea trist/ă sau pesimist/ă. Trebuie să pui ceva mai multă bucurie în relația ta și să râzi mai mult alături de persoana iubită. Totul merge bine pentru tine, deci nu există niciun motiv să fii trist/ și plictisit/ă. Mărește pasiunea și distracția, pentru că acest lucru nu strică niciodată. Dacă ești singur/ă, latura ta sociabilă te va ajuta cunoști oameni noi și interesanți. Cele mai mari șanse există în timpul unei călătorii pe care o vei face luna aceasta.

Va fi o lună bună din punct de vedere financiar. Vei câștiga mai mulți bani decât de obicei și acest lucru îți va oferi încrederea în tine. Cu cât ești mai vesel/ă și mai pozitiv/ă, cu atât lucrurile vor merge mai bine pentru tine. Energia pozitivă atrage tot ce este mai bun. Se poate să îți crească salariul sau să percepi un comision neașteptat, ca recunoaștere a muncii tale bune. Dacă încă depinzi de părinții tăi, aceștia vor fi drăguți cu tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În dragoste îți va merge bine. Dacă ai un partener, te vei descurca bine și te vei simți fericit/ă. Totul decurge bine și te simți confortabil/ă cu partenerul/a tău. Dacă ești singur, veu fi foarte seducător/oare în rândul sexului opus. Vei ieși mult cu prietenii și ai putea întâlni pe cineva extrem de interesant, care te va face să te îndrăgostești.

Stai excelent cu banii luna aceasta. În februarie vei câștiga mai mulți bani și toate afacerile tale vor funcționa cum îți dorești. Vei fi foarte conservator cu banii tăi și vei fi mult mai chibzuit/ă decât de obicei. Te descurci bine pentru că nu ești niciodată luat/ă prin surprindere de evenimente neprevăzute.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești căsătorit/ă sau într-o relație, în dragoste lucrurile merg bine. Vei trăi momente bune, pline de înțelegere. Ești încântat/ă de partenerul/a tău și vor exista numeroase conversații interesante între voi. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni pe cineva care te va face să te îndrăgostești pe loc și să simți că ți s-a îndeplinit visul. Vei avea parte de romantism și fericire.

Din punct de vedere economic vei continua ca și până acum, adică situația va rămâne bună pentru tine. Nu îți vor lipsi banii, deci nu va trebui să-ți faci griji pentru nimic. Cei din jurul tău îți împărtășesc secrete cu privire la succesul lor, lucru care te ajută enorm în carieră.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna februarie va fi bună pentru tine în ceea ce privește dragostea. Vei fi mai sociabil/a ca niciodată. Tu și partenerul/a de viață veți dori să vă vedeți cu prietenii și veți participa la diferite evenimente legate de muncă. Vei fi relaxat/ă și te vei simți extrem de unit/ă cu persoana iubită. Dacă ești singur/ă, vei ieși mai mult decât de obicei și vei avea câteva relații sporadice promițătoare, care îți vor permite să te gândești la dragoste și la o relație pe termen lung.

Din punct de vedere economic va fi foarte bine pentru tine și vei fi foarte fericit/ă. Veniturile tale vor crește. Tot ceea ce fci legat de investiții și afaceri este un succes garantat. Partenerul/a de viață se va descurca foarte bine cu banii și asta va fi un ajutor și o pauză pentru tine. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Leu(22 iulie - 22 august)

Atmosfera din cuplu va fi romantică și drăguță luna aceasta. Tu și partenerul/a de viață sunteți mai uniți și mai puternici decât oricând. Nivelul de bunăstare va fi perfect între voi. Obiectivele voastre comune te vor încuraja să continui această relație atât de bună pentru tine. Evită certurile, deoarece partenerul/a ar putea fi foarte agresiv și acest lucru ar cauza o luptă extrem de mare. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de singurătatea ta. Îți place să seduci sexul opus și ai multe întâlniri pe lista de așteptare. Adori relațiile sociale, dar doar atât pentru moment.

Situația ta financiară va fi bună luna aceasta. Venitul tău va fi același ca și până acum, dar cheltuielile vor crește puțin. O să cheltuiești mai mult cu casa și cu familia, dar găsești resurse pentru a compensa găurile produse.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, totul este încă minunat. Iubirea nu te îngrijorează, nu îți creează neplăceri. Totul decurge natural și fericirea este completă. Dacă ești singur/ă, vei avea inevitabil relații sporadice, având în vedere viața socială bogată pe care o trăiești pe parcursul acestei luni. Te afli într-un moment în care socializarea este o prioritate pentru tine. Te simți bine și trăiești clipa.

Cu banii stai bine. Deși ceva neprevăzut ar putea să apară, nu trebuie să îți faci griji, deoarece prietenii tăi te vor ajuta să rezolvi orice problemă. Zilele 11, 12 și 28 vor fi zile norocoase pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, relația ta se va confrunta cu probleme luna aceasta. Te vei contrazice atât de mult încât vor ieși scântei. Partenerul/a de viață va fi foarte îngrijorat/ă de bani, ceea ce îl va face să aibă o dispoziție foarte proastă. Încearcă să-l atragi cu romantism, să-i schimbi ideile și să te relaxezi. Dacă ești singur/ă, vei avea mai multe relații sporadice cu multă dragoste, distracție și romantism. Distrează-te!

Din punct de vedere financiar, situația va fi mai bună decât te așteptai. Vei încheia luna mai bine decât ai început-o. Pe măsură ce trec zilele, venitul tău va crește și vei primi bani din două surse diferite. Acest lucru te face să te simți extrem de fericit/ă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, luna februarie va fi o lună foarte proastă pentru tine. Va fi multă instabilitate în cuplu. Vă certați, iar a doua zi totul va fi ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Mai bine să nu te cerți să să lași luna să treacă repede. Dacă ești singur/ă, te vei descurca foarte bine. Vei ieși mult, vei avea mare succes în rândul sexului opus și nu vei înceta să te întâlnești cu o persoană nouă în fiecare zi.

Situația ta financiară nu îți creează probleme luna aceasta. Vei câștiga mai mulți bani decât de obicei, dar cel mai bun lucru este că vei avea o mentalitate salvatoare și te vei dedica economisirii pentru viitorul tău. Este timpul să investești și să te gândești la ceea ce va urma. Intuiția ta va fi infailibilă, iar prudența ta extrem de utilă. Dacă ai, investește!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit/ă, va fi o lună liniștită, dar plină de romantism și gesturi reciproce. În așa fel îți vei arăta dragostea și afecțiunea. Dacă ești singur/ă, vei trăi momente romantice pasagere. Îți vor aprinde inima, dar vor dispărea la fel de repede precum au apărut. Una dintre persoanele care te va pune pe jar are legătură cu banii tăi sau modul tău de a câștiga bani.

Te vei descurca foarte bine cu banii. Va fi o lună în care vei câștiga mai mulți bani decât de obicei și îți vei extinde portofoliul de clienți. Comenzile și contractele se vor înmulți, iar contul tău va crește. Îți vei atinge obiectivele și te vei simți super fericit/ă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună bună. Armonia existentă și libidoul tău te vor face să ai parte de o lună foarte pasională. Dacă ești singur/ă, vei avea sexul opus la picioare. Atractivitatea ta va fi exultantă, iar atracia ta pentru romantism este enormă.

Cu banii vei fi bine. În luna februarie dai startul unei perioade economice bune. Vei cheltui mult pentru a-ți schimba garderoba, aspectul, tunsoarea. însă vei avea de unde. Vei investi în tine și vei câștiga. Vrei să le arăți tuturor cât de bun/ă ești.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit/ă, vei fi într-o rutină bazată pe liniște și fericire. Cauți mai multă plăcere în tine decât în partenerul tău. Dacă ești singur/ă, luna aceasta ai putea întâlni pe cineva la un seminar sau la un curs de yoga sau ceva similar. Va fi vorba despre cineva mai în vârstă decât tine și te vei îndrăgosti. Important pentru tine în acest moment este să găsești pe cineva cu aceleași valori ca și tine, alături de care să găsești stabilitate și cu care să te conectezi la nivel spiritual.

Cu banii vei sta bine și vei avea o lună lipsită de griji. Asta nu înseamnă că ai bani în exces, dar ți-ai ajutat deja veniturile la cheltuielile fixe, ceea ce îți permite să te menții în limite pe care le cunoști foatte bine. Vei avea parte de o lună februarie fără eveniemente neprevăzute în acest sens.

Citește și: Ce înseamnă iubirea adevărată pentru fiecare zodie în parte

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, vei fi prins/ă într-o rutină a vieții, unde puținul timp pertrecut împreună va fi singura problemă. Luna aceasta vei avea posibilitatea să schimbi lucrurile. Cauți fericirea și vei realiza că depinde numai de voi. Dacă ești singur/ă, vei fi atrasă de oameni care, cu modul lor de a vedea viața, au atins un echilibru emoțional, spiritual și fizic.

Stai excelent cu banii în februarie. Vei avea o lună atât de prosperă, încât nu îți va veni să crezi. Banii îți vine din vânzări online, marketing, vânzări în general și vei percepe comisioane uriașe. Poți cumpăra tot ce îți dorești. Cu toate aceastea, din cauza înclinației tale de a cheltui, ar fi inteligent să economisești pentru a investi mai târziu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod