Horoscopul săptămânii 1-7 august. Berbecul își varsă nervii pe cine nu trebuie

În ceea ce privește situația sentimentală din această săptămână, Berbecul își varsă nervii pe cine nu trebuie.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, vei avea parte de o săptămână încărcată. Te vei irita mai ușor din cauza unor probleme externe, care nu au legătură cu viața ta privată.

Cu toate acestea, aceste probleme te pot determina să te cerți cu partenerul/a de viață și să îi arunci cuvinte grele. Fii atent/ă, deoarece cel/cea de lângă tine s-ar putea simți rănit/ă și poate apărea o distanță între voi.

Dacă vrei să-l/o readuci înapoi, cel mai bine este să-ți ceri scuze cât mai repede posibil și să o faci din suflet.

O seară specială, cu o cină romantică inclusă, ar fi un cadru potrivit pentru împăcare.

Bani

Dacă săptămâna aceasta vrei să încerci să duci la îndeplinire acel proiect care te entuziasmează atât de mult, va trebui să lași deoparte stima de sine.

Dacă obstacolele se datorează unei crize economice, o vei putea rezolva.

Ai o calificare înaltă și îndeplinești toate cerințele pentru a avea succes în ceea ce ți-ai propus, dar ar fi o idee bună să asculți și alți experți în domeniu și să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Un prieten bun va face un comentariu care va fi cheia pentru rezolvarea acestei probleme.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, este posibil ca, dacă ești implicat/ă într-o relație de mult timp, să-ți exprimi partenerului/ei dorinșa de a vă îndrepta către un angajament mai formal.

Dacă răspusul pe care îl primești este un negativ, nu este vorba de lipsă de iubire, ci pentru că se teme de responsabilități sau nu e încă pregăti/ă să și le asume.

Nu spune stop, mai ai puțină răbdare!

Bani

Mediul profesional este destul de agitat, mai ales dacă îți conduci propria afacere. Vei fi forțat/ă să iei unele măsuri de urgență pentru a preveni producerea unui dezastru, financiar desigur.

Poate te simți presat/ă de soluția pe care trebuie să o dai, dar care nu te mulțumește deloc.

Ai muncit din greu pentru ca lucrurile să meargă și ai avut grijă de fiecare detaliu, dar unul sau câțiva oameni din echipa ta ți-au întins o capcană și acum plătești pentru asra.

Nu sta pe gânduri să-i înlături dintr-o lovitură pe cei care au fost la originea problemei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

  • Dragoste

    În dragoste, vei trăi o săptămână magică.

    Diferența față de zilele precedente este gradul de înțelegere cu persoana iubită.

    Te vei simți foarte fericit/ă și dispus/ă să pariezi pe viitorul relației tale. Gândește-te la vacanțe sau la o ieșire de weekend pentru a experimenta pe deplin acest moment excelent de care te bucuri acum.

    Bani

    Uneori te invadează descurajarea pentru că oricât încerci să ieși în evidență, sunt și alți oameni care primesc mai multe mulțumiri și laude. Probabil că nu este pe meritul lor, dar nici nu mai contează. Nu fi demoralizat/ă pentru că săptămâna aceasta poate intra în viața ta o persoană care îți va reda motivația și dorința de a prospera.

    Poate vei primi o ofertă de a lucra într-un loc în care ceea ce este apreciat este talentul și abilitățile, nu alte lucruri.

    Dacă ai un proiect în minte, în aceste zile împrejurările sunt favorabile pentru a-l începe. Dacă reușești, situația ta financiară se va îmbunătăți foarte mult.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, lucrurile sunt bine aspectate.

Dacă relația în care ești implicat/ă nu a traversat cea mai bună perioadă a ei în ultimul timp, săptămâna aceasta te vei simți ușurat/ă pentru că totul a revenit la normal.

Dacă ești singur/ă și disponibil/ă, cel mai probabil vei întâlni pe cineva cu care te vei distra de minune. Cu toate acestea, nu sunt șanse pentru o relație serioasă în acest moment.

Bani

Dacă te așteptai la o săptămână liniștită, aceasta nu este tocmai cea pe care o vei găsi, cel puțin la locul de muncă.

Ai multe calități care te fac valid pentru funcții importante, dar sunt câteva aspecte ale personalității tale pe care trebuie să le șlefuiești dacă vrei să-ți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus.

Relațiile tale cu ceilalți, mai ales dacă sunt subordonați, nu sunt tocmai minunate și acesta este un dezavantaj. Totuși, poți depăși această problemă, trebuie doar să ai grijă de felul în care te adresezi oamenilor. Găsește cea mai bună modalitate de a o face. A fi puțin drăguț/ă și a arăta cordialitate nu îți va diminua autoritatea.

Dacă ești la conducerea unei afaceri, învață să-ți lași mândria deoparte și lasă-te sfătuit/ă de experții de lângă tine. Vei evita astfel pierderile economice.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Aceste zile vor fi propice pentru a scăpa de anumite relații de familie și prietenie care te sufocă. Nu permite unor astfel de persoane să se amestece constant în viața privată și intimitatea ta.

În ceea ce privește dragostea, s-ar putea să constatți că sentimente care te leagă de partener/ă își pierd din intensitate, dar îți este frică să nu faci un pas greșit.

Frica ta principală este să rînești sentimentele unei persoane care cu adevărat nu o merită. Uneori se întâmplă aceste lucruri, iubirea dispare fără nicio cauză. Cel mai bun lucru în aceste cazuri este să vorbești sincer.

Bani

Începi o nouă etapă în domeniul muncii și economic în care te așteaptă vești foarte bune.

Acum te vei simți mai inspirat ca niciodată, cu creativitatea la apogeu și îți vei putea canaliza ideile astfel încât acestea să dea roade în proiecte care pe viitor vor avea mare succes și îți vor aduce beneficii financiare grozave.

Pentru asta trebuie să fii complet concentrat/ă pe ceea ce faci, altfel vei rata multe oportunități.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, ești îngrijorat/ă pentru că el/ea nu vrea să se așeze la casa lui... nu încă.

Nu se îndoiește de dragostea lui/ei pentru tine, ci de propria sa capacitate de a-ți îndeplini așteptările.

Sfatul astrelor este să ai răbdare și să-i mai acorzi ceva timp. El/ea te iubește cu adevărat.

Bani

Săptămâna aceasta va fi un roller coaster pentru tine la serviciu. Dar, de data aceasta nu se întâmplă din cauza excesului de muncă, ci încorporării unei noi persoane la comandă pe care nu o placi și nu ascunzi acest lucru. Știi că această atitudine nu ți se potrivește și te va face să pierzi ceva bani, dar o menții. Ba chiar pare că vrei să fie remarcată.

Nu este cel mai bun moment ca spiritul tău rebel să iasă la subrafață. Trebuie să te gândești mai bine. A te pune contra acelei persoane nu îți va aduce nimic pozitiv profesional ori financiar, dimpotrivă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

În domeniul sentimental, s-ar putea să te confrunți cu o dilemă clasică. Săptămâna aceasta s-ar putea să întâlnești pe cineva care va fi foarte atras fizic de tine.

Problema este că ai deja o relație, deși se pare că trece printr-o etapă extrem de monotonă și acum mai mult ca niciodată îți găsești partenerul/a plictisitor/oare.

Dacă nu îți poți controla impulsul, măcar acționează cu sinceritate. Înainte de a începe o aventură, clarifică ceea ce simți, cere-i timp persoanei cu care ești în prezent. Poate te va ajuta să descoperi că o iubești mai mult decât credeai.

Bani

Nu vei fi deloc încântat/ă de o invitație pe care o vei primi în această săptămână. Poate fi vorba despre o petrecere aniversară sau o nuntă în familie și pentru oricare dintre aceste situații va trebui să cheltuiești o sumă considerabilă de bani.

Nu ești deloc mulțumit/ă, dar odată intrat/ă în horă vei descoperi că e chiar plăcut și distractiv.

Încearcă să nu te mai gândești atât la bani, până la urmă se vor găsi atunci când ai nevoie! Din când în când, permite-ți să te simți bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În sfera familiei, dacă te simți prea implicat/ă în anumite probleme și ți se atribuie responsabilități pe care nu vrei să le ai, impune limite cui este necesar.

În ceea ce privește dragostea, nu oferi atât de mult, dau cel puțin nu arăta cât de nebun/ă ești după cel/cea din jurul tău. În această etapă ar trebui să fii misterios/oasă, deci interesant/ă pentru el/ea. Așa te va prețui mai mult.

Bani

La locul de muncă te așteaptă câteva schimbări care te vor trage înapoi. Din moment ce nu le vei putea evita, cel mai bine este să acționezi inteligent și să încerci să te adaptezi câr mai repede. În realitate, colegii tăi sunt și ei împotriva acestor schimbări.

Concentrează-te pe obligațiile tale, nu-ți reduce performanța li lasă timpul să așeze lucrurile. Ceea ce îți rezervă viitorul s-ar putea să te surprindă foarte mult.

Există un aspect care se potrivește cu sectorul economic, care este super bine sponsorizat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, te simți sătul/ă de frecventele certuri, dar nu uita că multe dintre ele sunt cauzate de starea ta de spirit, ceea ce te face prea sensibil/ă.

Încearcă să te animezi puțin și totul de va schimba!

Dacă ești singur/ă, nu se anunță schimbări în peisaj nici acum, nici prea curând.

Bani

Poate că ai obosit să tot aștepți recunoaștere la locul de muncă si se pare că nu o vei obține nici în această săptămână. Dacă îți pierzi răbdarea sau vei încetini ritmul și vei face o greșeală, cei care s-au gândit să te promoveze s-ar putea să se răzgândească.

Ceea ce îți dorești atât va trebui să mai aștepte puțin.

Dacă ai un magazin sau o afacere, achizițiile vor fi favorizate în aceste zile și poți obține bani frumoși spre deosebire de perioada anterioară.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, sărbătorește-ți libertatea cu prietenii tăi. Nu te lăsa invadat/ă de melancolie și nici nu te lăsa pradă tentației de a te împăca cu vreun fost iubit.

Astrele te sfătuiesc să nu reînvii nicio relație care s-a destrămat. Fii realist/ă și amintește-ți motivele pentru care s-a ajuns aici.

Concentrează-te pe viața ta socială, o să o adori!

Bani

Ai fost prea optimist/ă și asta te-a făcut să pierzi percepția reală a lucrurilor. Poate ai luat o decizie greșită, dar nici asta nu este mare lucru.

Deși sunt primele zile în care te afli în criză din acest motiv, vor veni în curând vești bune care îți vor influența direct situația financiară.

Oricât de fericit/ă te face asta, controlează-te, nu ceda primului impuls de a cumpăra o mulțime de lucruri sau de a dobândi ceva în rate, gândindu-te la banii pe care urmează să îi obții. Așteaptă până când îi ai în mână!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Viața ta sentimentală va fi cea care te recompensează pentru atât de mult stres în aceste zile, pentru că urmează o săptămână foarte pasională.

Dacă ai pe cineva, vei trăi momente precum începutul unei relații și fluturi în stomac. Dacă ești singur/ă, poți începe o poveste de iubire cât mai înflăcărată și măgulitoare.

Bani

Încearcă să te relaxezi puțin și să stai calm/ă în această săptămână, pentru că te-ai putea confrunta cu un mediu de lucru oarecum stresant.

Capacitatea ta de a-ți crea relații bune cu toți cei din jurul tău nu va funcționa acum. O persoană este inabordabilă și îți pune numeroase piedici.

Nu continua să trăiești cu acest sentiment de neputință și nu te bloca la un venit care nu este deloc mulțumitor pentru tine. Caută noi orizonturi de muncă!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei fi protejat/ă de astre, care îți vor spori capacitatea de a seduce.

Dacă ești singur/ă și disponibil/ă, pregătește-te să te distrezi de minune pentru că nu va exista nimeni care să reziste farmecului tău. Nu va fi un singur pretendent, vei avea posibilitatea de  alege.

Dacă ai deja pe cineva, vei avea nevoie de multă voință pentru a face față ispitelor.

Bani

Întotdeauna ți-a plăcut că lupți pentru obiectivele tale, unele dificile, dar ai continuat să lupți penreu ele. Acum începe o nouă etapă în care această dorință de a excela va fi și mai acută și aceasta își va avea răsplata în bani și renume.

Astrele te protejează ca să poți prospera în domeniul muncii, dar și în cel economic.

Singurul aspect al personalității tale pe care trebuie să-l șlefuiești pentru a obține acest lucru este acel mod ușor neregulat de lucru. Ar trebui să fii consecvent în ritmurile tale. Consecvența, împreună cu răbdarea și efortul îți oferă formula care te va face să reușești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod