Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 august. Leul începe o nouă etapă

30 Iulie 2022

Leul începe o nouă etapă în domeniul muncii și economic.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă săptămâna aceasta vrei să încerci să duci la îndeplinire acel proiect care te entuziasmează atât de mult, va trebui să lași deoparte stima de sine.

Dacă obstacolele se datorează unei crize economice, o vei putea rezolva.

Ai o calificare înaltă și îndeplinești toate cerințele pentru a avea succes în ceea ce ți-ai propus, dar ar fi o idee bună să asculți și alți experți în domeniu și să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Un prieten bun va face un comentariu care va fi cheia pentru rezolvarea acestei probleme.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Mediul profesional este destul de agitat, mai ales dacă îți conduci propria afacere. Vei fi forțat/ă să iei unele măsuri de urgență pentru a preveni producerea unui dezastru, financiar desigur.

Poate te simți presat/ă de soluția pe care trebuie să o dai, dar care nu te mulțumește deloc.

Ai muncit din greu pentru ca lucrurile să meargă și ai avut grijă de fiecare detaliu, dar unul sau câțiva oameni din echipa ta ți-au întins o capcană și acum plătești pentru asra.

Nu sta pe gânduri să-i înlături dintr-o lovitură pe cei care au fost la originea problemei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Uneori te invadează descurajarea pentru că oricât încerci să ieși în evidență, sunt și alți oameni care primesc mai multe mulțumiri și laude. Probabil că nu este pe meritul lor, dar nici nu mai contează. Nu fi demoralizat/ă pentru că săptămâna aceasta poate intra în viața ta o persoană care îți va reda motivația și dorința de a prospera.

Poate vei primi o ofertă de a lucra într-un loc în care ceea ce este apreciat este talentul și abilitățile, nu alte lucruri.

Dacă ai un proiect în minte, în aceste zile împrejurările sunt favorabile pentru a-l începe. Dacă reușești, situația ta financiară se va îmbunătăți foarte mult.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă te așteptai la o săptămână liniștită, aceasta nu este tocmai cea pe care o vei găsi, cel puțin la locul de muncă.

Ai multe calități care te fac valid pentru funcții importante, dar sunt câteva aspecte ale personalității tale pe care trebuie să le șlefuiești dacă vrei să-ți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus.

Relațiile tale cu ceilalți, mai ales dacă sunt subordonați, nu sunt tocmai minunate și acesta este un dezavantaj. Totuși, poți depăși această problemă, trebuie doar să ai grijă de felul în care te adresezi oamenilor. Găsește cea mai bună modalitate de a o face. A fi puțin drăguț/ă și a arăta cordialitate nu îți va diminua autoritatea.

Dacă ești la conducerea unei afaceri, învață să-ți lași mândria deoparte și lasă-te sfătuit/ă de experții de lângă tine. Vei evita astfel pierderile economice.

Leu(22 iulie - 22 august)

Începi o nouă etapă în domeniul muncii și economic în care te așteaptă vești foarte bune.

Acum te vei simți mai inspirat ca niciodată, cu creativitatea la apogeu și îți vei putea canaliza ideile astfel încât acestea să dea roade în proiecte care pe viitor vor avea mare succes și îți vor aduce beneficii financiare grozave.

Pentru asta trebuie să fii complet concentrat/ă pe ceea ce faci, altfel vei rata multe oportunități. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi un roller coaster pentru tine la serviciu. Dar, de data aceasta nu se întâmplă din cauza excesului de muncă, ci încorporării unei noi persoane la comandă pe care nu o placi și nu ascunzi acest lucru. Știi că această atitudine nu ți se potrivește și te va face să pierzi ceva bani, dar o menții. Ba chiar pare că vrei să fie remarcată.

Nu este cel mai bun moment ca spiritul tău rebel să iasă la subrafață. Trebuie să te gândești mai bine. A te pune contra acelei persoane nu îți va aduce nimic pozitiv profesional ori financiar, dimpotrivă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei fi deloc încântat/ă de o invitație pe care o vei primi în această săptămână. Poate fi vorba despre o petrecere aniversară sau o nuntă în familie și pentru oricare dintre aceste situații va trebui să cheltuiești o sumă considerabilă de bani.

Nu ești deloc mulțumit/ă, dar odată intrat/ă în horă vei descoperi că e chiar plăcut și distractiv.

Încearcă să nu te mai gândești atât la bani, până la urmă se vor găsi atunci când ai nevoie! Din când în când, permite-ți să te simți bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

La locul de muncă te așteaptă câteva schimbări care te vor trage înapoi. Din moment ce nu le vei putea evita, cel mai bine este să acționezi inteligent și să încerci să te adaptezi câr mai repede. În realitate, colegii tăi sunt și ei împotriva acestor schimbări.

Concentrează-te pe obligațiile tale, nu-ți reduce performanța li lasă timpul să așeze lucrurile. Ceea ce îți rezervă viitorul s-ar putea să te surprindă foarte mult.

Există un aspect care se potrivește cu sectorul economic, care este super bine sponsorizat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Poate că ai obosit să tot aștepți recunoaștere la locul de muncă si se pare că nu o vei obține nici în această săptămână. Dacă îți pierzi răbdarea sau vei încetini ritmul și vei face o greșeală, cei care s-au gândit să te promoveze s-ar putea să se răzgândească.

Ceea ce îți dorești atât va trebui să mai aștepte puțin.

Dacă ai un magazin sau o afacere, achizițiile vor fi favorizate în aceste zile și poți obține bani frumoși spre deosebire de perioada anterioară. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai fost prea optimist/ă și asta te-a făcut să pierzi percepția reală a lucrurilor. Poate ai luat o decizie greșită, dar nici asta nu este mare lucru.

Deși sunt primele zile în care te afli în criză din acest motiv, vor veni în curând vești bune care îți vor influența direct situația financiară.

Oricât de fericit/ă te face asta, controlează-te, nu ceda primului impuls de a cumpăra o mulțime de lucruri sau de a dobândi ceva în rate, gândindu-te la banii pe care urmează să îi obții. Așteaptă până când îi ai în mână!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să te relaxezi puțin și să stai calm/ă în această săptămână, pentru că te-ai putea confrunta cu un mediu de lucru oarecum stresant.

Capacitatea ta de a-ți crea relații bune cu toți cei din jurul tău nu va funcționa acum. O persoană este inabordabilă și îți pune numeroase piedici.

Nu continua să trăiești cu acest sentiment de neputință și nu te bloca la un venit care nu este deloc mulțumitor pentru tine. Caută noi orizonturi de muncă!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Întotdeauna ți-a plăcut că lupți pentru obiectivele tale, unele dificile, dar ai continuat să lupți penreu ele. Acum începe o nouă etapă în care această dorință de a excela va fi și mai acută și aceasta își va avea răsplata în bani și renume.

Astrele te protejează ca să poți prospera în domeniul muncii, dar și în cel economic.

Singurul aspect al personalității tale pe care trebuie să-l șlefuiești pentru a obține acest lucru este acel mod ușor neregulat de lucru. Ar trebui să fii consecvent în ritmurile tale. Consecvența, împreună cu răbdarea și efortul îți oferă formula care te va face să reușești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod