Horoscopul dragostei pentru săptămâna 1-7 august. Gemenii vor trăi o perioadă magică

29 Iulie 2022

Gemenii vor trăi o săptămână magică.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește dragostea, vei avea parte de o săptămână încărcată. Te vei irita mai ușor din cauza unor probleme externe, care nu au legătură cu viața ta privată.

Cu toate acestea, aceste probleme te pot determina să te cerți cu partenerul/a de viață și să îi arunci cuvinte grele. Fii atent/ă, deoarece cel/cea de lângă tine s-ar putea simți rănit/ă și poate apărea o distanță între voi.

Dacă vrei să-l/o readuci înapoi, cel mai bine este să-ți ceri scuze cât mai repede posibil și să o faci din suflet.

O seară specială, cu o cină romantică inclusă, ar fi un cadru potrivit pentru împăcare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește dragostea, este posibil ca, dacă ești implicat/ă într-o relație de mult timp, să-ți exprimi partenerului/ei dorinșa de a vă îndrepta către un angajament mai formal.

Dacă răspusul pe care îl primești este un negativ, nu este vorba de lipsă de iubire, ci pentru că se teme de responsabilități sau nu e încă pregăti/ă să și le asume.

Nu spune stop, mai ai puțină răbdare!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În dragoste, vei trăi o săptămână magică.

Diferența față de zilele precedente este gradul de înțelegere cu persoana iubită.

Te vei simți foarte fericit/ă și dispus/ă să pariezi pe viitorul relației tale. Gândește-te la vacanțe sau la o ieșire de weekend pentru a experimenta pe deplin acest moment excelent de care te bucuri acum.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În ceea ce privește dragostea, lucrurile sunt bine pe acest plan.

Dacă relația în care ești implicat/ă nu a traversat cea mai bună perioadă a ei în ultimul timp, săptămâna aceasta te vei simți ușurat/ă pentru că totul a revenit la normal.

Dacă ești singur/ă și disponibil/ă, cel mai probabil vei întâlni pe cineva cu care te vei distra de minune. Cu toate acestea, nu sunt șanse pentru o relație serioasă în acest moment. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Leu(22 iulie - 22 august)

Aceste zile vor fi propice pentru a scăpa de anumite relații de familie și prietenie care te sufocă. Nu permite unor astfel de persoane să se amestece constant în viața privată și intimitatea ta.

În ceea ce privește dragostea, s-ar putea să constați că sentimente care te leagă de partener/ă își pierd din intensitate, dar îți este frică să nu faci un pas greșit.

Frica ta principală este să rănești sentimentele unei persoane care cu adevărat nu o merită. Uneori se întâmplă aceste lucruri, iubirea dispare fără nicio cauză. Cel mai bun lucru în aceste cazuri este să vorbești sincer.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ceea ce privește dragostea, ești îngrijorat/ă pentru că el/ea nu vrea să se așeze la casa lui... nu încă.

Nu se îndoiește de dragostea lui/ei pentru tine, ci de propria sa capacitate de a-ți îndeplini așteptările.

Sfatul astrelor este să ai răbdare și să-i mai acorzi ceva timp. El/ea te iubește cu adevărat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În domeniul sentimental, s-ar putea să te confrunți cu o dilemă clasică. Săptămâna aceasta s-ar putea să întâlnești pe cineva care va fi foarte atras fizic de tine.

Problema este că ai deja o relație, deși se pare că trece printr-o etapă extrem de monotonă și acum mai mult ca niciodată îți găsești partenerul/a plictisitor/oare.

Dacă nu îți poți controla impulsul, măcar acționează cu sinceritate. Înainte de a începe o aventură, clarifică ceea ce simți, cere-i timp persoanei cu care ești în prezent. Poate te va ajuta să descoperi că o iubești mai mult decât credeai.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În sfera familiei, dacă te simți prea implicat/ă în anumite probleme și ți se atribuie responsabilități pe care nu vrei să le ai, impune limite cui este necesar.

În ceea ce privește dragostea, nu oferi atât de mult, dau cel puțin nu arăta cât de nebun/ă ești după cel/cea din jurul tău. În această etapă ar trebui să fii misterios/oasă, deci interesant/ă pentru el/ea. Așa te va prețui mai mult. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ceea ce privește dragostea, te simți sătul/ă de frecventele certuri, dar nu uita că multe dintre ele sunt cauzate de starea ta de spirit, ceea ce te face prea sensibil/ă.

Încearcă să te animezi puțin și totul de va schimba!

Dacă ești singur/ă, nu se anunță schimbări în peisaj nici acum, nici prea curând.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur/ă, sărbătorește-ți libertatea cu prietenii tăi. Nu te lăsa invadat/ă de melancolie și nici nu te lăsa pradă tentației de a te împăca cu vreun fost iubit.

Astrele te sfătuiesc să nu reînvii nicio relație care s-a destrămat. Fii realist/ă și amintește-ți motivele pentru care s-a ajuns aici.

Concentrează-te pe viața ta socială, o să o adori!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală va fi cea care te recompensează pentru atât de mult stres în aceste zile, pentru că urmează o săptămână foarte pasională.

Dacă ai pe cineva, vei trăi momente precum începutul unei relații și fluturi în stomac. Dacă ești singur/ă, poți începe o poveste de iubire cât mai înflăcărată și măgulitoare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei fi protejat/ă de astre, care îți vor spori capacitatea de a seduce.

Dacă ești singur/ă și disponibil/ă, pregătește-te să te distrezi de minune pentru că nu va exista nimeni care să reziste farmecului tău. Nu va fi un singur pretendent, vei avea posibilitatea de  alege.

Dacă ai deja pe cineva, vei avea nevoie de multă voință pentru a face față ispitelor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod