Bucură-te de vară cu cele mai iubite parfumuri Narciso Rodriguez. Descoperă aroma care ți se potrivește!

Nu reprezintă un secret faptul că vara reprezintă cea mai așteptată perioadă a anului, mai ales de către doamnele și domnișoarele care sunt nerăbdătoare să își etaleze ținutele vaporoase sub soarele arzător al anotimpului cald.

Suntem convinși că ți-ai reorganizat garderoba și ai ales deja outfit-urile pe care să le porți în următoarele luni. Cu toate acestea, colecția de parfumuri necesită și ea un refresh. Te încurajăm să descoperi aromele dedicate special atmosferei estivale ce te înconjoară. Începe cu selecția de parfumuri semnată Narciso Rodriguez, partenerul perfect care să te însoțească în această vară călduroasă. Te invităm să te lași inspirată de cele mai frumoase parfumuri de vară!

MUSC NOIR ROSE FOR HER



De regulă, pentru vară, reprezentantele sexului feminin sunt tentate să se orienteze către parfumurile cu citrice zemoase. Totuși, este important de știut că acestea sunt primele care se estompează, întrucât se evaporă rapid la temperaturi ridicate. Dacă faci parte din categoria care preferă notele fructate de citrice, ai nevoie de un parfum cu o compoziție care să prezinte un echilibru delicat între notele proaspete de citrice și notele de vârf, de inimă și de bază mai durabile. Alege MUSC NOIR ROSE ce se deschide cu tonuri citrice și ulei de bergamotă, oferind o aromă voluptoasă de tuberoze și mosc. Parfumul are în compoziția sa tonuri de vanilie, patchouli și mosc, arome ce se contopesc cu pielea caldă, pentru a oferi un parfum captivant, de durată.

CRISTAL EAU DE PARFUM


 
Pentru iubitoarele aromelor florale, Narciso Rodriguez Cristal reprezintă varianta perfectă de parfum de purtat în această vară. Cristal include în compoziția sa florile albe de portocal, de iasomie și frezie, dar și bergamotă radiantă. Aceste note luminoase creează un parfum infuzat de lumină, ideal pentru zilele strălucitoare ale verii.

NARCISO AMBREE EAU DE PARFUM



Dacă visezi la vacanțe însorite, însă următoarea călătorie este încă departe, parfumul potrivit te poate transporta acolo într-o clipă. NARCISO Eau de Parfum Ambrée a fost inspirat de pielea însorită, radiind cu căldură seducătoare. Fațetele sale solare învăluie pielea într-un voal auriu, evidențiind un acord cald de chihlimbar. Floarea exotică de tiaré și florile ylang-ylang de Madagascar evocă aerul dulceag și parfumat de climă tropical în timp ce o notă de sare face o aluzie subtilă la parfumul pielii luminate de soare.

Ritualuri parfumate de vară

Secretele de beauty au fost întotdeauna binevenite, așadar iată câteva tips&tricks de luat în considerare în perioada sezonului cald la capitolul parfumuri. Este bine de știut că cel mai bine este să folosești doze mici de parfum în timpul verii, dar care să se aplice mai frecvent. Pentru ca parfumul să reziste mai mult timp, suprapune parfumul cu o loțiune de corp din aceeași aromă.

Bucură-te de vară alături de cele mai apreciate parfumuri Narciso Rodriguez! Caută parfumul favorit în magazinele fizice și online Sephora, Douglas și Marionnaud.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod