Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri

Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri în viața de familie.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna iulie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste


Înveți să spui ce simți. Nu trebuie să taci cu privire la lucrurile care nu îți plac. Împărtășește-ți părerea, simte-te liber/ă și rupe acele lanțuri invizibile cu care te-ai înconjurat. Așadar, dacă o anumită conversație pe care o ai în această lună te face să te simți incomod, întrerupe-o imediat.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, ajută-ți partenerul/a să scape de îndoielile cu privire la tine. Unele zvonuri recente ți-au pătat imaginea și vrei să faci puțină lumină în această privință. Vei avea argumente bune pentru ca ceilalți să te cunoască cu adevărat. Vei avea gânduri pozitive de dragul binelui comun, mai ales dacă aveți copii.

Dacă ești singur/ă, trebuie să lucrezi la încrederea în tine luna aceasta. Caută sfaturi și companie și nu te izola. Fă câteva eforturi suplimentare pentru a-ți schimba atitudinea, fii mai generos/oasă și lasă în urmă resentimentele din trecut.

Bani


Vrei să fii mai independet/ă atât profesional, cât și financiar. Te simți copleșit/ă că trebuie să explici fiecare mișcare pe care o faci. Ori de câte ori ai un succes, abia cineva observă, dar dacă faci o mișcare greșită, critica e prezentă.

Îți dorești să îți susții ideile fără a isca un conflict. Ar trebui să admiți faptul că nu tolerezi să ceri permisiunea pentru a acționa cum îți dorești, mai ales când vine vorba de cheltuieli. Și trebuie să te faci auzit/ă.

Cu toate acestea, dată fiind situația ta financiară, va trebui să fii mai strict/ă, deoarece unele dintre găurile pe care le-ai astupat recent se pot deschide din nou.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Luna aceasta, o nouă oportunitate romantică îți va traversa calea. Fii atent/ă la micile semne pe care ți le trimite universul, pentru a-ți putea da seama cine e potrivit pentru tine și cine nu.

La mijloc de iulie, vei ști exact ce are nevoie inima ta. Inima ta este plină de dorințe și cedează în fața plăcerii. Dacă ești singur/ă și ai mai multe relații sporadice, va trebui să fii mai atent/ă la sănătatea ta și să te protejezi întotdeauna.

Dacă ești căsătorit/ă, vei da dovadă de înțelepciune și te vei bucura de tot ce are de spus partenerul/a de viață. Te vei lăsa purtat/ă de val în timp ce îți crești iubirea de sine. Știi că problemele pot fi rezolvate vorbind calm despre ele, nu prin ceartă. Unii Tauri ar putea decide să meargă la terapie de cuplu, iar rezultatele vor fi mai bune decât s-ar fi așteptat.

Bani


Locul tău de muncă este foarte important pentru tine, din mai multe motive decât să ai doar un salariu bun la sfârșit de lună. De asemenea, simți că evoluezi ca persoană atunci când atingi un obiectiv ambițios sau când ești felicitat/ă public.

Oricum, în această lună va trebui să faci o oprire și să te deconectezi puțin de la îndatoririle tale. Trebuie să fie o pauză de calitate, în care chiar să uiți de tot și să îți reîncarci bateriile pentru ce va urma.

Trebuie să separi viața profesională de cea personală și să cauți un echilibru între acestea două. Poate ai pierdut momente frumoase cu cei dragi, deoarece ai tendința de a munci prea mult.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste


Luna aceasta începe în forță pentru tine. Vor exista multe gânduri și poate regrete pentru tine dacă ai pus punct recent unei relații. Conversațiile ulterioare vor arăta clar că lucrurile ar fi putut fi mult mai bune dacă ai ați fi ascultat cererile celeilalte persoane.

Astrele te vor împiedica să te concentrezi prea mult asupra ta pentru a te putea concentra mai mult asupra oamenilor din jurul tău care te iubesc. Încearcă să îți ții gura închisă, ia o pauză și nu spune nimic din ce ai putea regreta.

Dacă ești singur/ă, luna aceasta este perfectă pentru a lucra asupra ta pentru a putea obține o relație sănătoasă și plină de iubire în viitor.

Bani


Astrele te vor ajuta să evoluezi în carieră în iulie. În prima jumătate a lunii vei avea timp să pregătești documente și proiecte și să îți examinezi modul de comunicare în orice domeniu, dar mai ales profesional. După aceea, începe un nou ciclu.

Vei avea parte și de provocări, cum ar fi examenele sau studiile, cel mai favorabil moment fiind ultima săptămână a lunii.

Creierul tău va fi ager și mai activ decât de obicei, fapt pentru care vei găsi soluții suprinzătoare de a câștiga bani. 

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Rac(22 iunie - 21 iulie)

 

Dragoste


Se întâmplă multe în jurul tău, dar nu ești pe deplin atent/ă la toate. Ignori ceva din ceea ce se întâmplă deoarece nu ai timp. Dar, există și lucruri pe care nu le auzi deoarece oamenii din jurul tău le ascund de tine în ideea de a nu te face să suferi.

Vei vedea că cercul tău de prieteni crește și vei primi tot felul de invitații. În spatele acelor numeroase activități învăluite de prietenie, știi că există o atracție fizică sau romantică, ceva ce poate fi găsit doar dacă citești printre rânduri.

Astrele stimulează orice este legat de întâlniri noi. Cauți orizonturi noi cu mari speranțe și alegi cu înțelepciune persoane care îți vor intra la inimă. Dar, fii atent/ă dacă există un joc de dragoste, cum ar fi un triunghi amoros. Gelozia ar putea crea ravagii!

Bani


Va fi o lună foarte activă pentru tine în ceea ce privește viața ta profesională. Poate chiar o lună nebună! Sentimentele, emoțiile și visurile tale sunt întoarse pe dos și vei alege să fii mai competitiv/ă. Vei avea noroc dacă îți urmezi țelul cu îndârjire.

Vor exista momente când răbdarea îți va fi pusă la grea încercare, dar va trebui să te controlezi și să opui rezistență, deoarece există o soluție simplă și eficientă pentru aproape orice, în special când vine vorba de bani.

În plus, ești pregătit/ă să te implici într-un proiect personal care necesită o investiție majoră. Poate fi vorba despre achiziționarea unei locuințe sau renovarea celei actuale. Fă-ți toate calculele pe care le dorești, dar așteaptă-te și la schimbări sau evenimente imprevizibile care îți pot da situația financiară peste cap. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste


Astrele te împing să scapi de vechile concepții care nu îți mai servesc atunci când vine vorba de iubire. E momentul să faci o schimbare în modul în care relaționezi cu partenerul/a.

Dacă rămâi într-un mariaj care nu te mai face fericită, luna aceasta va fi extrem de grea. Să te prefaci că totul merge bine nu este soluția! Trebuie să inovezi și să adopți o abordare diferită în relația cu partenerul/a. Decide dacă ar trebui să o reconstruiești, să o îmbunătățești sau să o închei într-un mod diplomatic.

Dacă ești singur/ă, te vei împrieteni cu cineva care nu va deveni iubitul/a tău/ta, ci îți va transforma viața pe alte planuri, cum ar fi cel profesional sau financiar.

Bani


Va trebui să fii atent/ă la ceea ce scoți pe gură când te enervezi. Îți va fi greu să primești comenzi și vei fi destul de tiran când le vei da tu. Transformarea ta interioară cu privire la adevărata ta chemare te va face să te simți frustrat/ă. Nu ignora această furie, ci transform-o în curaj pentru a-ți îndeplini țelurile profesionale și financiare.

Pot exista concedieri și schimbări bruște la locul de muncă, cum ar fi ore suplimentare, modificări ale programului sau anularea unor proiecte și planuri. Fă loc evenimentelor neprevăzute! Va fi o lună grea, dar, dacă îți respecți munca și ești serios/oasă, tot ce se întâmplă vva fi doar o lecție din care ai multe de învățat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste


Astrele te vor sprijini în fiecare dintre întâlnirile tale romantice din această lună. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că tu nu trebuie să faci nimic. Poți face din acest iulie o lună fantastică dacă-ți dorești. Trebuie doar să depui mici eforturi, care vor fi ușor de menținut și întreținut și care te vor face extrem de fericit/ă.

Dacă ești căsătorit/ă, vei recupera magia și înțelegerea relației de altădată. O mică escapadă romantică vă va face bine. Dacă partenerului/ei nu îi plac suprizele, at fi bine să discutați înainte de a face vreo rezervare.

Dacă ești singur/ă, ești fericit/ă fără să ai pe nimeni lângă tine. Te afli într-un moment în care nu ai chef să dai explicații, ci mai degrabă să îți petreci timpul făcând lucruri pentru tine și hrănindu-ți stima de sine. Odată ce te vei iubi, vei putea să cedezi în fața altcuiva. Ar trebui să faci întotdeauna ceea ce îți place și te face fericit/ă.

Bani


Vei avea câteva oportunități care te pot face să evoluezi la locul de muncă, dar ar trebui să încerci să fii mai activ/ă și mai entuziast/ă. Al șaselea simț te va ajuta să te afli la locul potrivit la momentul potrivit sau îți va spune când să apelezi la persoana potrivită.

Dacă treci printr-un eșec profesional și implicit financiar, cum ar fi concedierea, ar trebui să știi că nu vei obține nimic dacă vei sta acasă plângându-ți de milă. Speranța este ultimul lucru pe care ar trebui să-l pierzi.

Vei acționa destul de timid, ceea ce nu îți aduce beneficii, mai ales atunci când vine vorba de nedreptățile care ți se fac.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Când vine vorba de inima ta, iulie va fi o lună liniștită. Anumite influențe astrale te vor încuraja să-ți gestionezi propria sensibilitate, ceea ce te va ajuta să faci față provocărilor din prima săptămână a lunii.

Pe de altă parte, în jurul celei de-a doua săptămâni, astrele vor favoriza conversațiile profunde cu familia, prietenii sau partenerul/a de viață despre planurile de viitor. Dacă te concentrezi mai mult pe vindecarea relației cu tine însuți și cu persoana iubită vei obține numeroase beneficii.

Aventurile și relațiile scurte nu sunt favorizate luna aceasta.

Bani


La locul de muncă, totul indică succesul tău, mai ales în ultima săptămână a lunii. Va trebui să îți aperi ideile, proiectele și jobul, ceea ce va necesita efort, dar vei reuși.

Trebuie să fii mai curajos/oasă. Nu îți fie teamă să acționezi imediat ce ai o idee clară. Nu zăbovi prea mult asupra ei, deoarece altcineva ar putea veni din urmă și te va depăși. De fapt, trebuie să fii mai îndrăzneț/eață profesional.

Pe de altă parte, personalitatea ta te va ajuta să reușești. Un prieten îți poate oferi o slujbă excelentă sau o oportunitate de afaceri care te va îmbogăți literalmente. E posibil să fii nevoit/ă să călătorești mai mult în interes de serviciu luna aceasta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste


Aceasta este o lună care începe cu dorința de a împărtăși totul partenerului/ei de viață. Timpul, fericirea, senzualitatea și chiar bunurile materiale ar putea fi în centrul atenției în întâlnirile tale romantice.

Vei avea o vitalitate extraordinară în toate problemele și situațiile legate de dragoste. În fiecare zi vei dori ceva mai mult decât ieri, dar te vei opri la jumătatea lunii când cineva sau ceva îți va impune o limită. Acest lucru îți poate stârpi pe moment fericirea, dar va trebui să treci peste dacă vrei să treci la următorul nivel în ceea ce privește viața ta sentimentală.

În ceea ce privește familia, pot exista situații emoționale foarte dificile. Socrii împotriva partenerului/ei sau cumnații enervanți care provoacă ceartă între tine și persoana iubită. Să nu mai amintim de bârfe și trădare!

Bani


Problemele legate de moșteniri sau parteneriate vor fi foarte importante luna aceasta, în special în prima săptămână din iulie. Zona activelor comune arde și vor exista probleme cu unele persoane care vor încerca să te facă să te simți zgârcit.

Dacă ești pe cale să îți asumi responsabilitatea de a-ți crește veniturile, să soliciți un credit sau să împrumuți bani, astrele vor fi de partea ta. Vei avea un oarecare noroc în toate problemele legate de afaceri.

Te vei vedea nevoit/ă să accepți noi modalități de gestionare a finanțelor personale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Predicția ta pentru luna iulie dezvăluie că, dacă ești într-o relație, va trebui să îți gestionezi cu atenție programul pentru a nu avea probleme cu partenerul/a. Încearcă să îți faci timp pentru el/ea și, mai ales, să-i oferi timpul tău liber. În acest fel, legătura voastă va rămâne puternică.

Momentele voastre de intimitate vor fi pozitive și dragostea va deveni mai puternică. În caz contrar, așteaptă-te la probleme și la distanțare.

Dacă ești singur/ă, îți vei dezvălui magnetismul în primele zile ale lunii, când vei putea să seduci oameni interesanți. Acele aventuri care par a fi doar povești scurte de iubire ar putea ajunge să devină relații stabile cu un viitor promițător în față.

Bani


La locul de muncă, vei primi vești bune pe tot parcursul lunii. Aceasta va fi o consecință a comportamentului și responsabilității tale atunci când îți faci treaba. Te vei situa și remarca peste medie.

Vei primi, de asemenea, propuneri interesante de progres care, desigur, vor avea repercusiuni favorabile în sfera materială. În plus, vei câștiga reputația pe care o cauți de mult timp.

Dacă ești liber profesionist, va trebui să fii precaut/ă pentru a nu cădea în capcana înșelătoriilor. Cu toate acestea, vei reuși să consolidezi afaceri interesante cu oameni pe care îi cunoști deja. Va trebui să fii foarte înțelept/eaptă la nivel social pentru a evita problemele.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Dragoste


Influențele astrale de la începutul lunii pot provoca situații complexe. Acestea sunt cele care determină dorința și sexualitatea, sensibilitatea, dar și tendința de ceartă. Dacă ai o relație sau ești căsătorit/ă, va trebui să fii atent/ă cu aceste dispute și să încerci să le faci cât mai inofensive.

Dacă ești singur/ă, vei fi viața și sufletul petrecerii sau a oricărei reuniuni sociale. Ceilalți vor vedea acest lucru ca fiind foarte atrăgător. Cu toate acestea. dacă începi o relație, este posibil să nu se ridice la înălțimea așteptărilor tale.

Ultimele zile din iulie îți vor aduce o reîntâlnire amoroasă importantă.

Bani


Luna vine cu tensiuni și acțiuni exagerate pentru tine. Problema este că nu te vei simți motivat/ă să muncești. Dimpotrivă, vei vrea să fugi de responsabilitățile tale. Acest lucru ar putea avea efecte negative, cum ar fi pierderea unei oportunități profesionale excelente.

În ultima săptămână din iulie, lucrurile ar putea începe să se deblocheze. Vei fi mai energic/ă și mai ager/ă și poți semna contracte interesante. Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, te poți relaxa, deoarece vei primi bonusuri consistente pentru munca ta.

Dacă ești implicat/ă într-un parteneriat de afaceri, va trebui să negociezi cu atenție pentru a nu-ți strica relațiile.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


Predicția ta pentru luna iulie dezvăluie că, din a doua jumătate a lunii, vei avea șanse mari de a cunoaște oameni interesanți.

Vei fi captivat/ă de inteligența acestor oameni și este posibil ca unii dintre ei să te atragă suficient de mult încât să vrei să te implici într-o relație.

Dacă ai o relație tulburată, îți vei da seama de inutilitatea de a continua cu aceasta și vei decide să te desparți de partener/ă, lucru care te va face să te simți cu adevărat ușurat/ă. Momentele de intimitate vor fi foarte plăcute, dar va trebui să nu cazi în capcana infidelității.  

Bani


Pe plan profesional, astrele te sfătuiesc să eviți orice tranzacție financiară, să semnezi contracte sau să te implici în noi proiecte în prima jumătate a lunii iulie.

După această dată, astrele vor începe să îți favorizeze cursul activităților menționate mai sus. Aici va fi crucial să fii atent/ă pentru a acționa rapid și pentru a profita din plin de oportunitățile care îți ies în cale.

Pe de altă parte, vei soluționa probleme financiare importante și probleme de muncă, tot în a foua parte a lunii iulie. Astfel, am putea concluziona că începi luna cu stângul, dar o închei victorios.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste


Primele zile ale lunii iulie vor fi mai turbulente, deoarece energia astrală prevede dispute cu partenerul/a și copiii tăi. Certurile ar putea avea la bază motive precum dorința ta de a petrece mai mult timp cu prietenii sau infidelitatea, ceea ce ți-ar putea pune în pericol relația actuală.

Dar, această perioadă va trece repede și vei avea norocul ca influențele astrale să se întoarcă în favoarea ta și să te protejeze de tău în viața ta amoroasă. Atmosfera se va relaxa spre mijlocul lunii, când îți vei îndrepta atenția doar către persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, acesta este unul dintre cele mai bune momente ale anului, deoarece vei realiza ceea ce îți dorești, fie că este vorba de a-ți găsi dragostea vieții tale, fie de a te bucura de iubire fără să te legi la cap. Te vei simți încrezător/oare în tine și vei folosi toate instrumentele tale de seducție pentru a topi inima oricui dorești.

Bani


Luna aceasta nu vei fi în siguranță în anumite situații.

Abilitățile tale și gândirea practică și rațională vor fi încețoșate până în ultima săptămână din iulie. Deci, va trebui să depui de două ori mai mult efort pentru a-ți îndeplini sarcinile profesionale. Majoritatea zilelor vor necesita niște ore suplimentare de muncă pentru a remedia greșelile pe care le-ai făcut cu o zi în urmă.

Imediat după acest impas, după 27 iulie, eforturile tale majore vor fi recompensate financiar. Chiar dacă tu strici, tot tu ești cel/cea care luptă din greu să repare, iar șefii tăi vor remarca și aprecia acest lucru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod