Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. O transformare majoră este pe cale să se întâmple în viața Săgetătorului

O transformare majoră este pe cale să se întâmple în viața Săgetătorului. Despre ce este vorba?


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

 

Dragoste


Totul va merge bine pentru tine în aceste zile dacă ai o relație solidă. Trebuie să fi construit-o pe temeliile adevărului și ale curajului. Doar în aceste condiții vei readuce calmul dacă există neînțelegeri.

Unele probleme te vor îngrijora prea mult, cum ar fi creșterea copiilor sau bunăstarea bătrânilor. Vei afla cum să le oferi tot ce au nevoie.

Dacă ești singur/ă, vei avea chef de aventură și, cu siguranță, vei aduce magie în situații aparent anoste. Totul va fi despre seducție și aventură. Vrei să preiei conducerea și să faci tu primul pas.

Bani


Actualizează-ți CV-ul și folosește-te de orice oportunitate de schimbare și, implicit, evoluție. Dacă îți dorești o transformare profitabilă, trebuie să fii mai dinamic/ă.

Îmbunătățește-te prin cursuri și prin învățarea unor noi abilități, cum ar fi actualizarea cunoștințelor lingvistice. Companiile internaționale au orizonturi minunate pentru tine.

În ceea ce privește banii și cheltuielile, va trebui să îți faci un plan de la care să nu te abați. Asta va împiedica economiile să se ducă pe apa sâmbetei!

Citește și: Horoscopul lunii iulie

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Dacă ești singur/ă, ar putea exista conflicte cu persoana de care te simți atras/ă. Ideea este că simțul umorului nu este la cel mai bun nivel și orice argument va provoca o mare ruptură între voi.

Te vei simți interogat/ă în mai multe moduri în aceste zile. Nu vei dori să te confrunți cu anumite circumstanțe legate de stilul tău de viață și de modul de a experimenta dragostea, ca și când ar trebui să te simți jenat/ă de sentimentele tale și de a fi așa cum ești.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, trebuie să i te oferi partenerului/ei fără teama de a fi decepționat/ă. Există sentimente frumoase în pieptul tău, lasă focul din tine să iasă și încălzește totul în urma lui. Partenerul/a îți cunoaște felul în care iubești, dar vei avea senzația că există lucruri din personalitatea ta pe care încă nu le înțelege pe deplin.

Bani


Dacă muncești din greu, săptămâna îți poate aduce o surpriză plăcută. O sămânță care a fost semănată cu mult timp în urmă va începe să dea rezultate. Vei avea noroc suplimentar dacă proiectele tale cele mai ambițioase au legătură cu industria imobiliară.

Relațiile tale profesionale vor fi protejate, ferite de dispute și neînțelegeri, atât timp cât nu mergi prea departe. Înainte de a muta pionul într-o poziție nouă, consultă-te cu partenerii și colegii. Munca în echipă aduce cele mai bune rezultate financiare în acest moment.

Dacă obții bonusuri suplimentare, fii empatic/ă și oferă-le celor care au nevoie sau unde este necesar. Dacă vrei să te răsfeți, găsește un echilibru între calitatea și utilitatea a ceea ce cumperi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste


Încrederea de sine va fi vedeta acestei săptămâni. Am putea spune chiar că va exista un exces de încredere care ar putea duce la un pic de narcisism. Vei dori ca toată lumea să fie acolo pentru tine, dispusă să îngenuncheze în fața ta, dacă este necesar.

Latura ta manipulatoare iese la iveală. Vei avea tendința de a te folosi de ea pentru a realiza ceea ce îți dorești. Câteva zile îți vei putea controla partenerul/a ca pe o marionetă. Vei trage corzile după bunul plac, manipulându-ți partenerul/a de viață pentru a face tot ce vrei. În acest moment, persoana iubită s-ar putea să nu-și dea seama, dar dacă tot o să faci asta, ea va observa jocul tău urât mai devreme sau mai târziu.

Dacă ești singur/ă, vei avea parte de conversații și întâlniri foarte intense. Va exista o persoană care va ieși în evidență dintre toți admiratorii. Dar, din păcate, relația nu va funcționa.

Bani


Viața ta profesională nu îți va oferi surprize. Se apropie o perioadă foarte monotonă la locul de muncă, cu un program destul de anost. Va trebui să fii foarte creativ/ă pentru a adăuga sarcinilor zilnice o anumită culoare.

Vei fi predispus/ă la tot felul de cheltuieli inutile din cauza faptului că pici în capcana reclamelor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Nu prea stai bine la capitolul dragoste. Vei fi nevoit/ă să îți dublezi efortuile pentru a-ți atinge obiectivul romantic.

Nervozitatea va fi cel mai mare dușman al tău. Îți va fi greu să-ți exprimi sentimentele și vei dori să te scufunzi în uitare. Ți-e rușine să-ți deschizi sufletul, nu vrei să arăți slab în fața nimănui.

Îți dorești o escapadă cu partenerul/a d viață. Cauți o a doua lună de miere, dar persoana iubită este mult prea ocupată. Nu își poate găsi timp pentru tine sau voi. Veți avea nevoie de discuții serioase pentru a găsi un echilibru între datorie și plăcere. Lasă tu de la tine dacă vezi că situația devine încordată, nu merită să vă certați!

Bani


Îți vei ține sub control proiectele profesionale și financiare. Nu vei visa cu ochii deschiși și vei acționa foarte rațional.

Chiar dacă este vorba de cineva din familia ta, nu vei cădea în plasa lui. Unii oameni, cât de apropiați ți-ar fi, trăiesc cu impresia că banii cresc în copaci. Va trebui să le demonstrezi cât de greu este să agonisești în zilele noastre!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste


Când vine vorba de iubire, începutul săptămânii va fi destul de turbulent. Primele câteva zile vor fi foarte mohorâte. Vei reflecta la ceea ce îți dorești să schimbi în viața ta sentimentală.

Din această cauză, vei spune adevărul pe jumătate și nu-ți vei exprima gândurile și sentimentele reale. Încearcă să nu minți, pentru că partenerul/a de viață va afla anumite informații prin alte mijloace și atunci vei avea o nouă problemă de rezolvat.

Dacă ești singur/ă, vei observa o dorință sexuală scăzută. Aventurile de-o noapte nu te vor mai interesa. Vei începe să cauți o conexiune profundă cu cineva care te înțelege și care are aceleași preocupări de viață ca și tine.

Bani


Poate a sosit timpul să-ți revizuiești responsabilitățile și să vezi dacă ceea ce faci e benefic afacerii tale. Tensiunile sunt garantate dacă lucrezi în echipă, mai ales dacă trebuie să distribui profiturile între acționari.

La locul de muncă vei lăsa rutina să te preia, pentru că îți dorești o săptămână liniștită și fără evenimente. Vei intra, îți vei face treaba și vei pleca. Dacă apar oportunități, nu le vei lua în considerare.

Climatul astral te avertizează că nu este o săptămână bună pentru a lua sau a da bani cu împrumut. Vei întâmpina o mulțime de dificultăți în recuperarea lor sau în achitarea datoriilor. Este important să plătești acele facturi restante cât mai curând posibil, dar nu făcându-ți alte restanțe.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

 

Dragoste


Te gândești la prea multe lucruri în același timp și e posibil să ratezi o întâlnire importantă pentru o persoană dragă. Dacă acest lucru se întâmplă, nu fi zgârcit/ă cu scuzele!

Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, vei continua să lupți pentru a menține poveste solidă. Vei evita certurile și vei avea o dispoziție bună, indiferent cât de urâtă ți-ar fi ziua.

Orice ocazie va părea perfectă pentru a sărbători viața și dragostea. Fii atent/ă la detalii și renunță la unele dintre dorințele tale.

Dacă ești singur/ă, vei privi în urmă și vei tânji după o poveste de dragoste din trecut. Poate că ești gelos/oasă de ceea ce au alții. Întreabă-te ce faci greșit de nu ai viața amoroasă pe care ți-o dorești. Răspunsul este mult mai simplu decât pare atât timp cât ești sincer/ă cu tine.

Bani


Aspirațiile tale profesionale combină uneori fantezia și realitatea. Acest lucru îți poate provoca o mare frustrare, deoarece nu atingi obiectivele pe care ți le-ai propus.

Totul în jurul tău pare excelent, așa că învață să-ți redesenezi prioritățile. Depune toate eforturile pentru a-ți îmbunătăți și controla sabotorul interior pentru a câștiga mai mulți bani.

Dacă ești șomer/ă, luptă cu speranță și cu zâmbetul pe buze. Această atitudine optimistă va fi esențială pentru a face față noilor provocări. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Săptămâna aceasta trebuie să ții cont de faptul că cel mai bun lucru pentru o relație este echilibrul. Fiecare trebuie să aibă propriul spațiu. De aceea este atât de important să stabilim limite.

Vor fi câteva zile în care stima de sine scăzută și nesiguranța vor juca împotriva ta. Cu toate acestea, obiectivul tău principal va fi să îți îmbunătățești viața amoroasă. Din fericire, influențele astrale vor fi de partea ta și te vor ajuta să realizezi ce ți-ai propus.

Dacă ești singur/ă, îți vei dezvălui cea mai bună latură a ta pentru a obține ceea ce vrei. Vei avea o mulțime de oportunități de a începe o relație.

Bani


La locul de muncă, nu va fi o săptămână ușoară pentru tine. De fapt, lipsa ta de inițiativă în luarea deciziilor este ceea ce înrăutățește lucrurile. Cu toate acestea, vei avea noi oportunități când vine vorba de parteneri de afaceri străini.

Fie că ești lăudat/ă sau criticat/ă, încerci să nu te emoționezi. Stăpânirea de sine este cea mai bună și decisivă armă pentru atingerea obiectivelor, mai ales dacă vrei ca situația financiară să se îmbunătățească cât mai curând.

Aceste zile vor fi competitive și va trebui să fii vigilent/ă. Dacă desfășori o activitate independentă, va trebui să eviți conflictele, deoarece aceste îți vor afecta negativ afacerea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste


De multe ori îți păstrezi gândurile și sentimentele doar pentru tine de teama de a nu deranja pe cineva. Dar, acest lucru trebuie să se schimbe în această săptămână. Îți vei face ție rău dacă nu vorbești liber.

Predicția ta pentru această săptămână nu este complexă deloc, dar se bazează constant pe nevoia de a te exprima, de a scoate la iveală ceea ce ai în interior. Nu ești foarte fericit/ă, iar singurul/a care poate schimba asta ești tu.

Dacă ești căsătorit/ă, partenerul/a de viață ar putea avea nevoie de mai multă prezență și afecțiune din partea ta. Nu mai fi atât de misterios/oasă și arată-i dragostea ta.

Bani


Vei avea parte de o săptămână foarte confuză la locul de muncă. Ești foarte muncitor/oare, deci cu siguranță vei putea depăși orice obstacol sau eșec.

Cu toții știm că ești capabil/ă să renaști din propria-ți cenușă. Cu toate acestea, nu trebuie să te forțezi sau extenuezi să o faci săptămâna aceasta. Situația ta financiară este stabilă și nu ar trebui să te simți presat/ă în niciun fel.

Dacă faci parte din categoria celor care se simt descurajați în timp ce-și caută un loc de muncă, constinuă și insistă să cauți, în curând vei găsi ceva foarte bun.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Încrederea va fi cel mai important cuvânt în această săptămână. Va trebui să ai încredere în partenerul/a de viață dacă dorești o relație de lungă durată. Poate apărea un conflict care va avea nevoie de atenția ta deplină.

Cu toate acestea, acest lucru nu te va împiedica să-ți scoți în evidență latura ta cea mai seducătoare. Toate aceste situații îți vor face zilele deloc plictisitoare, ba chiar foarte interesante.

Fie că ești singur/ă sau ai pe cineva, vei fi foarte activă/ă. Dacă ești singur/ă, opiniile tale despre dragoste se vor schimba. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei acționa în moduri neobișnuite, dar pozitive.

Bani


Vor fi câteva zile în care nu ar trebui să iei nicio decizie. Dar vor exista și zile în care reputația ta va fi mai bună. Vei ști ce trebuie să faci pentru a evolua în carieră.

Cu toate acestea, la mijlocul săptămânii, poți întâmpina unele dificultăți. Nimeni nu a spus că succesul va veni cu ușurință. Ești un luptător înnăscut și va trebui să dai totul în această săptămână.

Ar trebui să știi că o transformare majoră este pe cale să se întâmple în acest domeniu. Poate vei descoperi doar un nou mod de lucru sau poate vei obține un nou loc de muncă mult mai bine plătit. Tot ce trebuie să înțelegi este că există posibilitatea unei schimbări complete pe plan profesional și financiar.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Dragoste


Nu trebuie să crezi că ai dreptate în absolut orice, mai ales când vine vorba de dragoste. Dezamăgirea face parte din viață. Fără tristețe nu ar exista bucurie.

Ai șansa de a te îndrăgosti din nou, dar trebuie să lași rănile să se vindece. Dacă nu o faci, lucrurile nu se vor întâmpla așa cum te aștepți.

Astrele îți recomandă să încetinești și să analizezi toate relațiile pe care le-ai avut până acum. Ce ai greșit în toate? Este timpul pentru autocritică!

Bani


Ești destul de apreciat/ă și te simți fericit/ă și mulțumit/ă de ceea ce faci în fiecare zi pe plan profesional și financiar. Cu toate acestea, vei avea câteva vești proaste săptămâna aceasta.

Din fericire, nu vor fi probleme foarte importante și vor dispărea la fel de repede cum au și apărut. Astrele te sfătuiesc să te relaxezi când vine vorba de aceste energii negative.

Totul este controlat de Univers, iar acesta nu le-ar lăsa niciodată să-ți afecteze cariera și portofelul.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


În această săptămână va trebui să ajungi la un numitor comun cu partenerul/a de viață. În caz contrar, ai putea întâmpina dificultăți. Problema vine din interiorul tău.

Dacă ești singur, aceste zile vor fi bune pentru tine. Ți se deblochează viața sentimentală și ai toate șansele să îți găsești marea dragoste.

Bani


Săptămâna aceasta vei fi capabil/ă să rezolvi orice problemă la locul de muncă, în afaceri sau legată de bani. Această abilitate a ta îți va oferi posibilitatea de a avansa în carieră.

Îți vei da seama că există perspective bune pentru profesia și pentru situația ta financiară, însă va trebui să depui mult mai mult efort decât până acum.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste


În cea mai mare parte a săptămânii vei beneficia de aspecte astrale favorabile în viața sentimentală. Astrele îți sporesc atractivitatea, aduc stabilitate relațiilor și te scapă de rutină, aprind flacăra iubirii și dau undă verde unei perioade foarte active sexual.

Fie că ai o relație sau nu, schimbările pe care le vei experiementa pe alte planuri ale vieții tale îți pot influența negativ viața sentimentală. Ar putea apărea tensiuni și episoade de furie.

Dacă ești singur/ă, vei avea noroc în weekend. Ai șansa de întări relația cu acea persoană specială cu care ai avut multe întâlniri.

Bani


Cuvintele cheie ale acestei săptămâni sunt surprize, evenimente neprevăzute, decizii și schimbări. Dar, nu dintr-un punct de vedere negativ, deoarece intuiția ta te va ghida pe tot parcursul acestui proces.

Prin urmare, se prevede o schimbare a locului de muncă, o concediere, câștigarea unei sume mari de bani sau o promovare. Energia astrală te va scoate din zona ta de confort, dar va fi pentru a aduce o schimbare în bine, chiar dacă anxietatea nu te lasă să o privești în acest mod.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod