Horoscopul banilor pentru luna iulie. Fecioara nu trebuie să își piardă speranța, chiar dacă întâmpină dificultăți

Fecioara nu trebuie să își piardă speranța, chiar dacă întâmpină dificultăți pe plan financiar.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vrei să fii mai independet/ă atât profesional, cât și financiar. Te simți copleșit/ă că trebuie să explici fiecare mișcare pe care o faci. Ori de câte ori ai un succes, abia cineva observă, dar dacă faci o mișcare greșită, critica e prezentă.

Îți dorești să îți susții ideile fără a isca un conflict. Ar trebui să admiți faptul că nu tolerezi să ceri permisiunea pentru a acționa cum îți dorești, mai ales când vine vorba de cheltuieli. Și trebuie să te faci auzit/ă.

Cu toate acestea, dată fiind situația ta financiară, va trebui să fii mai strict/ă, deoarece unele dintre găurile pe care le-ai astupat recent se pot deschide din nou.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Locul tău de muncă este foarte important pentru tine, din mai multe motive decât să ai doar un salariu bun la sfârșit de lună. De asemenea, simți că evoluezi ca persoană atunci când atingi un obiectiv ambițios sau când ești felicitat/ă public.

Oricum, în această lună va trebui să faci o oprire și să te deconectezi puțin de la îndatoririle tale. Trebuie să fie o pauză de calitate, în care chiar să uiți de tot și să îți reîncarci bateriile pentru ce va urma.

Trebuie să separi viața profesională de cea personală și să cauți un echilibru între acestea două. Poate ai pierdut momente frumoase cu cei dragi, deoarece ai tendința de a munci prea mult. 

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te vor ajuta să evoluezi în carieră în iulie. În prima jumătate a lunii vei avea timp să pregătești documente și proiecte și să îți examinezi modul de comunicare în orice domeniu, dar mai ales profesional. După aceea, începe un nou ciclu.

Vei avea parte și de provocări, cum ar fi examenele sau studiile, cel mai favorabil moment fiind ultima săptămână a lunii.

Creierul tău va fi ager și mai activ decât de obicei, fapt pentru care vei găsi soluții suprinzătoare de a câștiga bani.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Va fi o lună foarte activă pentru tine în ceea ce privește viața ta profesională. Poate chiar o lună nebună! Sentimentele, emoțiile și visurile tale sunt întoarse pe dos și vei alege să fii mai competitiv/ă. Vei avea noroc dacă îți urmezi țelul cu îndârjire.

Vor exista momente când răbdarea îți va fi pusă la grea încercare, dar va trebui să te controlezi și să opui rezistență, deoarece există o soluție simplă și eficientă pentru aproape orice, în special când vine vorba de bani.

În plus, ești pregătit/ă să te implici într-un proiect personal care necesită o investiție majoră. Poate fi vorba despre achiziționarea unei locuințe sau renovarea celei actuale. Fă-ți toate calculele pe care le dorești, dar așteaptă-te și la schimbări sau evenimente imprevizibile care îți pot da situația financiară peste cap.

Leu(22 iulie - 22 august)

Va trebui să fii atent/ă la ceea ce scoți pe gură când te enervezi. Îți va fi greu să primești comenzi și vei fi destul de tiran când le vei da tu. Transformarea ta interioară cu privire la adevărata ta chemare te va face să te simți frustrat/ă. Nu ignora această furie, ci transform-o în curaj pentru a-ți îndeplini țelurile profesionale și financiare.

Pot exista concedieri și schimbări bruște la locul de muncă, cum ar fi ore suplimentare, modificări ale programului sau anularea unor proiecte și planuri. Fă loc evenimentelor neprevăzute!

Va fi o lună grea, dar, dacă îți respecți munca și ești serios/oasă, tot ce se întâmplă vva fi doar o lecție din care ai multe de învățat. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea câteva oportunități care te pot face să evoluezi la locul de muncă, dar ar trebui să încerci să fii mai activ/ă și mai entuziast/ă. Al șaselea simț te va ajuta să te afli la locul potrivit la momentul potrivit sau îți va spune când să apelezi la persoana potrivită.

Dacă treci printr-un eșec profesional și implicit financiar, cum ar fi concedierea, ar trebui să știi că nu vei obține nimic dacă vei sta acasă plângându-ți de milă. Speranța este ultimul lucru pe care ar trebui să-l pierzi.

Vei acționa destul de timid, ceea ce nu îți aduce beneficii, mai ales atunci când vine vorba de nedreptățile care ți se fac.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

La locul de muncă, totul indică succesul tău, mai ales în ultima săptămână a lunii. Va trebui să îți aperi ideile, proiectele și jobul, ceea ce va necesita efort, dar vei reuși.

Trebuie să fii mai curajos/oasă. Nu îți fie teamă să acționezi imediat ce ai o idee clară. Nu zăbovi prea mult asupra ei, deoarece altcineva ar putea veni din urmă și te va depăși. De fapt, trebuie să fii mai îndrăzneț/eață profesional.

Pe de altă parte, personalitatea ta te va ajuta să reușești. Un prieten îți poate oferi o slujbă excelentă sau o oportunitate de afaceri care te va îmbogăți literalmente. E posibil să fii nevoit/ă să călătorești mai mult în interes de serviciu luna aceasta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Problemele legate de moșteniri sau parteneriate vor fi foarte importante luna aceasta, în special în prima săptămână din iulie. Zona activelor comune arde și vor exista probleme cu unele persoane care vor încerca să te facă să te simți zgârcit.

Dacă ești pe cale să îți asumi responsabilitatea de a-ți crește veniturile, să soliciți un credit sau să împrumuți bani, astrele vor fi de partea ta. Vei avea un oarecare noroc în toate problemele legate de afaceri.

Te vei vedea nevoit/ă să accepți noi modalități de gestionare a finanțelor personale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

La locul de muncă, vei primi vești bune pe tot parcursul lunii. Aceasta va fi o consecință a comportamentului și responsabilității tale atunci când îți faci treaba. Te vei situa și remarca peste medie.

Vei primi, de asemenea, propuneri interesante de progres care, desigur, vor avea repercusiuni favorabile în sfera materială. În plus, vei câștiga reputația pe care o cauți de mult timp.

Dacă ești liber profesionist, va trebui să fii precaut/ă pentru a nu cădea în capcana înșelătoriilor. Cu toate acestea, vei reuși să consolidezi afaceri interesante cu oameni pe care îi cunoști deja. Va trebui să fii foarte înțelept/eaptă la nivel social pentru a evita problemele.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna vine cu tensiuni și acțiuni exagerate pentru tine. Problema este că nu te vei simți motivat/ă să muncești. Dimpotrivă, vei vrea să fugi de responsabilitățile tale. Acest lucru ar putea avea efecte negative, cum ar fi pierderea unei oportunități profesionale excelente.

În ultima săptămână din iulie, lucrurile ar putea începe să se deblocheze. Vei fi mai energic/ă și mai ager/ă și poți semna contracte interesante. Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, te poți relaxa, deoarece vei primi bonusuri consistente pentru munca ta.

Dacă ești implicat/ă într-un parteneriat de afaceri, va trebui să negociezi cu atenție pentru a nu-ți strica relațiile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pe plan profesional, astrele te sfătuiesc să eviți orice tranzacție financiară, să semnezi contracte sau să te implici în noi proiecte în prima jumătate a lunii iulie.

După această dată, astrele vor începe să îți favorizeze cursul activităților menționate mai sus. Aici va fi crucial să fii atent/ă pentru a acționa rapid și pentru a profita din plin de oportunitățile care îți ies în cale.

Pe de altă parte, vei soluționa probleme financiare importante și probleme de muncă, tot în a foua parte a lunii iulie. Astfel, am putea concluziona că începi luna cu stângul, dar o închei victorios. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta nu vei fi în siguranță în anumite situații.

Abilitățile tale și gândirea practică și rațională vor fi încețoșate până în ultima săptămână din iulie. Deci, va trebui să depui de două ori mai mult efort pentru a-ți îndeplini sarcinile profesionale. Majoritatea zilelor vor necesita niște ore suplimentare de muncă pentru a remedia greșelile pe care le-ai făcut cu o zi în urmă.

Imediat după acest impas, după 27 iulie, eforturile tale majore vor fi recompensate financiar. Chiar dacă tu strici, tot tu ești cel/cea care luptă din greu să repare, iar șefii tăi vor remarca și aprecia acest lucru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod