Horoscopul lunii februarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna februarie!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna februarie vine cu veşti bune pentru tine, mai ales dacă situaţia ta sentimentală a fost una incertă în ultima perioadă. Ai toate şansele ca chiar de Ziua Îndrăgostiţilor să primeşti o cerere în căsătorie sau cel puţin să ţi se pregătească o excursie mult visată. Bucuriile vin din toate părţile şi aproape că nu vei crede că toate astea ţi se pot întâmpla ţie.

Luna februarie vine cu veşti bune pentru tine, aşa că te poţi aştepta la o promovare sau la laude care te vor măguli. Tot ce îţi vei propune în această perioadă are toate şansele de succes, mai ales dacă depui eforturi în acest sens. Vor exista sume de bani care îţi vor intra în cont fără să te aştepţi, însă totuşi se recomandă prudenţă în cheltuirea acestora.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te vei axa prea mult pe dragoste în această lună, iar acest sector al vieţii tale pare că nu mai prezintă niciun interes pentru tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, laşi lucrurile să vină de la sine şi nu depui niciun efort pentru a îmbunătăţi situaţia, însă nici nu te laşi afectată de micile probleme care tot apar. Dacă eşti singură, te concentrezi mai mult pe bani şi pe înflorirea ta profesională.

Chiar dacă nu vei reuşi să câştigi mai mulţi bani în această lună, ai toate şansele ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat. Acum este momentul să pui bazele unei noi afaceri profitabile care îţi va garanta succesul profesional şi o situaţie materială mai bună. Evoluezi pe plan profesional şi eşti tot mai hotărâtă să investeşti în cariera ta.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu poate trece februarie pe lângă tine fără să marchezi Ziua Îndrăgostiţilor aşa cum se cuvine. Te pregăteşti intens pentru a-i face o surpriză iubitului tău şi cu siguranţă vei reuşi să îl iubeşti. Viaţa ta erotică se află la cote maxime, simţi nevoia să oferi multă iubire, dar şi să o primeşti. Dacă eşti singură vei fi destul de depresivă din cauza faptului că tânjeşti după ce vezi în jurul tău.

Nu ai dus-o prea bine cu banii în ultima perioadă dar luna februarie vine cu multe soluţii pentru tine. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să obţii tot ce îţi propui dacă munceşti mult şi eşti perseverentă. Ai grijă de banii câştigaţi în februarie ca şi când ar fi ultimii pe care pui mâna!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu îţi convine deloc situaţia amoroasă în care eşti şi încerci cu toate puterile să schimbi ceva luna aceasta. Ziua Îndrăgostiţilor nu va fi una marcantă pentru tine, pentru că dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci cu siguranţă ştii că iubitul tău nu este genul care să îţi facă surprize pe care orice femeie şi le doreşte. Dacă eşti singură, te laşi purtată de val şi trăieşti clipa în aventurile în care te implici.

Luna februarie va fi una extrem de bună pentru tine pe plan profesional şi financiar. Cu cât eşti mai ambiţioasă, cu atât vei reuşi să te îmbogăţeşti mai repede. Nu e de mirare că vor apărea mulţi prieteni falşi pe lângă tine în aceste condiţii, însă ai grijă să nu te laşi păcălită!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o lună bună pentru tine mai ales dacă eşti singură şi în căutare de iubit. Ai toate şansele ca luna dragostei să fie de partea ta şi să îţi aducă alesul inimii. Dacă te afli într-o relaţie serioasă sau chiar eşti căsătorită, atunci cel mai probabil vei avea parte de acelaşi climat ca în ultimii ani. Chiar dacă nu eşti surprinsă cu nimic, bucură-te ca de fiecare dată!

Încearcă luna aceasta să nu ai aşteptări prea mari în ceea ce priveşte banii, şi astfel vei fi mulţumită cu ceea ce câştigi. Ai toate şansele ca o pasiune de-a ta să îţi aducă primele beneficii materiale de până acum. Nu este o idee rea să încerci să te dezvolţi şi să evoluezi şi pe alte planuri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea parte de agitaţie în această lună pe plan sentimental, iar asta era tot ce îţi trebuiea. Relaxarea şi atmosfera caldă din sânul familiei te vor face încă o dată să îţi dai seama ceea ce ai şi să preţuieşti mai mult. Alături de partenerul tău de viaţă veţi face planuri de viitor măreţe pe care le puteţi duce la bun sfârşit doar împreună. Dacă eşti singură nimic nu te poate opri să îţi arăţi pasiunea şi dorinţa de iubire.  

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani luna aceasta, veniturile tale sunt mai mult decât mulţumitoare. Este o perioadă excelentă pentru a încerca să te dezvolţi profesional şi să te faci remarcată în domeniul în care activezi. Dacă ai unele rezerve puse deoparte, nu ezita să investeşti într-o afacere!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă recent ai avut impresia că relaţia ta a devenit monotonă, nu acelaşi lucru vei putea spune luna aceasta. O surpriză plăcută din partea partenerului de viaţă te va readuce la viaţă şi va reaprinde flacăra iubirii cum nici nu mai sperai. O excursie romantică sau un cadou pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna este pe cale să ajungă la tine!

Va fi nevoie de multă muncă în această lună pentru a reuşi să te faci remarcată pe plan profesional şi să câştigi câţiva bănuţi în plus. Chiar dacă vei fi nevoită să renunţi o perioadă la viaţa ta privată, sacrificiile vor merita din plin. Munca în echipă îţi oferă cele mai multe şanse de succes.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna februarie va veni cu bune şi cu rele, dar cu siguranţă tu nu vei putea vedea decât partea goală a paharului. Unele veşti care au legătură cu partenerul tău nu îţi vor conveni deloc, însă nici unul dintre voi nu poate schimba situaţia. Gelozia te orbeşte din când în când, însă este mai bine să fii precaută decât să te arzi la final, dar nu exagera! Nu strica clipele frumoase din cauza unor griji inutile!

Chiar dacă ai multe pe cap luna aceasta, munca îţi va consuma mare parte din resursele tale. Ai noroc că eşti foarte harnică şi vei reuşi să duci totul la bun sfârşit. E posibil chiar să câştigi mai mulţi bani decât într-o lună obişnuită, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. Cu toate că începi să simţi gustul banului, nu îţi ridica standardele!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă ţi-ai dori să ai parte de mult mai multă linişte pe plan sentimental, eşti conştientă de faptul că trebuie să preţuieşti ceea ce ai mai mult decât orice. Chiar dacă nu eşti o fire romantică, chinuie-te măcar ca Ziua Îndrăgostiţilor să fie puţin mai specială decât o zi obişnuită. O supriză romantică nu strică niciodată şi nu îţi pierzi din demnitate dacă o faci, ştii bine!

În luna februarie nu vei câştiga mai mulţi bani decât dacă munceşti în echipă. A sosit momentul să asculţi de sfaturile celor din jur şi să nu faci doar ce te taie capul. Se anunţă multe schimbări pe plan profesional dar, asta nu înseamnă că ţi se va întâmpla un lucru rău. Încearcă să nu îţi achiziţionezi nimic costisitor în această lună înainte de a negocia, astrele sunt de partea ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna îndrăgostiţilor nu îţi aduce prea multe bucurii, însă trebuie să fii fericită măcar că nu ai parte de necazuri. Ai ceea ce ai şi trebuie să accepţi atât timp cât nu poţi schimba situaţia, însă pe de altă parte nu accepta dacă poţi mişca cumva lucrurile. Nu sta într-o relaţie care îţi aduce nefericire, nici măcar dacă sunt la mijloc copii sau ani mulţi petrecuţi unul lângă celălalt. Totul depinde doar de tine!

Va fi o lună grea pentru tine la locul de muncă, vei fi presată de timp, vei avea parte de certuri şi simţi că nu te mai poţi bucura de nimic. Dacă acţionezi cu calm şi nu laşi să treacă pe lângă tine oportunităţile care ţi se oferă, ai toate şansele să ai parte de surprize plăcute. Exact când te vei aştepta mai puţin, soarele va răsări şi pe strada ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pe de-o parte îţi doreşti romatism, pe de altă parte vrei erotism. Chiar dacă oscilezi între aceste două trăiri, ai face bine să găseşti un echilibru dacă nu vrei să îţi auzi reproşuri. Este foarte important să ştii că în viaţa de cuplu nu trebuie doar să aştepţi să primeşti, ci şi să oferi. Dacă eşti singură, te vei axa pe flirt şi pe aventură cu riscul de a te implica în relaţii interzise.

Luna februarie va fi despre pasiunile tale şi nimic altceva. Nu vei câştiga bani din ele, însă nici nu vei pierde, aşa că fă-ţi micile plăceri din când în când! Spre sfârşitul lunii e posibil să primeşti o sumă de bani pe care ai face bine să o pui deoparte dacă nu vrei să ai probleme în viitorul apropiat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să discuţi deschis cu partenerul de viaţă orice nemulţumire pe care o ai cu privire la acesta sau la relaţia voastră. Indiferent cât de mici sunt problemele tale, spune-le înainte să se acumuleze şi să intraţi în impas sau într-o criză relaţională. Ziua Îndrăgostiţilor este un bun prilej pentru a vă dovedi că încă vă mai iubiţi, dacă în condiţii normale gesturile de afecţiune lipsesc cu desăvârşire.

Februarie vine cu veşti bune pentru tine din punct de vedere financiar, iar satisfacţiile vor fi enorme. Chiar dacă ai fost nevoită să munceşti foarte mult în ultima perioadă, zilele acestea vei simţi că nu ai făcut-o în zadar. Ai o uşoară tendinţă de a deveni avară, aşa că încearcă să îţi stopezi setea de bani până nu e prea târziu!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod