Horoscopul lunii decembrie. Cele mai bune vești vin pentru Balanțe

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna decembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

În această lună, este foarte important să îți faci timp pentru viața ta personală.

Evită să muncești prea mult și petrece timp de calitate cu familia și prietenii.

Lucrurile pe care ar trebui să le eviți în decembrie pentru a preveni ca relația ta să fie afectată negativ sunt conversațiile dure și criticile.

Mișcările planetare din această perioadă pot duce la eșecul unei relații de dragoste, provocând stres și suferință. Drept urmare, ți se recomandă să fii precaut/ă.

Bani

Capacitatea ta de a învăța constant lucruri noi te ajută să te perfecționezi pe zi ce trece. Drept urmare, meriți mai mult și e dreptul tău să ceri mai mult din punct de vedere financiar.

Luna aceasta este foarte important cum te vinzi.

Vor exista costuri suplimentare pentru studii și cursuri, însă efortul va merita din plin.

Încearcă să eviți să faci investiții mari, să cumperi cadouri scumpe sau să dai bani cu împrumut. Luna aceasta este mai bine să te gândești întâi la tine și abia apoi la ceilalți.

Dacă ești implicat/ă în afaceri, un beneficiu financiar brusc și neașteptat dintr-o investiție anterioară te va da pe spate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Luna decembrie îți va aduce numeroase suișuri și coborâșuri în viața ta amoroasă.

Mișcările planetare din această perioadă au potențialul de a provoca un divorț sau o explozie neașteptată de furie în căsnicie.

Prin urmare, este esențial să-i oferi vieții de familie puțin spațiu de respiro.

Încearcă să nu lași criticile să te influențeze!

Bani

Luna aceasta va necesita o oarecare atenție la locul de muncă. Astrele te sfătuiesc să nu iei o decizie pripită și forțată, deoarece ai putea avea de suferit financiar.

Mijlocul lunii decembrie poate aduce cu sine unele cheltuieli pentru sănătatea ta, precum și discuții sau îngrijorări legate de un împrumut. Toate acestea te vor stresa.

Astrele te încurajează să gândești pozitiv, chiar dacă nu obții rezultatul dorit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Viața ta sentimentală are nevoie de eforturi sârguincioase din partea ta pentru ca totul să rămână măcar ca acum. Nu este o perioadă deosebit de favorabilă pentru căsnicii.

În orice relație amorosă ar putea apărea o distanțare, iar așteptările exagerate din partea partenerului/ei ar putea cauza mult stres.

Luna aceasta, fă un sacrificiu sau un compromis pentru a-ți îmbunătăți relația și a readuce totul sub control.

Bani

Luna decembrie vine cu o oarecare rezolvare pentru problemele tale financiare recente. Vei scăpa de unele datorii și, din fericire, nu vei face altele noi.

Vei ști să acționezi corect și să alegi ceea ce este mai bine pentru tine, cu riscul de a părea mai izolat/ă în perioada sărbătorilor.

Dacă ești implicat/ă în afaceri sau ai început noi proiecte, ambele au potențialul de a produce sarcini de lucru neașteptate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Mișcările astrale din această lună pot provoca o detașare bruscă în relație.

Trebuie să îi oferi partenerului/ei de viață mai mult spațiu, altfel și-l va lua singur/ă. Pentru a ușura lucrurile, încearcă să nu ai așteptări prea mari.

Unii dintre voi pot întâmpina probleme neprevăzute legate de divorț. Atât socrii, cât și familia pot pune presiune.

Dacă ești singur/ă, ai putea primi o propunere romantică de la un coleg.

Bani

Previziunile profesionale pentru această lună nu sunt deosebit de favorabile.

Cu toate acestea, prietenii tăi vor fi salvarea ta și îți vor oferi sau împrumuta banii de care ai nevoie.

Astrele, cât și nevoile materiale, te vor inspira să te lansezi într-o afacere în decembrie. Trebuie doar să-ți găsești partenerii care sunt dispuși să-ți ofere această șansă. Poate nu ai startul financiar necesar, dar ai cunoștințele de care au mulți nevoie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Astrele te sfătuiesc să ai răbdare și o atitudine pozitivă luna aceasta pentru a obține rezultatele dorite în relația ta.

O mică adunare cu socrii și anumite discuții cu aceștia pot cauza stres și tensiune în căsnicia ta.

Mariajul tău va depinde foarte mult de capacitatea ta de a comunica. Poate că vei decide să mergi într-o scurtă excursie cu soțul sau soția de sărbători, prilej bun de împăcare sau apropiere.

Petrecerea timpului cu persoana iubită îți poate revitaliza relația.

Bani

Luna aceasta, profesia ta îți va aduce recomense financiare bune. Decembrie poate veni cu bonusuri, prime sau cadouri.

De asemenea, vei învăța despre multe modalități de a câltiga bani și de a face investiții. Călătoriile în interes de serviciu pot fi de succes atât timp cât nu interferează cu viața personală/de familie.

Unora dintre voi vi se poate oferi o nouă oportunitate pentru o poziție mai bună în companie sau o propunere la o cu totul altă companie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Pentru a avea o căsnicie sau o relație sănătoasă, ambii parteneri trebuie să învețe să-și relaxeze modul de gândire rigid.

În decembrie, te poți trezi într-o situație neplăcută ca urmare a stresului și a lipsei de comunicare din cuplu.

Oferă-i partenerului/ei puțin spațiu și încearcă să nu fii agresiv/ă.

Bani

În luna decembrie sunt posibile cheltuieli nedorite. Încearcă să îți organizezi foarte bine bugetul, mai ales în preajma sărbătorilor.

De asemenea, trebuie să închei orice înțelegere nefinalizată referitoare la bani.

Evită să te cerți cu partenerii de afaceri, deoarece acest lucru îți poate distruge relația și te poate costa bani. În general, evită să te cerți cu orice persoană cu care ai ceva de împărțit!

Lucrurile se vor îmbunătăți treptat, dar trebuie să le ajuți și tu!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Luna decembrie va fi în favoarea ta pentru a-ți exprima sentimentele. Ca rezultat, s-ar putea să ai parte de mai multă stabilitate și bucurie în relația ta.

Prietenii vor juca un rol important, deoarece vor aduce armonie în viața ta de cuplu. Datorită activităților pe care le inițiază în această perioadă, viața ta sentimentală se va îmbunătăți.

De asemenea, dacă ești singur/ă, persoane care țin la tine te vor ajuta fie să te împaci cu un fost partener, fie îți vor prezenta pe cineva nou.

Bani

Atât în ceea ce privește banii, cât și situația ta profesională, lucrurile vor merge grozav pentru tine în luna decembrie și nu numai.

Astrele oferă asigurări că acesta este doar începutul unei etape extrem de bune pentru tine.

Luna aceasta va fi o perioadă minunată pentru a-ți stabiliza situația financiară, pentru a obține mai mulți bani și pentru a face economii substanțiale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Viața ta amoroasă și relația ta se vor îmbunătăți în decembrie. Pregătește-te pentru câteva surprize plăcute în prima jumătate a acestei luni.

Relațiile devotate sau căsniciile vor fi un teren fertil pentru dragoste, mai multă dragoste. Totuși, în preajma sărbătorilor, unii membri mai în vârstă a familiei pot crea probleme și pot perturba armonia din cuplu.

Dacă ești singur/ă, sărbătorile ți le vei petrece în familie, fără a avea vreun regret sau vreun sentiment de melancolie cu privire la relații vechi.

Bani

La începutul lunii decembrie, te poți aștepta la câștiguri destul de mari de bani. Totuși, pe măsură ce luna trece, lucrurile se vor domoli.

Astrele te sfătuiesc să nu te lași luat/ă de val și să cheltuiești totul din prima.

Aceleași mișcări planetare îți aduc și câteva oportunități profesionale grozave, cu șanse de avansare. Până la finalul lunii vei fi deja într-o poziție mai bună și te vei bucura de respectul celor din jur.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Luna aceasta vei fi inspirat/ă de astre pentru a adăuga farmec și dragoste vieții tale de cuplu. Cu toate acestea, unele anxietăți sau resentimente pot ieși la lumină, iar de această dată, impactul lor va fi evident.

Acum este momentul să-ți dai seama ce te face cu adevărat nefericit/ă. Dar, în timp, ți se va oferi șansa de a-ți reconstrui relația și de a crea o bază puternică.

Dacă ești singur/ă, vei constata că ai nevoie de cineva lângă tine, fie doar și pentru distracție.

Bani

Este posibil ca la începutul lunii, situația ta financiară să fie cu adevărat mediocră.

Te vei chinui să te descurci dacă ai depășit recent bugetul. Din păcate, vei plăti pentru deciziile tale și vei rămâne fără bani exact atunci când vei cea mai mare nevoie de ei.

Cu toate acestea, astrele te vor ajuta să îți folosești abilitățile cu înțelepciune și să faci demersurile corecte pentru a te redresa. Până la final de decembrie, totul va fi în regulă sau, cel puțin, pe drumul cel bun.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În aeastă lună, astrele vor avea un impact pozitiv asupra relației tale și a tot ceea ce ține de iubire.

Relația ta va trece probabil printr-o etapă de revitalizare, care va oferi farmec vieții tale amoroase.

Dacă ești singur/ă, există șanse mari ca un dialog normal cu cineva să se transforme într-o discuție incintantă și pasională.

Bani

Luna aceasta, astrele îți cer o disciplină fermă atunci când vine vorba de tranzacții financiare. În decembrie, trebuie să ai grijă pe ce cheltuiești și cât cheltuiești.

Este o perioadă agitată, de aceea trebuie atenție maximă. În caz contrar, bugetul tău va fi grav afectat.

De asemenea, astrele te sfătuiesc să nu faci afaceri grăbite.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Luna aceasta vei avea mare noroc pe plan sentimental. Se spune că dragostea vine atunci când te aștepți mai puțin, iar în cazul tău chiar este valabil.

Fie că ești singur/ă sau nu, o schimbare majoră este pe cale să se întâmple în viața ta personală.

Totul rămâne un mister, însă astrele oferă asigurări că totul va fi mult mai bine ca înainte.

Bani

Vei începe luna într-o notă pozitivă, însă nu la fel se va și termina.

Se pare că relația ta cu banii se va deteriora pe măsură ce sărbătorile se apropie și presiunea cadourilor pune stăpânire pe tine.

Astrele te sfătuiesc să nu acționezi impulsiv și să nu cazi în plasa ofertelor și reducerilor din magazine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Luna decembrie va fi destul de ștearsă în ceea ce privește dragostea. Ca și cum ți-ai pune viața sentimentală pe pauză o perioadă.

Poate că ți-ai dori mai mult, dar ți-ai propus să nu te mai gândești la nimic negativ, ci doar să te bucuri de sărbători și de iarnă.

Cu toate acestea, dacă există conflicte serioase în cuplu, astrele te sfătuiesc să nu le ascunzi sub preș. Chiar dacă acum ai parte de liniște, acestea vor exploda când ți-e lumea mai dragă.

Bani

Decembrie vine cu câștiguri, dar și cu cheltuieli pe măsură.

Partea bună este că nu regreți niciun leuț destinat cadourilor pentru cei dragi. E o bucurie să oferi!

Situația ta financiară nu își va pierde stabilitatea, așa că vei fi cât se poate de relaxat/ă luna aceasta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod