5 lucruri pe care bărbații au nevoie să le audă de la partenerele lor

S-a scris mult despre ceea ce au nevoie soțiile pentru a fi fericite, dar rareori se vorbește despre ceea ce vor soții să audă în mod regulat.
Unul dintre lucrurile pe care bărbații sunt presați să le facă este să-și ignore propriile nevoi. Și a face asta pe o perioadă lungă de timp poate duce la propria lor nefericire și resentimente, ceea ce înseamnă o căsnicie cu probleme.

Iată 5 fraze pe care soții trebuie să le audă de la soțiile lor în mod regulat, astfel încât să se simtă iubiți și sprijiniți.

Nu trebuie să se întâmple în fiecare zi sau în fiecare săptămână, dar măcar o dată pe lună ar ajuta enorm.

"Mulțumesc"


Poate că a spune "Mulțumesc" soțului tău pentru ajutor pare ceva ce nu ar trebui să faci. La urma urmei, de multe ori nici soțul tău nu face lucrurile așa cum vrei tu. Acest lucru poate fi extrem de frustrant, așa că uneori îți este greu să îl apreciezi.

Dar este foarte important să recunoști lucrurile pe care le face soțul tău pentru a te ajuta. De ce? Pentru că toată lumea își dorește să fie apreciată pentru eforturile depuse, chiar dacă acele eforturi s-ar putea să nu fie exact ceea ce vrei tu să fie.

Așa că, data viitoare când soțul tău îți pregătește umbrela când trebuie să ieși afară pe ploaie, mulțumește-i.


Dacă face ceva ce i-ai cerut să facă, mulțumește-i.

Dacă te ascultă și îți oferă un umăr pe care să plângi, mulțumește-i.

Dacă îți cumpără un cadou de ziua ta, mulțumește-i, chiar dacă nu îți place.

Gândește-te cât de mult îți place când cineva îți mulțumește și fă același lucru pentru soțul tău. Astfel, vei face un pas mare pentru a-l menține fericit.

"Te iubesc"


Atâția soți și soții încetează să-și mai spună "Te iubesc". Și nu o fac pentru că au încetat să se iubească, ci pentru că au început să se ia de-a gata.

Fă un efort să-i spui soțului tău că îl iubești și asigură-te că el știe asta. În timp ce acțiunile sunt importante, la fel și cuvintele. Deci, este foarte important ca el să audă aceste două cuvinte magice.

Oricât de grele ar fi lucrurile între voi, dacă sunteți certați sau nu, un bărbat are nevoie să audă că încă simți dragoste pentru el.

"Ești sexy"


Aceasta nu este o surpriză, dar sexul este foarte important pentru bărbați. Și, din păcate, după mai mulți ani de căsnicie, sexul este adesea neglijat.
Poate fi foarte greu mai ales pentru bărbați.

Și, ca urmare, pentru a-i ajuta să facă față acestei absențe, "Ești sexy" este unul dintre acele lucruri pe care soții au nevoie să le audă în mod regulat. De ce? Pentru că astfel vor ști că, chiar dacă nu faceți prea mult sex, îl dorești. Și a fi dorit, pentru bărbați, poate fi la fel de important ca și a face sex.

Mulți bărbați și femei își fac griji că nu mai sunt atrăgători pe măsură ce îmbătrânesc.

Rețelele sociale au jucat cu noi niște jocuri mentale destul de serioase în ceea ce privește frumusețea fizică, iar asta îi face pe oameni foarte nesiguri. De asemenea, sexul a fost redefinit de industria pentru adulți, ceva care îi face pe bărbați și pe femei, deopotrivă, să se simtă inadecvați.

Doar să-i spui un simplu: "Ești sexy", indiferent dacă gătește cina, scoate gunoiul sau iese de la duș, îi va aminti că încă ești atrasă de el, indiferent câți ani au trecut peste voi.

Spune-i că încă îl dorești, în ciuda oricărui lucru banal pe care îl face.

"Du-te să te distrezi"


Fii sinceră, de câte ori i-ai spus soțului tău că este în regulă să iasă, să se distreze și să facă ceva în afara casei și familiei? Sau dacă i-ai zis, să o faci fără să capeți frustrări și să nu ai o problemă cu asta?

E important ca dacă îi spui asta, să fii fericită că face ce face.
Nu să fierbi în tăcere și să faci loc resentimentelor, deoarece astfel, căsnicia voastră va avea de suferit la un moment dat.

Așadar, dacă nu ești de acord cu unele activități ale soțului tău din afara familiei, caută adânc în tine și găsește o modalitate de a-l lăsa să facă lucrurile fără resentimente.

Amintește-ți că fiecare trebuie să facă lucruri pentru el însuși uneori și că nu are nimic de-a face cu iubirea.

"Sunt mândră de tine"


Ultima frază pe care soțul tău are nevoie să o audă de la tine este că ești mândră de el.

La fel ca "Te iubesc", bărbații și femeile devin oarecum neglijenți când vine vorba de realizările partenerului lor. Din nou, ei cred că nu trebuie să spună nimic, deoarece cred că partenerii lor știu ce simt.

Din păcate, se întâmplă exact opusul. Aproape toată lumea trebuie să audă că persoana iubită este mândră de ei.

Pentru mulți bărbați, stima de sine se bazează pe realizări/ În timp ce femeile prosperă pe baza conexiunii emoționale, pentru mulți bărbați, împlinirea este ceea ce îi face să se simtă bine cu ei înșiși.


Unul dintre cele mai rele lucruri pe care i le poți spune soțului tău este că a făcut o treabă foarte proastă la ceva, mai ales dacă a făcut o treabă destul de bună, dar nu a făcut-o așa cum ai vrut tu. Asemenea critici pot distruge adesea relațiile.

Desigur, este important să-i oferi partenerului feedback dacă îți dorești ca lucrurile să fie făcute diferit, dar nu o face sub formă de critică. Fă-o într-o notă pozitivă și încurajează-l, astfel încât să te audă și să facă lucrurile așa cum vrei tu data viitoare.
 
Și când face lucrurile altfel, asigură-te că îi spui cât de mândră ești de el și că apreciezi efortul depus.


Sursă: yourtango
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod