Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 iunie. O persoană specială va intra în viața Berbecului

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește dragostea, săptămâna aceasta aduce un val de pasiune și intensitate. Vei radia farmec și încredere, făcându-te irezistibil/ă pentru potențialii parteneri.

Astrele sugerează că, dacă ești într-o relație, așteaptă-te la scântei. Nu lăsa natura ta impulsivă să te ducă la rătăcire.

Fă-ți timp pentru a comunica deschis și sincer cu persoana iubită, asigurând asfel o legătură emoțională puternică.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să-ți ții inima deschisă, deoarece o persoană specială poate intra pe neașteptate în viața ta.

Îmbrățișează pasiunea, dar amintește-ți să o echilibrezi cu răbdare și înțelegere pentru o relație de dragoste reușită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește dragostea, această săptămână va fi o perioadă de apropiere emoțională și stabilitate.

Astrele sugerează că natura ta fermă și de încredere va atrage admirația și aprecierea partenerului/ei. Este un moment excelent pentru a-ți hrani relația și pentru a stimula un sentiment de siguranță și încredere.

Dacă ești singur/ă, te poți simți atras/ă de oameni care emană stabilitate și loialitate. Deschide-ți inima către noi șanse și îmbrățișează potențialul unei relații importante.

Cu toate acestea, ai grijă să nu devii prea posesiv/ă sau încăpățânat/ă în abordarea ta.

Echilibrează-ți dorința de stabilitate cu nevoia de flexibilitate și compromis. Ai încredere în instinctele tale și comunică deschis pentru o călătorie de dragoste armonioasă și împlinită.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În dragoste, această săptămână îți va aduce multă fericire. Astrele te sfătuiesc să ai discuții sincere și constructive cu partenerul/a pentru a preveni neînțelegerile.

Dacă ai avut probleme în relație înainte de a te căsători, lucrurile se vor îmbunătăți.

Dacă ești singur/ă, deschide-ți inima dacă cineva încearcă să îți intre în grații. Dacă nu iese ceva serios, măcar te vei distra de minune.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Aceia dintre voi care sunteți divorțați, săptămâna aceasta aveți toate șansele să vă recăsătoriți. Astrele te sfătuiesc să eviți comunicarea agresivă și să eviți bătăliile de putere.

Sănătatea soțului/soției trebuie să fie îngrijită.

Sunt mari șanse să dai naștere unui copil și să primești sprijin din partea soțului. Totul va merge perfect!

Dacă ești pozitivă, vei petrece clipe grozave alături de persoana iubită.

Dacă ești singur/ă și vrei să începi o nouă relație, trebuie să mai aștepți o perioadă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă vrei ca partenerul/a tău/ta să se poată concentra pe dezvoltarea sa profesională și personală, trebuie să te retragi din când în când și să-i lași puțin spațiu. Trebuie să-i lași o oarecare independență.

Viața amoroasă poate avea suișuri și coborâșuri ca urmare a conflictelor de ego și a problemelor imprevizibile cauzate de greșelile sau gafele pe care le-ai făcut în trecut.

Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a-ți face planuri să te întâlnești cu persoana iubită și familia, pentru a discuta despre posibilitatea de transforma relația voastră romantică într-un parteneriat de căsătorie.

Dacă ești singur/ă, e posibil ca fostul/fosta să te sune și să îți propună să vă împăcați.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi ca toate celelalte. Pare că nimic nu se mai schimbă de câteva luni bune.

Dacă uneori ești ferict/ă cu această stabilitate și rutină, alteori ai fi tentat/ă să faci ceva care să te scoată din zona de confort. Indiferent cât de gravă ți se pare această plictiseală, nu fi infidel/ă!

Dacă ești singur/ă, îți vei da seama că ești îndrăgostită de acea persoană cu care voiai doar să te distrezi. Vezi care sunt șansele reale să aveți o relație adevărată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Schimbările tale de dispoziție îți vor scoate partenerul/a din minți în această săptămână. Ești mult prea instabil/ă pentru el/ea și e posibil să ia decizia de a te părăsi.

Dacă ești căsătorit/ă, copiii îți vor ocupa mare parte din timp, așadar nu va exista intimitate între tine și soțul sau soția.

Dacă ești singur/ă, încearcă să îți dai seama ce vrei cu adevărat și nu te lăsa condus/ă de primul impuls pe care îl ai atunci când vezi pe cineva nou.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână o să descoperi că partenerul tău de viață înseamnă mult mai mult pentru tine decât credeai. Practic, acesta a devenit indispensabil și indiferent ce ai face, nu poți să îți concepi viața în lipsa lui. Nu ar fi deloc rău să încerci să îți lărgești orizonturile!

Dacă nu ești implicat/ă emoțional, poți să profiți de timpul liber ca să cunoști persoane noi! Nu uita, ai o singură viață așa că trebuie să profiți la maximum de ea!

Pentru nativul din Scorpion care este familist convins, această perioadă va trece mai ușor decât de obicei, mai ales dacă îți propui să te implici și mai mult în viața copiilor. De cele mai multe ori, atunci când intri in lumea lor uiți complet de problemele tale, iar lucrul acesta este de cele mai multe ori, pozitiv.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ascultă-ți instinctul și nu te teme să experimentezi lucruri noi! Atât timp cât stai veșnic la cutie, nu vei cunoaște adevărata față a lumii și vei trăi permanent cu impresia că ai fi putut să obții mai mult de la viață.

Nu te uita în ograda vecinului și nu încerca să aplici în relația ta de iubire ceea ce vezi/auzi la alții! Fiecare cuplu este unic și e cazul să fii mai independent/ă și să arăți că te-ai maturizat!

Dacă vei simți în această săptămână că îți e foarte greu să iei anumite decizii, pur și simplu nu le lua! Amânarea este bună uneori, mai ales dacă știi că vei primi un sfat de nădejde de la partenerul tău!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te simți tot mai singur/ă și oricât de mult ai încerca să discuți cu jumătatea ta, simți că vorbești cu pereții? E cazul să iei o decizie crucială în această săptămână: fie continuați relația dar vă străduiți amândoi mult mai mult, fie vă vedeți separat de drumuri!

Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație mai serioasă, poți în sfârșit să răsufli ușurat/ă și să faci doar ceea ce îți dorești! Profită de această perioadă și trateaz-o ca pe un răsfăț binemeritat!

În prima parte a acestei săptămâni, nu e exclus să primești o informație sensibilă, capabilă să îți răstoarne anumite concepții/păreri. Nu băga mâna în foc pentru nimeni!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești convins/ă că știi totul despre partenerul tău dar chiar și în cele mai ciudate condiții, acesta reușește să te surprindă. Datorită acestui fapt, săptămâna aceasta va fi mult mai bună din toate punctele de vedere.

Iar dacă, dimpotrivă te simți cumva obosit/ă și plictisit/ă de rutina lucrurilor pe care le faceți împreună, nu ai decât să îi propui partenerului o idee trăznită! Cu siguranță va fi încântat să experimenteze lucruri noi!

În tot cazul, nu te mulțumi cu puțin și continuă să ceri mai mult de la viață!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru tine, această perioadă este importantă, pe alocuri chiar esențială, mai ales atunci când vine vorba de dragoste așa că fii cât poți de concentrat/ă la vorbe/fapte.

Dispui de mai mult timp liber decât de obicei așa că acum este momentul ideal să îl investești pentru îmbunătățirea relației tale de iubire. Dacă nu vei acționa acum, s-ar putea să regreți mai târziu!

Pentru nativul din Pești care încă nu și-a găsit jumătatea, această săptămână poate fi decisivă pentru că vei cunoaște extrem de multe persoane în aceste zile!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod