Horoscopul banilor pentru săptămâna 5-11 iunie. Capricornul nu va avea puterea să spună NU

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vor exista unele conflicte la locul de muncă, și din această cauză poți să fi afectat/ă din punct de vedere financiar. Cel mai bine este să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite!

Dacă anumiți prieteni îți vor cere ajutorul în această săptămână, trebuie să găsești cea mai bună variantă pentru a-i sprijini, chiar dacă asta înseamnă că vei face tu anumite compromisuri! Fii cât poți de chibzuit/ă!

Dacă debutul săptămânii te va găsi într-o situație financiară bună, lucrurile se vor schimba radical în weekend. Așteaptă-te la câteva zile mai dificile, așa că pregătește-ți câteva rezerve!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei avea succes la locul de muncă, iar afacerile tale merg din ce în ce mai bine. Eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură, însă pentru a te bucura de rezultate, trebuie să iei o pauză.

Este vremea să alegi între ce vrei cu adevărat: odihnă sau bani. Astrele te sfătuiesc să te gândești cu atenție, deoarece trebuie să existe un echilibru între cele două planuri ale vieții tale.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, nu te baza pe instinct, ci doar pe logică!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea noroc la bani. Cineva îți va returna un împrumut pe care îl credeai pierdut, sau cine știe, poate chiar vei câștiga la loterie. În tot cazul, se va simți o îmbunătățire a situației tale financiare.

Dacă locul de muncă actual nu te mai satisface din punct de vedere financiar, astrele te sfătuiesc să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi în domenii noi.

Dacă ești implicat/ă în afaceri, cel mai probabil un partener sau un angajat îți va sabota acțiunile și vei ieși în pierdere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi destul de grea pentru tine, mai ales dacă nu ți-ai pus deoparte câteva economii. Încearcă să nu mai repeți aceleași greșeli din trecut și să dovedești celor din jur că te-ai maturizat!

Dacă un prieten sau un coleg îți cere o anumită sumă de bani, trebuie să îl refuzi cât mai elegant. Nu te grăbi să acționezi așa cum îți dictează inima!

La job, atmosfera este din ce în ce mai relaxată și din fericire, superiorii te privesc cu încredere și admirație. Ține-o tot așa și vei avea parte de lucruri bune!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei primi o veste neașteptată despre o sumă de bani pe care nu o meriți. Astrele te sfătuiesc să fii cinstit/ă și să nu te bucuri de banii altora.

Dacă în primele zile ale săptămânii vei primi o ofertă avantajoasă pentru a te angaja în altă parte, fă în așa fel încât să lași lucrurile în ordine la job-ul actual.

Fii mai rațional/ă atunci când vine vorba de economiile familiei și nu te lăsa dus/ă de val!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână, situația ta financiară nu va fi una fericită. E posibil să întâmpini chiar dificultăți majore la achitarea ratelor și datoriilor.

O rudă îndepărtată îți va face un cadou substanțial în weekend. Aceasta te va salva momentan din colaps, dar tot e necesar să iei măsuri pe viitor. Poate ar trebui să te gândești la schimbarea locului de muncă.

Dacă ești implicat/ă într-o afacere, recunoaște semnalele care anunță că e nevoie de o schimbare! Trebuie să te menții mereu în pas cu ce e actual!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă nu o duci excelent din punct de vedere financiar, tot trebuie să îi satisfaci dorințele partenerului. Acesta nu are un plan pe termen lung și se bucură la cele mai mici cadouri.

Drept urmare, e nevoie să îi explici cum să fie mai chibzuit.

La locul de muncă se anunță o perioadă mai relaxată și dacă vei continua să muncești cu aceeași implicare, s-ar putea chiar să primești un bonus la salariu ori să fii propus/ă pentru promovare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În primele zile ale acestei săptămâni vei avea parte de unele cheltuieli imprevizibile, însă vei reuși să le faci față cu brio.

Știi să îți gestionezi corect bugetul, astfel încât să ai și de răsfăț și de zile negre.

Dacă te tentează să îți schimbi locul de muncă ori să te implici într-o nouă afacere, trebuie să știi că orice început este dificil. Nu te speria de lucrurile noi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să primești o veste neașteptată în această săptămână. E posibil să fie vorba despre un eveniment la care nu te așteptai să fii invitat/ă. Pune-ți bani deoparte de pe acum dacă vrei să participi.

Dacă te-ai săturat de muncă, acum e momentul ideal să te gândești la concediu. Alege o destinație exclusivistă și vei obține admirația prietenilor!

Chiar dacă vei cheltui o sumă considerabilă, meriți din plin să te relaxezi și să te deconectezi de la stres!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă începutul acestei săptămâni arată bine pentru tine din punct de vedere financiar, nu același lucru se poate spune despre weekend.

Cineva apropiat din familie îți va cere bani cu împrumut și nu vei avea puterea să îl refuzi. Gândește-te cum ai fi reacționat tu în locul său și oferă-i câteva sfaturi folositoare, dar doar dacă ți le cere!

La locul de muncă nu se anunță nicio schimbare majoră în perioada următoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luni și miercuri vor fi zile tensionate la locul de muncă, mai ales dacă te aștepți să primești sume de bani în plus. Cel mai probabil vei fi dezamăgit/ă de ceea ce primești.

În restul zilelor, o vei duce ca și până acum. Vei trăi modest, însă fericit/ă cu puțin din toate.

Dacă ești șomer/ă, vei fi criticat/ă de familie pentru pasivitatea de care dai dovadă și pentru că îți greu să iei anumite decizii cu privire la viitorul tău.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Conform ultimelor previziuni astrale, situația ta financiară urmează să se îmbunătățească în câteva zile. Ai promisiunea unui nou job sau unei noi poziții mai bune în compania în care activezi acum.

Ai grijă, totuși, la nevoie partenerului/ei de viață, deoarece acesta/aceasta va încerca să profite de tine și de situația ta materială.

Dacă sunteți de mult timp împreună, nu trebuie să te îngrijorezi, dar dacă vă știți de curând, puțină precauție nu strică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod