Horoscopul săptămânii 5-11 iunie. Balanța are de furcă cu persoana iubită

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, săptămâna aceasta aduce un val de pasiune și intensitate. Vei radia farmec și încredere, făcându-te irezistibil/ă pentru potențialii parteneri.

Astrele sugerează că, dacă ești într-o relație, așteaptă-te la scântei. Nu lăsa natura ta impulsivă să te ducă la rătăcire.

Fă-ți timp pentru a comunica deschis și sincer cu persoana iubită, asigurând asfel o legătură emoțională puternică.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să-ți ții inima deschisă, deoarece o persoană specială poate intra pe neașteptate în viața ta.

Îmbrățișează pasiunea, dar amintește-ți să o echilibrezi cu răbdare și înțelegere pentru o relație de dragoste reușită.

Bani

Săptămâna aceasta vor exista unele conflicte la locul de muncă, și din această cauză poți să fi afectat/ă din punct de vedere financiar. Cel mai bine este să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite!

Dacă anumiți prieteni îți vor cere ajutorul în această săptămână, trebuie să găsești cea mai bună variantă pentru a-i sprijini, chiar dacă asta înseamnă că vei face tu anumite compromisuri! Fii cât poți de chibzuit/ă!

Dacă debutul săptămânii te va găsi într-o situație financiară bună, lucrurile se vor schimba radical în weekend. Așteaptă-te la câteva zile mai dificile, așa că pregătește-ți câteva rezerve!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, această săptămână va fi o perioadă de apropiere emoțională și stabilitate.

Astrele sugerează că natura ta fermă și de încredere va atrage admirația și aprecierea partenerului/ei. Este un moment excelent pentru a-ți hrani relația și pentru a stimula un sentiment de siguranță și încredere.

Dacă ești singur/ă, te poți simți atras/ă de oameni care emană stabilitate și loialitate. Deschide-ți inima către noi șanse și îmbrățișează potențialul unei relații importante.

Cu toate acestea, ai grijă să nu devii prea posesiv/ă sau încăpățânat/ă în abordarea ta.

Echilibrează-ți dorința de stabilitate cu nevoia de flexibilitate și compromis. Ai încredere în instinctele tale și comunică deschis pentru o călătorie de dragoste armonioasă și împlinită.

Bani

Săptămâna aceasta vei avea succes la locul de muncă, iar afacerile tale merg din ce în ce mai bine. Eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură, însă pentru a te bucura de rezultate, trebuie să iei o pauză.

Este vremea să alegi între ce vrei cu adevărat: odihnă sau bani. Astrele te sfătuiesc să te gândești cu atenție, deoarece trebuie să existe un echilibru între cele două planuri ale vieții tale.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, nu te baza pe instinct, ci doar pe logică!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

În dragoste, această săptămână îți va aduce multă fericire. Astrele te sfătuiesc să ai discuții sincere și constructive cu partenerul/a pentru a preveni neînțelegerile.

Dacă ai avut probleme în relație înainte de a te căsători, lucrurile se vor îmbunătăți.

Dacă ești singur/ă, deschide-ți inima dacă cineva încearcă să îți intre în grații. Dacă nu iese ceva serios, măcar te vei distra de minune.

Bani

Săptămâna aceasta vei avea noroc la bani. Cineva îți va returna un împrumut pe care îl credeai pierdut, sau cine știe, poate chiar vei câștiga la loterie. În tot cazul, se va simți o îmbunătățire a situației tale financiare.

Dacă locul de muncă actual nu te mai satisface din punct de vedere financiar, astrele te sfătuiesc să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi în domenii noi.

Dacă ești implicat/ă în afaceri, cel mai probabil un partener sau un angajat îți va sabota acțiunile și vei ieși în pierdere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Aceia dintre voi care sunteți divorțați, săptămâna aceasta aveți toate șansele să vă recăsătoriți. Astrele te sfătuiesc să eviți comunicarea agresivă și să eviți bătăliile de putere.

Sănătatea soțului/soției trebuie să fie îngrijită.

Sunt mari șanse să dai naștere unui copil și să primești sprijin din partea soțului. Totul va merge perfect!

Dacă ești pozitivă, vei petrece clipe grozave alături de persoana iubită.

Dacă ești singur/ă și vrei să începi o nouă relație, trebuie să mai aștepți o perioadă.

Bani

Săptămâna aceasta va fi destul de grea pentru tine, mai ales dacă nu ți-ai pus deoparte câteva economii. Încearcă să nu mai repeți aceleași greșeli din trecut și să dovedești celor din jur că te-ai maturizat!

Dacă un prieten sau un coleg îți cere o anumită sumă de bani, trebuie să îl refuzi cât mai elegant. Nu te grăbi să acționezi așa cum îți dictează inima!

La job, atmosfera este din ce în ce mai relaxată și din fericire, superiorii te privesc cu încredere și admirație. Ține-o tot așa și vei avea parte de lucruri bune!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Dacă vrei ca partenerul/a tău/ta să se poată concentra pe dezvoltarea sa profesională și personală, trebuie să te retragi din când în când și să-i lași puțin spațiu. Trebuie să-i lași o oarecare independență.

Viața amoroasă poate avea suișuri și coborâșuri ca urmare a conflictelor de ego și a problemelor imprevizibile cauzate de greșelile sau gafele pe care le-ai făcut în trecut.

Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a-ți face planuri să te întâlnești cu persoana iubită și familia, pentru a discuta despre posibilitatea de transforma relația voastră romantică într-un parteneriat de căsătorie.

Dacă ești singur/ă, e posibil ca fostul/fosta să te sune și să îți propună să vă împăcați.

Bani

Săptămâna aceasta vei primi o veste neașteptată despre o sumă de bani pe care nu o meriți. Astrele te sfătuiesc să fii cinstit/ă și să nu te bucuri de banii altora.

Dacă în primele zile ale săptămânii vei primi o ofertă avantajoasă pentru a te angaja în altă parte, fă în așa fel încât să lași lucrurile în ordine la job-ul actual.

Fii mai rațional/ă atunci când vine vorba de economiile familiei și nu te lăsa dus/ă de val!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va fi ca toate celelalte. Pare că nimic nu se mai schimbă de câteva luni bune.

Dacă uneori ești ferict/ă cu această stabilitate și rutină, alteori ai fi tentat/ă să faci ceva care să te scoată din zona de confort. Indiferent cât de gravă ți se pare această plictiseală, nu fi infidel/ă!

Dacă ești singur/ă, îți vei da seama că ești îndrăgostită de acea persoană cu care voiai doar să te distrezi. Vezi care sunt șansele reale să aveți o relație adevărată.

Bani

În această săptămână, situația ta financiară nu va fi una fericită. E posibil să întâmpini chiar dificultăți majore la achitarea ratelor și datoriilor.

O rudă îndepărtată îți va face un cadou substanțial în weekend. Aceasta te va salva momentan din colaps, dar tot e necesar să iei măsuri pe viitor. Poate ar trebui să te gândești la schimbarea locului de muncă.

Dacă ești implicat/ă într-o afacere, recunoaște semnalele care anunță că e nevoie de o schimbare! Trebuie să te menții mereu în pas cu ce e actual!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Schimbările tale de dispoziție îți vor scoate partenerul/a din minți în această săptămână. Ești mult prea instabil/ă pentru el/ea și e posibil să ia decizia de a te părăsi.

Dacă ești căsătorit/ă, copiii îți vor ocupa mare parte din timp, așadar nu va exista intimitate între tine și soțul sau soția.

Dacă ești singur/ă, încearcă să îți dai seama ce vrei cu adevărat și nu te lăsa condus/ă de primul impuls pe care îl ai atunci când vezi pe cineva nou.

Bani

Chiar dacă nu o duci excelent din punct de vedere financiar, tot trebuie să îi satisfaci dorințele partenerului. Acesta nu are un plan pe termen lung și se bucură la cele mai mici cadouri.

Drept urmare, e nevoie să îi explici cum să fie mai chibzuit.

La locul de muncă se anunță o perioadă mai relaxată și dacă vei continua să muncești cu aceeași implicare, s-ar putea chiar să primești un bonus la salariu ori să fii propus/ă pentru promovare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În această săptămână o să descoperi că partenerul tău de viață înseamnă mult mai mult pentru tine decât credeai. Practic, acesta a devenit indispensabil și indiferent ce ai face, nu poți să îți concepi viața în lipsa lui. Nu ar fi deloc rău să încerci să îți lărgești orizonturile!

Dacă nu ești implicat/ă emoțional, poți să profiți de timpul liber ca să cunoști persoane noi! Nu uita, ai o singură viață așa că trebuie să profiți la maximum de ea!

Pentru nativul din Scorpion care este familist convins, această perioadă va trece mai ușor decât de obicei, mai ales dacă îți propui să te implici și mai mult în viața copiilor. De cele mai multe ori, atunci când intri in lumea lor uiți complet de problemele tale, iar lucrul acesta este de cele mai multe ori, pozitiv.

Bani

În primele zile ale acestei săptămâni vei avea parte de unele cheltuieli imprevizibile, însă vei reuși să le faci față cu brio.

Știi să îți gestionezi corect bugetul, astfel încât să ai și de răsfăț și de zile negre.

Dacă te tentează să îți schimbi locul de muncă ori să te implici într-o nouă afacere, trebuie să știi că orice început este dificil. Nu te speria de lucrurile noi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Ascultă-ți instinctul și nu te teme să experimentezi lucruri noi! Atât timp cât stai veșnic la cutie, nu vei cunoaște adevărata față a lumii și vei trăi permanent cu impresia că ai fi putut să obții mai mult de la viață.

Nu te uita în ograda vecinului și nu încerca să aplici în relația ta de iubire ceea ce vezi/auzi la alții! Fiecare cuplu este unic și e cazul să fii mai independent/ă și să arăți că te-ai maturizat!

Dacă vei simți în această săptămână că îți e foarte greu să iei anumite decizii, pur și simplu nu le lua! Amânarea este bună uneori, mai ales dacă știi că vei primi un sfat de nădejde de la partenerul tău!

Bani

S-ar putea să primești o veste neașteptată în această săptămână. E posibil să fie vorba despre un eveniment la care nu te așteptai să fii invitat/ă. Pune-ți bani deoparte de pe acum dacă vrei să participi.

Dacă te-ai săturat de muncă, acum e momentul ideal să te gândești la concediu. Alege o destinație exclusivistă și vei obține admirația prietenilor!

Chiar dacă vei cheltui o sumă considerabilă, meriți din plin să te relaxezi și să te deconectezi de la stres!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Te simți tot mai singur/ă și oricât de mult ai încerca să discuți cu jumătatea ta, simți că vorbești cu pereții? E cazul să iei o decizie crucială în această săptămână: fie continuați relația dar vă străduiți amândoi mult mai mult, fie vă vedeți separat de drumuri!

Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație mai serioasă, poți în sfârșit să răsufli ușurat/ă și să faci doar ceea ce îți dorești! Profită de această perioadă și trateaz-o ca pe un răsfăț binemeritat!

În prima parte a acestei săptămâni, nu e exclus să primești o informație sensibilă, capabilă să îți răstoarne anumite concepții/păreri. Nu băga mâna în foc pentru nimeni!

Bani

Dacă începutul acestei săptămâni arată bine pentru tine din punct de vedere financiar, nu același lucru se poate spune despre weekend.

Cineva apropiat din familie îți va cere bani cu împrumut și nu vei avea puterea să îl refuzi. Gândește-te cum ai fi reacționat tu în locul său și oferă-i câteva sfaturi folositoare, dar doar dacă ți le cere!

La locul de muncă nu se anunță nicio schimbare majoră în perioada următoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Ești convins/ă că știi totul despre partenerul tău dar chiar și în cele mai ciudate condiții, acesta reușește să te surprindă. Datorită acestui fapt, săptămâna aceasta va fi mult mai bună din toate punctele de vedere.

Iar dacă, dimpotrivă te simți cumva obosit/ă și plictisit/ă de rutina lucrurilor pe care le faceți împreună, nu ai decât să îi propui partenerului o idee trăznită! Cu siguranță va fi încântat să experimenteze lucruri noi!

În tot cazul, nu te mulțumi cu puțin și continuă să ceri mai mult de la viață!

Bani

Luni și miercuri vor fi zile tensionate la locul de muncă, mai ales dacă te aștepți să primești sume de bani în plus. Cel mai probabil vei fi dezamăgit/ă de ceea ce primești.

În restul zilelor, o vei duce ca și până acum. Vei trăi modest, însă fericit/ă cu puțin din toate.

Dacă ești șomer/ă, vei fi criticat/ă de familie pentru pasivitatea de care dai dovadă și pentru că îți greu să iei anumite decizii cu privire la viitorul tău.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Pentru tine, această perioadă este importantă, pe alocuri chiar esențială, mai ales atunci când vine vorba de dragoste așa că fii cât poți de concentrat/ă la vorbe/fapte.

Dispui de mai mult timp liber decât de obicei așa că acum este momentul ideal să îl investești pentru îmbunătățirea relației tale de iubire. Dacă nu vei acționa acum, s-ar putea să regreți mai târziu!

Pentru nativul din Pești care încă nu și-a găsit jumătatea, această săptămână poate fi decisivă pentru că vei cunoaște extrem de multe persoane în aceste zile!

Bani

Conform ultimelor previziuni astrale, situația ta financiară urmează să se îmbunătățească în câteva zile. Ai promisiunea unui nou job sau unei noi poziții mai bune în compania în care activezi acum.

Ai grijă, totuși, la nevoie partenerului/ei de viață, deoarece acesta/aceasta va încerca să profite de tine și de situația ta materială.

Dacă sunteți de mult timp împreună, nu trebuie să te îngrijorezi, dar dacă vă știți de curând, puțină precauție nu strică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod