Horoscopul dragostei pentru săptămâna 31 octombrie-6 noiembrie. Mici probleme pentru Berbec

Se anunță mici probleme pentru Berbec în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta poți planifica o călătorie în străinătate cu familia și soțul/soția. O atitudine veselă poate ajuta căsnicia.

Familia te va sprijini în mare parte, dar pot exista și unele dezacorduri care trebuie abordate. Unii membrii ai familiei pot genera probleme în relație.

Păstrează un dialog deschis și sincer cu partenerul/a.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta trebuie să fii atent/ă la viața ta sentimentală, deoarece argumentele și disputele sunt foarte posibile. Fii blând/ă și grijuliu/ie și vei trece peste această perioadă.

Cuplurile care intenționează să se căsătorească ar trebui să aștepte puțin mai mult timp pentru a obține aprobarea părinților cu privire la relația lor.

De asemenea, cei singuri ar putea găsi pe cineva săptămâna aceasta de care ar putea fi atrași.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Din cauza ego-ului, pot exista dezacorduri puternice cu partenerul/a sau probleme în relație. Astrele te sfătuiesc să iei deciziile cu răbdare.

De asemenea, ți se recomandă să ai încredere, să acorzi spațiu persoanei iubite și să eviți să fii prea solicitant/ă în această săptămână.

În această săptămână, preocupă-te mai mult de copiii tăi și nevoile acestora. Femeilor însărcinate li se recomandă să aibă grijă. 

Citește și: 5 trăsături care te definesc, în funcție de zodie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În ceea ce privește dragostea, nu vor exista noutăți în această săptămână. Cu siguranță nu se anunță nici vești bune, dar nici proaste, ceea ce îți oferă acel moment de respiro mult dorit.

Dacă ești încă singur/ă, de miercuri încolo vei avea toate șansele să întâlnești pe cineva după care să ți se aprindă călcâiele.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va readuce scânteia și entuziasmul vechilor povești de dragoste.

Discutarea problemelor tale cu deschidere și onestitate poate aduce vindecarea și poate să-ți aducă o nouă iubire.

Cuplurile care așteaptă un copil ar putea ajunge să audă veștile bune.

Este posibil să ai ocazia să petreci mai mult timp cu familia și prietenii. În sfârșit poți face o excursie mult așteptată săptămâna aceasta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea suficient timp să investești în viața ta amoroasă.

Cei într-o relație dedicată pot prețui fericirea și armonia mai mult decât de obicei. Arată-i partenerului/ei cât de mult îți pasă de el.

Cuplurile căsătorite ar putea avea câteva momente și ieșiri romantice.

Cei singuri pot întâlni pe cineva special, poate chiar sufletul pereche.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Unele evenimente din această săptămână te pot face să te îngrijorezi de relația ta.

Hipersensibilitatea și ciocnirile ego-ului ar putea face împăcarea dificilă. Totuși, lucrurile vor începe să se îmbunătățească după mijlocul săptămânii. S-ar putea să începi să te simți mai bine.

Este posibil să ai câteva oportunități bune de a iniția o conversație cu persoana iubită. O comunicare sănătoasă poate îmbunătăți situația.

Totul va reveni la normal în acest weekend.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este posibil ca lucrurile să nu fie în favoarea ta în această săptămână în ceea ce privește dragostea. Ar trebui să cauți un echilibru între viața ta profesională și iubire.

Trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare și să îți controlezi temperamentul. Ai putea vizita un loc special cu persoana iubită în căutare de liniște și binecuvântare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta sentimentală poate înflori săptămâna aceasta. Deci, fii pe deplin pregătit/ă pentru asta.

Inițial, s-ar putea să eziți, dar vei ceda până la urmă. Dacă nu ești sigur/ă de noua cucerire, poți cere părerea celui mai bun prieten.

Va fi o săptămână excelentă pentru cuplurile care își doresc un copil.

De asemenea, săptămâna aceasta este momentul perfect pentru a planifica o călătorie în familie după o lungă perioadă de timp în care ați stat pe tușă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vei întâlni oameni noi. Un pic de socializare te-ar putea ajuta să descoperi persoana potrivită dacă ești pregătit/ă.

Dacă ești căsătorit/ă, ai putea avea probleme în relație. Săptămâna ar putea începe într-o notă acidulată, care indică o luptă pentru putere în cuplu.

Înțelegerea profundă a minții și a emoțiilor tale te-ar putea ajuta să decizi dacă vrei sau nu să te îndrăgostești din nou.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta va fi cel mai probabil plină de dragoste, familie și întâlniri. S-ar putea să te simți foarte fericit/ă.

Te bucuri de un nivel bun de înțelegere cu toți cei dragi, în special cu partenerul/a de viață. De asemenea, vei aprecia mai mult relația în care ești implicat/ă.

Săptămâna aceasta aduce un moment de bun augur pentru cuplurile care plănuiesc să-și extindă familia.

Weekendul e perfect pentru ieșiri romantice.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te așteaptă o escapadă cu partenerul/a de viață în această săptămână. Poți petrece timp de calitate în compania acestuia/acesteia.

Dacă o anumită discuție pare să degenereze, trebuie să stai calm/ă și să nu ripostezi.

Dacă ești singur/ă, atunci fii atent/ă la atracția față de sexul opus, deoarece e posibil să ratezi o șansă grozavă.

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii ocupat/ă la serviciu, ceea ce ar putea crea o fisură în relația ta. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod