Horoscopul dragostei pentru săptămâna 22-28 mai. Fecioara trebuie să facă primul pas

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta s-ar putea să cunoști pe cineva nou care îți captează atenția îți stârnește interesul. Ia inițiativa de a cuceri această persoană și vezi ce reușești.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, energia este favorabilă pentru întărirea legăturii și aprofundarea conexiunii cu partenerul.

Profită de aceste zile pentru a comunica deschis și onest și concentrează-te pe rezolvarea oricăror probleme persistente.

Cu toate acestea, fii atent/ă la comportamentul impulsiv care ar putea dăuna relațiilor tale. Cu răbdare și comunicare clară, poți să treci peste orice provocări care apar și să te bucuri de o viață amoroasă împlinită în această săptămână.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea să expermentezi începuturi noi în viața ta amoroasă în această săptămână.

Dacă ești singur/ă, rămâi deschis/ă la minte și ia inițiativa de a căuta noi relații sau potențiali parteneri.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, îmbrățișează latura senzuală a naturii tale și lasă-ți inima să conducă în această săptămână.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

S-ar putea să te simți mai curios/oasă și mai abenturos/oasă decât de obicei.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să fii atras/ă de cineva care iese în evidență și este oarecum atipic.

Dacă ai pe cineva, comunicarea este cheia. Asigură-te că îți exprimi gândurile și sentimentele în mod deschis și onest partenerului/ei.

Este, de asemenea, un moment bun de a încerca noi activități împreună și pentru a te distra explorând interesele celuilalt.

Cu toate acestea, fii atent/ă la orice dezacorduri care pot apărea. Încearcă să găsiți un teren comun și să rezolvați orice problemă împreună cu răbdare și înțelegere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

S-ar putea să te simți mai introspectiv/ă în ceea ce privește viața ta amoroasă, pe măsură ce îți explorezi propriile nevoi și dorințe emoționale.

Dacă ești singur/ă, acesta este un moment minunat pentru a te conecta cu ceilalți la un nivel mai profund și de a explora noi relații.

Dacă ești într-o relație, comunicarea va fi esențială pe măsură ce treci peste numeroase provocări care te vor ajuta să îți consolidezi relația.

În această săptămână este vorba despre a-ți arăta vulnerabilitățile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este plină de șanse romantice și oportunități de evoluție în ceea ce privește relația ta.

Indiferent dacă ești singur/ă sau într-o relație, acesta este momentul să te concentrezi pe consolidarea conexiunilor cu cei dragi.

Dacă ai pe cineva, comunicarea te va ajuta să vă rezolvați problemele.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va fi o săptămână plină de dragoste și romantism.

Acesta este momentul în care ar trebui să îți pui relația pe primul loc. Lasă banii și munca deoparte, deoarece familia și cei dragi tânjesc după prezența ta.

Dacă ești singur/ă, nu-ți fie teamă să riști în dragoste. Ai încredere în intuiția ta și fii dispus/ă să faci primul pas pentru a te apropia de persoana pe care o placi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta s-ar putea să ai ocazia să cunoști pe cineva care îți seamănă.

E posibil să simți din prima că între voi există o chimie deosebită. Așadar, vei fi încântat/ă să începi o nouă relație.

Dacă ai deja pe cineva, acesta este un moment bun pentru a planifica împreună cu persoana iubită câteva activități romantice pentru a reaprinde scânteia în relația voastră.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea este în aer săptămâna aceasta și probabil că vei simți o conexiune puternică cu cineva special.

Dacă ești deja într-o relație, acesta este un moment bun pentru a-i mărturisi partenerului/ei un secret mai vechi despre tine pe care e corect să îl știe.

Dacă ești singur/ă, fii deschis/ă față de oricine în aceste zile, deoarece nu se știe de unde poate apărea acea dragoste la care tânjești dintotdeauna.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

La începutul săptămânii, s-ar putea să întâlnești un sentiment de aventură și spontaneitate. Astrele te încurajează să-ți asumi riscuri.

Pe măsură ce săptămâna avansează, s-ar putea să fii mai gânditor/oare și mai în ton cu latura ta emoțională.

Acesta este un moment bun pentru a purta conversații serioase și profunde cu persoana de lângă tine și pentru a reflecta la ceea ce îți dorești cu adevărat într-o relație.

Spre sfârșitul săptămânii pot exista unele neînțelegeri.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta îți poate scoate în cale o persoană interesantă de care te-ai putea îndrăgosti. Partea mai dificilă este că acest lucru s-ar putea întâmpla fie că ești singur/ă, fie că ai deja pe cineva.

Poate fi necesar să fii mai atent/ă la orice greșeli de comunicare sau neînțelegeri care apar în cuplu. Nu trebuie să fugi de ele și nici să găsești alinare în brațele altcuiva.

Dacă ești singur/ă, amintește-ți că lucrurile bune vin la cei care așteaptă și au încredere în destin. Acesta poate fi momentul tău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta ai putea fi atras/ă de persoane noi și de relații noi. Nu-ți fie teamă să trăiești clipa, chiar dacă apoi nu mai rămâne nimic.

Dacă ești deja într-o relație, comunică deschis, dar calm cu persoana de lângă tine. Fii onest/ă cu privire la dorințele tale pentru viitor. Trebuie să știe dacă ai în plan o schimbare majoră care ar putea să vă afecteze viața de cuplu.

Nu uita să menții un echilibru între dorințele tale și angajamentul pe care ți l-ai luat față de relația și partenerul/a de viață.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Astrele dezvăluie un val de iubire, romantism și sensibilitate în această săptămână.

Indiferent dacă ești singur/ă sau ai pe cineva, ai încredere în inima ta și lasă-ți intuiția să te ghideze spre o relație mai profundă cu partenerul/a sau cu potențialii parteneri/e.

Nu uita să menții limitele sănătoase și să eviți să fii răvășit/ă de emoțiile tale.

Ar trebui să ai mai multă grijă de tine înainte de toate, deoarece abia apoi te poți dedica trup și suflet iubirii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod