Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 martie. Fecioara e confuză deoarece pune totul la suflet

Fecioara e confuză deoarece pune totul la suflet și acest lucru o împiedică să vadă lucrurile cu claritate.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta ar putea fi puțin greoaie în ceea ce privește dragostea. Totuși, nu renunța imediat!

Deși comunicarea cu persoana iubită va fi dificilă, motivul nu este că a dispărut iubirea, ci că amândoi aveți alte lucruri în minte.

Încercați să vă oferiți unul altuia darul prieteniei și făceți-vă timp pentru a discuta despre problemele voastre. 

Citește și: Trăsăturile fizice ale fiecărui semn zodiacal. Prin ce ieși în evidență?

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie de timp pentru a reflecta asupra evenimentelor care au avut loc recent în relația ta actuală. Cu toate acestea, există riscul să te îndrepți către o stare pesimistă și să începi să îți imaginezi că lucrurile sunt mult mai rele decât sunt ele de fapt.

Pentru a evita orice dezastre majore, nu lua nicio decizie bazată pe concluziile tale din această săptămână.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă partenerul/a de viață insistă să rămână într-o dispoziție mohorâtă, chiar dacă ai încercat toate metodele pentru a-l înveseli, atunci poate ar fi bine să îl lași în pace.

Configurația astrală din această săptămână indică faptul că ar putea avea nevoie de timp pentru a rezolva o anumită problemă pe care o întâmpină, despre care nu dorește să vorbească încă. Fii răbdător/oare!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele te vor ajuta în această săptămână să te liniștești, iar acest lucru va fi și în beneficiul relației tale amoroase. Indiferent despre ce a fost vorba, chiar acum este timpul pentru o pauză.

Poate asta va înseamna să petreci ceva timp singur/ă, tu cu tine, sau să te relaxezi alături de persoana iubită, vă va face bine amândurora. Cea din urmă e o soluție mai bună!

Leu(22 iulie - 22 august)

Configurația astrală a săptămânii poate dovedi exact lucrul de care ai nevoie pentru a face progrese reale într-o anumită relație.

Vei descoperi că ești deschis/ă către un flux de idei care îți vor oferi șansa de a-ți vedea partenerul/a, actual sau potențial, dintr-o perspectivă nouă și foarte diferită.

Acest lucru ar putea crea un progres bun într-un domeniu în care amândoi ați rămas blocați.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil să ai sentimente confuze cu privire la o anumită situație amoroasă în care te afli.

Cu toate acestea, poziția astrală te încurajează să îți acorzi ceva timp pentru a reflecta la ceea ce îți dorești, de fapt.

Ai tendința de a pune orice la suflet, ceea ce îngreunează adesea adoptarea unei perspective detașate și te împiedică să vezi lucruri cu claritate. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta ai șansa de a face niște lucruri interesante cu partenerul tău (actual sau potențial) sau poate să te întâlnești cu oameni foarte noi și diferiți, care își vor pune amprenta asupra vieții tale.

Orice ai face, aceasta nu este o săptămână în care să rămâi la rutina ta obișnuită. Fii creativ/ă și aventuros/oasă și, mai presus de toate, distrează-te!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori e nevoie de un eveniment destul de neobișnuit pentru a ne deschide ochii. Atmosfera astrală din această săptămână oferă tocmai o astfel de ocazie.

Printr-un fel de oportunitate neașteptată, s-ar putea să începi să vezi că potențialul din relația ta este de fapt mult mai mare decât ai anticipat inițial. Îți dai seama acum de ce ați ajuns să fiți împreună și de cât de multe puteți realiza în doi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Configurația astrală actuală îți oferă oportunitatea de a vedea o anumită relație dintr-un unghi diferit. Deși oricum ești destul de bun/ă la asta, astăzi percepțiile tale sunt și mai accentuate.

Chiar dacă apreciezi ceea ce ai lângă tine și, mai ales, pe cine ai lângă tine, acum mai mult decât oricând crezi că relația ta și dragostea de care ai parte este pură magie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu îți face prea multe griji dacă problemele tale sentimentale sunt puține și minore. Poziția astrelor din această săptămână indică faptul că partenerul/a (actual sau potențial) simte nevoia să petreacă puțin timp singur/ă.

Acest lucru nu înseamnă că relația se destramă, doar că, reconectându-se cu el însuși, va putea fi mai sigur de pașii pe care îi va face alături de tine în viitor. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Alinierea planetară din această săptămână poate aduce în tine unele sentimente imprevizibile. Acest lucru te poate ajuta să analizezi ce îți dorești cu adevărat de la o anumită relație cu o persoană apropiată.

Nu te simți presat/ă să iei o decizie, deoarece e posibil să fii fii sigur/ă de ceea ce vrei cu adevărat și ai putea spune ceva ce mai târziu vei regreta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei simți că plutești, dar nu în sensul bun, ci mai degrabă ca o confuzie.

Poate că nu este nimic în neregulă în mod deosebit în relația ta sau în viața ta sentimentală, dar simți că ai nevoie de timp pentru a reflecta asupra lucrurilor care te macină.

Vei ieși din toată această analiză mult mai puternic/ă și mult mai sigur/ă de ceea ce îți dorești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod