Horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 decembrie. Care sunt zodiile norocoase: Taurilor nu le stă nimic în cale

Urmează o săptămână plină de provocări! Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!
Care sunt zodiile pe care astrele le vor favoriza în această săptămână și care sunt cele care nu vor fi atât de norocoase? Citește horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 decembrie și află!
 
 
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 decembrie 
 

Berbec

 
 
Dacă ești căsătorit/ă sau implicat/ă într-o relație serioasă, această săptămână va fi plină de provocări pentru voi. Aveți de traversat momente dificile din pricina rudelor și trebuie să fiți mai uniți ca niciodată. Numai împreună veți putea trece peste.
 
Berbecii singuri sunt puși pe distracție și au succes pe măsura farmecului lor. Carisma și simțul umorului îi ajută să fie în centrul atenției și să atragă priviri.
 
 

Taur

 
 
Dacă ești implicat/ă într-o relație, încearcă să nu mai fii atât de obsedat/ă de control și arată-i partenerului/partenerului că ai încredere în el/ea și armonia va domni între voi.
În caz contrat, toate aceste șicane vor ajunge să dăuneze grav relației voastre.
 
Taurii singuri vor fi cel mai strălucitor glob din brad în această săptămână. Cu încredere deplină în puterea de cucerire, nimic nu le stă în cale. Din păcate, persoana pe care o caută se lasă încă așteptată…
 
 

Gemeni

 
 
Pe plan sentimental, pentru Gemenii care se află într-o relație se anunță o perioadă mai dificilă. Ai nevoie de o pauză, o distanțare calculată de partener/parteneră pentru a-ți da seama ce mai simți cu adevărat. Deși pauza nu aduce nimic bun, de regulă, ție s-ar putea să-și prindă bine.
 
Gemenii singuri traversează o perioadă de introspecție, în care caută răspunsuri la întrebări vechi.
Decizia de a sta retras atunci când nu știi ce vrei este cea mai bună.
 
 

Rac

 
 
În dragoste, Racii care sunt implicați într-o relație, se vor confrunta cu o scurtă separare. Fie că alegeți să petreceți Crăciunul fiecare cu familia sau partenerul/partenerul pleacă pentru o reuniune de familie, ai tendința de a exagera și de a pune presiune. Ar trebui să-ți găsești și tu o ocupație ca să nu ajungi să exagerezi.
 
Racii singuri se bucură de compania familiei și prietenilor cu ocazia Crăciunului și nu simt deloc ”neajunsul” de a nu fi în cuplu, ba chiar apreciază libertatea pe care o au.
 
 

Leu

 
 
Pe plan amoros, Leii care sunt implicați într-o relație aleg să facă, din nou, compromisuri și să treacă peste toate gafele partenerului/partenerei, de dragul zilelor de vacanță care vin.
Ascunderea gunoiului sub preș nu e o strategie câștigătoare pe termen lung, dar asta vei descoperi singur/ă.
 
Leii singuri vor avea parte de o săptămână plină de magie. În frenezia Sărbătorilor, e posibil să apară o persoană nouă care să le atragă atenția și chestia asta să fie reciprocă. Cine știe? Poate vor intra împreună în 2023.
 
 

Fecioară

 
 
Pe plan afectiv, toate Fecioarele simt nevoia să se deconecteze în totalitate. Atât cele care sunt căsătorite, cât și Fecioarele celibatare își doresc o ”săptămână sabatică”, în care să nu fie deranjați de nimeni și să facă numai ce vor, când vor, dacă vor. 
 
Nu e nimic rău în asta, numai că aceste comportament poate fi interpretat greșit de către cei din jur.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod