Horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 decembrie. Care sunt zodiile norocoase: Taurilor nu le stă nimic în cale

 
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 decembrie 

 

Balanță

 
 
Vrei o schimbare în viața de cuplu. Ți se pare că a intervenit monotonia și nu vezi cum lucrurile mai pot funcționa pe mai departe. În orice caz, ar trebui să te gândești bine dacă chiar vrei să faci asta pentru că, odată ce vei deschide acest subiect, lucrurile nu vor mai fi niciodată ca înainte.
 
Balanțele singure simt nevoia de schimbare, dar aleg să redecoreze sau să-și reînoiască garderoba. E o săptămână în care nu se întâmplă nimic interesant pe plan sentimental.
 
 

Scorpion

 
 
Te hotărăști, într-un final, să iei taurul de coarne și să-i declari sentimentele persoanei pe care o placi deja de ceva timp.
Gândește-te bine înainte de a face asta pentru că trebuie să fie memorabil acest moment. Dacă simți că nu ești capabil/ă să-i declari face to face, poate îi scrii o scrisoare în stil clasic. 
  
Crăciunul va veni cu un plus de magie peste acest moment și va încununa această săptămână de neuitat!
 
 

Sagetător

 
 
Aveți certuri în cuplu din cauza banilor pentru că tu ai cheltuit mai mult decât aveai în plan și ai destabilizat bugetul. Din păcate, nu ai cum să rezolvi această problemă în timp util și va trebui să găsești o soluție de urgență: să iei niște bani împrumut de la prieteni.
 
Săgetătorii care se află în căutarea unui/unei partener/partenere au de unde alege.
Apar câteva variante la orizont și trebuie doar să aleagă cui să dea credit. Grea decizie!
 
 

Capricorn

 
 
Capricornii care se află într-o relație trebuie să dea piept cu realitatea. Au tot evitat anumite discuții si au ascuns lucruri deranjante, astfel încât acum e prea târziu pentru a mai face asta. Lucrurile trebuie discutate cât mai repede!
 
Capricornii singuri se confruntă cu o lipsă de încredere în sine, situație din care nu mai văd scăpare. E doar un moment mai prost din această săptămână. Va trece pe măsură ce se apropie weekendul.
 
 

Vărsător

 
 
Te gândești la fostul/fosta și ești tentat/ă să iei legătura cu el/ea.
Deși relația nu s-a terminat în termeni prea prietenoși, ai nevoie să afli răspunsuri și cazi pradă acestei tentații. Lucrurile s-ar putea reabilita, dar poate nu e o idee bună să te întorci la relația care nu a mers în trecut. Din aceleași motive va eșua și de această dată.
 
Vărsătorii care sunt deja într-o relație solidă se bucură de liniște și dăruire din partea partenerului/partenerei și au discuții serioase despre viitor.
 
 

Pești

 
 
Pe plan sentimental, Peștii care se află într-o relație se simt agasați de problemele și dramele partenerului/partenerei. Nu îți plac oamenii care se plâng și fac caz din orice și, se pare, că ți-ai clădit viața lângă o astfel de persoană.
Ideal ar fi să spui cu calm ce te deranjează și să nu derapați în certuri infinite.
 
Peștii singuri primesc o invitație prin partea unui prieten și îi dau curs, fără să aibă habar ce îi așteaptă. S-ar putea să dea peste o persoană care să le dea lumea peste cap. Rămâne de văzut!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod