Horoscopul dragostei pentru săptămâna 18-24 ianuarie. Taurul va trece prin multe

Taur, încearcă să rămâi în picioare indiferent de provocările și greutățile pe care ți le oferă viața pe plan sentimental!


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu aștepta ca persoana iubită să îți arate calea de urmat.

Depinde de tine să dai direcția pe care vrei să pornești. După această etapă, vei putea experimenta pe deplin ceea ce îți dorești, trebuie doar să ai răbdare! Săptămâna aceasta trebuie să ieși din rutină. Fă-o fără să ajungi să fii complet saturat/ă de griji.
 

Citește și: Cum fac zodiile față unei despărțiri. Care este cea mai puternică și care este cea mai slabă

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să rămâi în picioare indiferent de provocările și greutățile pe care ți le oferă viața pe plan sentimental.

E posibil ca în această săptămână să descoperi ceva nu tocmai plăcut despre partenerul/a de viață. Încearcă să lămurești lucrurile și dacă nu poți trece peste și depăși momentul, mai bine îți continui viața singur/ă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Între bârfe și solicitări externe care îți deranjează certitudinile conjugale, săptămâna aceasta promite să fie plină de evenimente!

Fii atent/ă pentru că joci un joc periculos. Persoana iubită are aceleași drepturi ca și tine și ar putea să-și facă bagajele pentru o destinație necunoscută pentru tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta intimă promite să fie strălucitoare.

Persoana iubită te învăluie cu iubirea sa și te încurajează către tot ce e mai bun. Bucură-te de aceste momente fără să pierzi ceva. Cu siguranță, partenerul/a de viață este mai îndrăgostit ca oricând.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un vânt de încredere bate peste viața ta amoroasă.

Pentru a obține stabilitate, conversațiile lungi sunt inevitabile. Dragostea este în aer, chiar dacă refuzi să crezi sau să vezi acest lucru. La sfârșitul săptămânii, o mică supărare te obligă să stai departe de cei dragi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vrei să găsești echilibrul între viața sentimentală și cea profesională, însă nu vei reuși nici în această săptămână.

Nu renunța la eforturi, cândva acest lucru va deveni posoibil. Totul depinde de tine, să cauți să îți mulțumești atât șeful, cât și partenerul/a. Comunică cât mai mult posibil în cuplu și ai răbdare!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a aprecia valoarea relației tale și locul pe care aceasta îl ocupă în viața ta.

Uneori te simți grozav singur/ă și te întrebi dacă persoana de lângă tine are un rol important în viața ta. În realitate și în adâncul sufletului, știi cât de mare nevoie ai de ea. Dacă nu ești implicat/ă într-o relație, nu te lăsa absorbit/ă de rutina zilnică și alege aventura. Știi că nu cunoști limite sau granițe!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oferă-i persoanei de lângă tine toată iubirea și înțelegerea de care are nevoie și vei fi recompensat/ă înzecit.

Dacă ești singur/ă, un eveniment care va avea loc joi sau vineri te va scoate din anonimat. Astfel, vei atrage atenția unei persoane care poate face echipă bună cu tine pe plan amoros.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bunăvoința ta este piatra de temelie a succesului relațiilor tale amoroase.

Luciditatea ta te face să ai parte de mari câștiguri în dragoste. Asta presupune să vezi clar care sunt intențiile și comportamentul persoanei de lângă tine. Faci descoperiri utile, punându-i partenerului/ei întrebări relevante fără a-l face să se simtă incomod.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta din această săptămână este să pui accentul pe cine îți place și acea persoană va face același lucru pentru tine.

Dar, cea mai bună veste este că astrele intensifică înțelegerea în relație. Drept urmare, ai putea primi dovada că merită să treci în etapa următoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Întâlnești situații care aduc împliniri pe termin lung, dar și satisfacții imediate.

Seducția nu e ceva dificil pentru tine, ci, din contră, devine o atitudine foarte naturală pentru tine. Persoana iubită nu caută să te inducă în eroare, este momentul ideal pentru a-i asculta ideile.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Comunicarea dintre tine și partener/ă devine din ce în ce mai plăcută și mai frecventă.

Dacă continuați tot așa, cu siguranță relația voastră va trece în următoarea etapă. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei cunoaște o persoană care te va atrage inițial, dar care te va dezamăgi ulterior.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod