Horoscopul dragostei pentru săptămâna 16-22 noiembrie. Taurul radiază de fericire

Taur, radiezi de fericire. E clar că soarele începe să răsară și pe strada ta!


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Problemele financiare cu care te confrunți ar putea să-ți întunece viața de cuplu.

De ce insiști să-ți învinovățești partenerul/a de viață pentru bugetul comun? Fii deschis/ă dialogului, nu ostilității! Măsoară-ți cuvintele sau s-ar putea să-l vezi îndepărtându-se de tine odată pentru totdeauna și e doar vina ta dacă se întâmplă asta. Iubirea necesită tact și tandrețe!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Radiezi de fericire. E clar că soarele începe să răsară și pe strada ta!

Totul devine simplu, valorile de tandrețe se înmulțesc și ești în toiul unei schimbări uimitoare. Toate semnalele sunt optimiste. Relația ta decurge natural, întâlnirile devin mai promițătoare și ai ocazia de a arăta așa cum ești cu adevărat. Din punct de vedere emoțional ajungi în al nouălea cer.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești singur/ă, nu îți este clar ce angajament să îți asumi.

Ai mai multe opțiuni, dar, mai presus de toate, momentele de nepăsare totală te vor ajuta să te bucuri fără reținere înainte de a face alegerea finală. Aceste decizii nu sunt favorizate momentan, așadar amână-le cât poți. Între timp, asigură-te că va exista o atmosferă animată și constructivă între tine și admiratorii/oarele.
 

Citește și: Cum te vei schimba de-a lungul anilor, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta sentimentală trece prin schimbări.

Scapi de orice ezitare atunci când vine vorba de discuțiile cu partenerul/a, întâlnirile tale amoroase se transformă și vei învăța o mulțime de lucruri noi despre tine. Găsești cuvintele potrivite pentru a explica exact ceea ce simți. Dacă ești singur/ă, nu întâmpini nicio problemă dacă vrei să cucerești pe cineva.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână nu mai poți conta pe noroc pentru a scăpa de unele poveri din viața ta amoroasă.

De acum înainte vei fi nevoit/ă să menții relația în care ești implicat/ă fără niciun alt ajutor decât luciditatea și sinceritatea ta. Fă-o sau pleacă! Mai bine ai înfrunta cu curaj situația, altfel o vei agrava.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te bucuri de o săptămână bună pe plan amoros.

Lucrurile merg bine între tine și persoana iubită, ceea ce îți oferă multă speranță în viitor. Dacă ești singur/ă, astrele vor fi generoase cu tine și te vor ajuta să te îndrepți către persoana potrivită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai multe idei noi în ceea ce privește viața în doi.

Este un moment bun pentru a începe alături de partener/ă un proiect comun. Poate fi vorba despre achiziționarea unei locuințe sau, de ce nu, despre conceperea unui copil. Profită din plin de conjunctura astrelor, pentru că acestea au o influență benefică asupra relației tale. Dacă ești singur/ă, fă loc pentru noutate și descoperire!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta sentimentală promite să fie extrem de bună în această săptămână.

Partenerul/a de viață te iubește și te înconjoară cu afecțiunea lui/ei care, în schimb, te îndeamnă să faci la fel. Cu singuranță cel/cea de lângă tine e mai îndrăgostit/ă ca oricând.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Climatul este favorabil pentru a-ți schimba unele obiceiuri și pentru a privi altfel dragostea.

Trebuie să ieși din bula ta, din universul tău, din zona ta de confort emoțional și vei descoperi o cu totul altă versiune a iubirii. Cu toate acestea, acest lucru poate crea tensiuni în relația ta. Fii deschis/ă către dialog și clarifică-ți intențiile, e foarte important ca atât tu, cât și persoana iubită să fiți fericiți.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele te ajută să ai parte de momente grozave în această săptămână.

Traversezi o perioadă magică, fie că ești singur/ă, fie că ai o relație. Cu toate acestea, dacă nu ai un partener, experiențele pe care le vei trăi vor fi mult mai spectaculoase și intense decât dacă ești cu cineva de ceva vreme. Cumva, noutatea aprinde în tine pasiunea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Din cauza relației tale care s-a înrăutățit vei fi complet neliniștit/ă în această săptămână.

Acum este momentul să stabilești noi reguli sau să obții explicațiile de care ai nevoie și pe care le meriți. În zilele următoare vei reuși să privești altfel lucrurile. Pentru ca tensiunile să dispară, va trebuie să te bazezi pe diplomația ta și pe imensa ta putere de seducție.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Niciun semn nu arată că vei fi singur/ă în această săptămână.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, faci un pas către celălalt pentru împăcare sau pentru mai multă apropiere. Dacă ești singur/ă, te înarmezi cu curaj și abordezi persoana pe care o placi. Asigură-te că rămâi conectat/ă la vocea inimii dacă vrei să îți menții relația puternică și să continui să navighezi pe valuri pasionale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod