Horoscopul dragostei pentru săptămâna 14-20 noiembrie. Relația Balanței este în pericol

Relația Balanței va fi în pericol dacă nu ia anumite măsuri.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește dragostea, această săptămână este de așteptat să fie una obișnuită, cu mici excepții. Este posibil ca unii dintre voi să alerge spre un fost soț/iubit.

Cu toate acestea, pentru a consolida relația, fii calm/ă și menține controlul asupra discuției.

Unele despărțiri pot apărea într-o relației din cauza orgoliului și a disputelor cu membrii familiei, așa că așteaptă momentul potrivit pentru a vorbi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Horoscopul dragostei pentru Taur din această săptămână prezice că vei trece printr-o perioadă favorabilă.

Există doar câteva lucruri de care trebuie să ții cont, inclusiv să te ții de cuvânt față de persoana iubită, să-ți păstrezi încrederea în ea, să eviți certuri și să faci lucruri mici pentru a o face fericită.

De asemenea, căsătoria este probabilă, deoarece această perioadă este favorabilă pentru a vorbi despre obiective de viitor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta sexuală va fi plăcută, conform previziunilor astrelor pentru această săptămână. Dorința ta se poate împlini dacă vrei să te căsătorești cu iubitul/a tău/ta.

În plus, nativii care dezvoltă legături strânse au parte de întâlniri frecvente și pasionale. Să mergeți la concerte și să luați masa în oraș va deveni ceva obișnuit pentru amândoi.

Certurile vor apărea cu siguranță, dar relația voastră va avansa și va dura mai mult în ciuda tuturor.

Fii mai deschis/ă către iubire dacă ești singur/ă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Scopul pe care l-ai urmărit de ceva vreme devine acum o realitate pentru tine. Pentru a face loc pentru ceea ce a fost restant, renunță la sentimentele tale.

Acum este mai mult despre relația ta cu tine însuți decât despre cuplu.

Astrele te încurajează să faci schimbări pozitive și să realizezi ceea ce ai crezut anterior că este imposibil.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vrei o relație obișnuită, vrei un însoțitor de călătorie care să te urmeze în excursii, astfel încât să vezi locațiile de pe lista ta de lucruri de făcut. Îți dorești un prieten.

Prin urmare, astrele te sfătuiesc să descoperi ce vei primi dacă ești de acord să-ți asumi riscuri.

De asemenea, ele îți vor reaminti că relațiile nu sunt întotdeauna pline de soare și fluturi în stomac.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei putea menține o atmosferă fără tensiuni în această săptămână. Cu toate acestea, o dezbatere asupra opiniilor nu ar trebui să îți strice toate aceste zile.

Horoscopul dragostei pentru această săptămână prezice că vei avea acces la o energie pasională, izbitoare și încrezătoare, care te va motiva să găsești soluții creative la orice probleme care ar putea împiedica progresul tău și al partenerului/ei de viață.

Perseverența ta va servi probabil ca o punte care nu a existat anterior.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi cam supărat/ă în această săptămână, așa că ai putea să îți cam repezi patrtenerul/a.

Ar putea fi dificil să te abții de la a critica pe cineva când nu este de vină, chiar și atunci când ești conștient/ă de comportamentul tău incorect.

Astrele te sfătuiesc să îți controlezi oscilațiile de furie. Dacă nu o faci, relația ta va fi în pericol.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acceptă soluțiile care îți întăresc relația și care încurajează evoluția personală unul în celălalt.

Horoscopul dragostei pentru această săptămână prezice că, pe măsură ce îți susții partenerul/a în circumstanțe dificile, relația voastră va deveni mai rezistentă cu fiecare zi care trece.

Dacă ești deja logodit/ă, problemele interne vor fi și ele în prim-plan. Folosește-ți abilitățile pentru a transforma casa într-un altar romantic. Focul interior se poate reaprinde ca urmare a experiențelor împărtășite.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În prezent, ți se oferă sfaturi înțelepte despre iubire. Foștii parteneri pot reintra în viața ta chiar și după ce crezi că ai încuiat ușa.

Horoscopul dragostei pentru această săptămână te încurajează să-ți iei mai în serios rutina de înfrumusețare și îngrijire, dar nu să faci o schimbare prea dramatică.

Nu-ți permite să pierzi din vedere obiectivele tale sentimentale: uneori călătoria este singura recompensă pe care o primești.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Previziunile astrelor pentru această săptămână prezic că dacă ai avut probleme serioase într-o relație romantică, acum vei simți mult confort.

Cea mai importantă relație din viața ta a fost tulbure și abia recent ai început să ai nevoie de singuranță și stabilitate mai mult ca niciodată.

Cel mai bun lucru este că poți restabili liniștea, dragostea și bucuria vieții tale cu puțin efort. Stilul tău direct și sincer de comunicare vă va ajuta să vă înțelegeți mai bine ca și cuplu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Previziunile astrelor pentru această săptămână ar putea fi destul de promițătoare. Viața ta amoroasă va fi minunată.

Pot exista multe oportunități pentru tine și persoana iubită de a vă conecta la un nivel profund care v-ar putea dezvola relația. S-ar putea să trebuiască să faceți față unor provocări dacă doriți să evoluați împreună.

De asemenea, astrele te avertizează să nu îți faci planuri dacă nu ești pregătit/ă să începi o nouă relație. Înainte de a lua o decizie, cântărește aspectele pozitive și dezavantajele. 

Poate te interesează și: Cum să-l faci să te ierte, în funcție de zodia lui

Pești(19 februarie - 20 martie)

Atmosfera plăcută din casa ta ar putea fi o reflectare a cât de fericiți sunt cei dragi. Viața ta sentimentală, totuși, ar putea fi plictisitoare.

Tu și persoana iubită ați putea avea nevoie de activități distractive și de planuri care să dea viață lucrurilor.

În plus, un fost partener ar putea apărea pe neașteptate și poate agita situația. Drept urmare, astrele te sfătuiesc să îți recunoști nevoile și să îți modifici stilul de comunicare cu partenerul/a de viață.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod