Horoscopul dragostei pentru săptămâna 10-16 aprilie. Gemenii nu trebuie să facă promisiuni

Gemenii nu trebuie să facă promisiuni. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Situația de față face ca romantismul să pară o activitate ocazională, dar aceasta ar putea fi doar o pauză relaxantă după o perioadă de intensitate și pasiune,

Uneori este bine să fii liber/ă să discuți despre orice și să faci orice, fără a simți nevoia de a-ți remedia relația sau de a-ți petrece tot timpul încercând să-ți dai seama de problemele din cuplu.

Chiar dacă ești căsătorit/ă, continuă să vorbești cu soțul sau soția atunci când vă întâlniți. Implicarea în discuții importannte sudează de obicei legăturile și le fac să fie mai profunde.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fii dispus/ă să evoluezi și să te schimbi în ceea ce privește relația ta de dragoste. Este posibil ca relația ta să facă progrese semnificative.

Probabil că tu și partenerul/a de viață vă veți surprinde unul pe celălalt cu cât de departe ați mers. Întâlniți-vă mai des pentru a vă cunoaște mai bine.

Faptul că lucrurile se îmbunătățesc ar trebui să îți ofere puțină mângâiere. Relația pe care o ai va fi puternică. Bucurați-vă de timpul petrecut unul cu celălalt și fă-ți iubitul/iubita să se simtă special/ă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai grijă să nu privești prea departe în legătură cu relația ta actuală. Dacă te simți neobișnuit/ă de pasional/ă astăzi, nu lua lucrurile prea personal, nu îți lua iubitul/a prea în serios și nu face nicio promisiune.

În ciuda faptului că nu simți prea multă iubire sau bunătate în inima ta, s-ar putea să fii destul de amabil/ă și iubitor/oare în această săptămână.

Concentrează-te pe a te bucura de momentul prezent. Manevrele tale pricepute vor aprinde o pasiune de necontrolat în partenerul/a tău/ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Caracterul tău și perseverența pot fi puse la încercare în această săptămână. Atenția ta va începe să sară de la o persoană la alta.

Înainte de a începe să cauți iubire în altă parte, gândește-te dacă ești cu adevărat pregătit/ă să-ți închei relația actuală, deoarece a avea o aventură este o decizie.

Rezolvă orice probleme pe care le ai cu partenerul/a în mod deschis și onest pentru a preveni conflictele viitoare.

Ai grijă să nu pierzi controlul asupra temperamentului tău!

Leu(22 iulie - 22 august)

Așteaptă-te la o săptămână plină de surprize.

Deși pari independent/ă, această independență te-ar putea face să nu ții cont de partenerul/a de viață.

Acum nu este un moment bun pentru a începe să-ți controlezi partenerul/a împotriva voinței lui/ei. Păstrează lucrurile relaxate și bucură-te de aceste zile.

Voi doi ar trebui să aveți parte de mai multe momente romantice, relaxându-vă poate într-un loc frumos sau vizionând cel mai recent film de succes.

Vei fi într-o dispoziție pozitivă, iar persoana iubită va fi impresionată de perspectiva ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fii înțelept/eaptă în această săptămână. Potențialul tău amoros te va găsi probabil destul de ademenitor/oare în acest moment.

Caracteristicile tale atractive îi pot cuceri pe ceilalți, dar ar putea în același timp să-i facă partenerul/a să se simtă inconfortabil, asta dacă ai pe cineva.

Va fi responsabilitatea ta să fii explicit/ă cu privire la obiectivele tale sentimentale.

Fii sincer/ă, păstrând totuși un sentiment de mister. Nu trebuie să dezvălui totul.

Nu-ți ignora iubitul/a, amintește-ți că pentru a menține o relație sănătoasă trebuie să ai grijă de persoana iubită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu renunța la relația ta actuală! În schimb, concentrează-te pe a o îmbunătăți.

Este posibil să întâmpini probleme din cauza certurilor fără sens în această săptămână. Vor exista șanse să ai o relație extraconjugală și s-ar putea să fii ademenit/ă de alura unei alte persoane.

Astrele îți recomandă să respiri adânc și să te gândești din nou. Nu face nimic din ceea ce ai putea regreta ulterior.

În aceste zile, dorințele sexuale îți vor domina gândurile.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar putea fi înțelept să fii precaut/ă când interacționezi cu ceilalți în această săptămână.

Dacă ești rănit/ă sau insultat/ă, este o idee bună să stai un moment și să îți aduni gândurile.

Fii sincer/ă atunci când discuți cu partenerul/a despre ideile și sentimentele privitoare la un eveniment trecut care te-a rănit. Făcând spațiu pentru începuturi noi și curățarea atmosferei din jurul tău va rezulta din acest lucru.

Oferă-i partenerului/ei șansa de a rezolva problema. S-ar putea să fii nerăbdător/oare să progresezi cumva în relația actuală, iar secretul este dedicarea ta față de el/ea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încurajează-ți partenerul/a să fie mai încrezător/oare.

Petrecerea a mai mult timp împreună vă va face în cele din urmă relația mai puternică. Este esențial să-l/o asculți, deoarece se preconizează că tensiunile vor crește.

Nu ai ascultat în timp ce a încercat să comunice cu tine și asta se simte. Oferă-i spațiu pentru a gândi și a simți, blocând orice zgomot exterior.

S-ar putea să fii dornic/ă să avansezi în relație, dar nu e așa simplu cum crezi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să existe o aventură romantică care te cheamă în această săptămână.

Cu toate acestea, trebuie să găsești metoda potrivită care te-ar putea ajuta să-ți găsești drumul înapoi într-un loc sigur.

Utilizează acest impuls pentru a-ți imagina rezultatul. A fi precaut/ă va aduce beneficii vieții tale sentimentale.

Relația ta actuală nu ar trebui să fie deranjată de zgomotul luptei. Ar trebui să încurajezi toate atributele pozitive ale persoanei dragi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să fii vigilent/ă și să eviți ca opiniile altora să influențeze ceea ce crezi în această săptămână.

Tu și partenerul/a de viață ați putea avea câteva discuții extrem de utile în aceste zile. Acestea pot implica schimbări în rutina voastră pentru a se potrivi mai bine cerințelor fiecăruia dintre voi.

Încearcă din răsputeri să ai o atitudine flexibilă și să iei în considerare toate soluțiile posibile la problemă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Lasă-ți problemele din trecut în trecut!

În zilele noastre, toleranța este esențială în ceea ce privește dragostea și relațiile. Îți vei da seama că persoana de lângă tine nu este responsabilă pentru nefericirea ta, ci tu prin acumularea resentimentelor. Vei reuși în cele din urmă să te eliberezi de această amărăciune.

Astrele spun că s-ar putea să depășești limita de viteză pentru că ești mult prea nerăbdător/oare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod