Horoscopul dragostei pentru luna mai. Taurul trebuie să ia lucrurile încet

Taurul singur ar trebui să ia lucrurile încet. Graba strică treaba!


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna mai pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi fericit/ă luna aceasta. Dacă ai un partener, totul decurge bine între voi.

Vă veți înțelege din priviri, așadar veți avea o lună grozavă, făcând tot ceea ce vă face fericiți. Dacă ești singur/ă, vei încerca să recuperezi timpul pierdut, contactându-ți toți prietenii pentru a ieși și a te distra. Dacă nu ai un partener stabil, vei continua probabil la fel. Dar, dacă totuși începi o relație acum, aceasta îți poate aduce mai multe probleme decât satisfacții.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În dragoste, îți va merge bine.

Vei fi foarte atractiv/ă pentru sexul opus. Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei descurca mai bine decât luna trecută. Dacă ești singur/ă, admiratorii vor remarca acest lucru și te vor urma. Sfatul astrelor este să nu te grăbești să te implici într-o relație cu nimeni. Ia-ți timpul necesar pentru a-i cunoaște și pentru a vă distra împreună.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește situația ta amoroasă, aceasta va fi stabilă, dar monotonă.

Nu e vorba că va fi rău, dar nu vor exista schimbări, pasiune sau distracție. Te vei bucura de ceea ce înseamnă să fii alături de persoana iubită și te vei simți confortabil acasă, fără a depune eforturi pentru a duce relația sau cuplul din care faci parte la următorul nivel. Dacă ești singur/ă, nu vei fi prea interesat/ă să găsești pe cineva în luna mai. Interesele tale vor fi mai degrabă legate de prieteni și de nevoile lor.
 

Citește și: Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E în regulă cu iubirea. Dacă faci parte dintr-un cuplu, atmosfera va fi liniștită.

S-ar putea să ai totuși câteva dispute cu persoana iubită din cauza nervozității și a stresului cauzate de munca la care ești supus/ă. Până la urmă, ai parte de susținerea celui/celei de lângă tine care îți înțelege ritmul și tensiunile la care ești supus/ă. Dacă ești singur/ă, sexul opus roiește în jurul tău, fără ca tu să faci nimic. Aura ta îi atrage, ești sigur/ă pe tine, cu o imagine super atractivă. Vei fi foarte ocupat/ă cu cei care doresc să te seducă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta sentimentală se îmbunătățește considerabil în luna mai.

Dacă faci parte dintr-un cuplu, totul funcționează bine între tine și persoana iubită. Partenerul/a de viață va fi mai afectuos ca niciodată și te va pune pe primul plan. Acest lucru îmbunătățește relația. Dacă ești singur/ă, la finalul lunii vei fi abordat/ă de cineva care te va face să uiți de oricine altcineva. Ai putea începe o relație de dragoste interesantă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Stai bine cu dragostea în luna mai.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, totul va funcționa în limita normalității. Fără schimbări, urcușuri sau coborâșuri, ci doar sprijin reciproc. Dacă ești singur/ă, nu este un moment bun pentru a te îndrăgosti. Te vei înconjura de prieteni, dar mai mult să te distrezi decât să îți cauți pe cineva.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, relația ta va decurge natural.

Va deveni cel mai important lucru din viața ta. Iubire și romantism, totul îți va părea frumos și îți vei dori să trăiești totul din plin, Libidoul tău va crește, astfel încât relația ta va atinge cote maxime. Dacă nu ai pe cineva, luna aceasta ai putea avea mai multe relații sporadice, dar nimeni nu ți se va potrivi.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea va fi foarte importantă luna aceasta.

Dacă ai pe cineva, relația va merge din ce în ce mai bine și va evolua. Relațiile intime și romantismul vor fi prezente și te vor umple de bucurie și fericire. Dacă ești singur/ă, poți face ravagii în jurul tău. Vei fi super atrăgător/oare pentru sexul opus. Ai de unde alege!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubirea e mână-n mână cu distracția luna aceasta.

Dacă ai pe cineva, relația va fi plăcută, distractivă, cu multă dragoste și afecțiune. Dacă nu ai un/o partener/ă, vei fi atrasă de oameni amuzanți, oameni de la care poți învăța lucruri noi, care te duc la petreceri sau care te invită la escapade interesante. Te-ai putea îndrăgosti la prima vedere de cineva care îți oferă aceste lucruri. Trăiește-ți viața!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sectorul iubirii nu traversează cea mai bună perioadă a lui.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, certurile vor fi la ordinea zilei. O bătălie de forțe se va da ori de câte ori există diferențe de opinie, așadar confruntările vor fi constante. Dacă ești singur/ă, vei fi bine. Vei dori să ieși și să cunoști oameni. Vei fi atras/ă de oameni cu un profil clasic și valori tradiționale. Cineva din familia ta ar putea juca rolul lui Cupidon și îți va prezenta pe cineva care s-ar putea să-ți placă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața sentimentală va fi calmă și te vei descurca bine.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vor exista comunicare și schimburi productive de idei. Dacă ești singur/ă, tot abilitățile de comunicare te vor ajuta să întâlnești cu ușurință oameni noi. Ai putea găsi dragostea luna aceasta. Va fi vorba de o persoană inteligentă și cu multe idei pe care vrea să ți le împărtășească. Poate fi vorba de un vecin, un coleg de serviciu sau o cunoștință a unei rude de-a ta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Atmosfera va fi foarte romantică luna aceasta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei fi foarte bine și foarte îndrăgostit/ă. Dacă ești singur/ă, va fi minunat pentru tine. Vei întâlni o mulțime de oameni noi și te poți îndrăgosti la prima vedere. Ai putea avea mai multe relații sporadice. În ultima săptămână din luna mai vei deveni mai selectiv/ă. Este mai bine așa, altfel vei face greșeli.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod