Horoscopul dragostei pentru luna aprilie. Taurul își pune prietenii pe primul loc

Taurul singur se va axa mai mult pe prieteni decât pe dragoste. Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna aprilie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viața sentimentală va fi una fericită luna aceasta.

Dacă ai pe cineva, totul va decurge cu naturalețe și te vei simți fericit/ă să-ți împarți viața cu cea/cel de lângă tine. Dacă ești singur/ă, chiar dacă nu vrei sau cauți, dragostea va apărea în viața ta. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva care are aceleași interese ca și tine. Vei simți că ai găsit în sfârșit persoana care te înțelege și cu care poți vorbi despre ceea ce contează pentru tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața ta sentimentală este stabilă, dar fără distracție și bucurie.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, totul va fi bine. Dar, dacă ești singur/ă, nu prezinți niciun interes pentru a întâlni pe cineva luna aceasta. Vei fi mai intersat/ă de prieteni decât de dragoste.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu dragostea o vei duce foarte bine luna aceasta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, această perioadă va fi una fericită, plină de înțelegere. Te încântă să petreci tot mai mult timp împreună cu partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, este luna ideală pentru a întâlni pe cineva și pentru a începe o relație. Te vei îndrăgosti și te vei bucura să ai o viață activă și distractivă alături de noua persoană.

Citește și: Top 6 cele mai periculoase zodii. Poți ghici cine se află pe primul loc?

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În dragoste îți va merge bine.

Dacă ai pe cineva, totul va continua în același ritm, fără modificări sau energii negative. Dacă ești singur/ă, vei continua singur/ă, deoarece luna aceasta dragostea nu este importantă și te vei dedica complet muncii tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu o duci rău în dragoste.

Dacă ai pe cineva, tu și partenerul/a veți fi foarte apropiați și pasiunea va renaște. Iubirea va pluti in aer pe tot parcursul lunii aprilie. Dacă ești singur/ă, vei continua tot așa. Vei fi mai concentrat/ă pe prieteni, muncă și familie. Nu este un moment bun pentru a te implica într-o relație.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În dragoste, luna aceasta va fi bună pentru tine.

Te afli într-un moment favorabil în ceea ce privește dragostea. Dacă ești implicat/ă într-o relație, totul va continua la fel ca luna trecută, calm și urmând rutina de zi cu zi. Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia să întâlnești pe cineva special și te-ai putea îndrăgosti, chiar dacă nu o arăți sau recunoști.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este esențial pentru tine ca partenerul/a de viață să te înțeleagă, să vorbească aceeași limbă cu tine și să aibă același set de valori ca tine.

Nu că nu ai fi vrut asta de la început, doar că erai mai tolerant/ă. Dacă ești singur/ă, vei căuta pe cineva cu care să petreci timp de calitate. Nu te va interesa doar fizicul sau romantismul, ci să vă puteți conecta mental și să aveți aceeași filozofie de viață. Vei găsi dragostea departe, pentru că ești atrasă de tot ce ți-e străin.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În dragoste, luna aceasta îți va merge bine.

Dacă ai pe cineva, totul decurge în limitele normalității vieții de zi cu zi. Dacă ești singur/ă, ai putea avea o relație sporadică și distractivă. Dacă te gândești la o relație de lungă durată și la o iubire adevărată, nu este cel mai bun moment.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În dragoste, situația este excelentă. Dacă ai pe cineva, vei avea parte de toată fericirea și armonia din lume.

Vă veți simți bine împreună și nu vei avea nevoie de altceva, cu excepția familiei tale. Dacă ești singur/ă, nu este o lună bună pentru aventuri sau flirt. Nu vei găsi pe nimeni care să te atragă, dar nici nu ești în căutarea unei astfel de persoane.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Situația ta amoroasă nu este deloc importantă pentru tine, ești concentrat/ă pe alte lucruri.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă și de lungă durată, totul se încadrează în normalitate. Dacă ești singur/ă, noțiunea de dragoste nu există. Nu o cauți și nici nu va apărea. Te axezi pe casa și familia ta.  

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relația cu persoana iubită este minunată.

Vă înțelegeți reciproc și vă respectați mai mult decât oricând. Dacă ești singur/ă, în această lună vei întâlni dragostea și te vei bucura de ea. Vei fi foarte atractiv/ă pentru sexul opus. Ai putea cunoaște acea persoană special în cadrul profesional, la locul de muncă sau prin prisma locului de muncă. Nu sări în brațele ei imediat, acordă-ți timpul necesar pentru a o cunoaște cât mai bine înainte de a te implica prea mult.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei fi fericit/ă luna aceasta, fie că ești ești implicat/ă într-o relație sau nu.

Dragostea și înțelegerea dintre tine și partener/ă vă face să fiți un cuplu de invidiat. Dacă ești singur/ă, luna aprilie este ideală pentru a te îndrăgosti. vei fi super atrăgător/oare și sexul opus nu are cum să nu te remarce, așa că va fi coadă la ușa casei tale!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod