Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 5-11 noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E nevoie de o comunicare mai eficientă cu partenerul tău de viaţă pentru a vă rezolva problemele existente în relaţie.

Cu toate că nu este vorba de nimic grav, cert este că micile secrete vă pot altera legătura. Dacă eşti singură, dă dovadă de mai mult curaj şi încearcă pe cât posibil să interacţionezi cât mai mult cu persoanele care îţi plac. Nu vei reuşi să atragi atenţia dacă stai pitită într-un colţ!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi doresc cu ardoare un iubit.

Şansele de a-l întâlni sunt foarte mari, iar astrele te ajută să acţionezi în favoarea ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, problemele din cuplu se vor agrava până în punctul despărţirii. Nu ar fi exclus să închei o etapă a vieţii tale şi să începi una nouă foarte rapid.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Tu şi iubitul sau soţul tău traversaţi una dintre cele mai frumoase perioade ale relaţiei voastre şi nu ar fi exclus să treceţirapid la următorul nivel. Chiar dacă mai apar din când în când unele probleme, ele sunt atât de mici şi de normale încât nici nu le veţi băga de seama.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Familia va fi pe primul loc în această săptămână şi îi vei acorda mai multă atenţie decât de obicei.

E posibil ca o problemă de sănătatea a partenerului sau a copiilor să te facă să realizezi care sunt lucrurile cele mai importante în viaţă. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei reuşi să scapi de urmele trecutului şi să începi să te gândeşti la o nouă iubire.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi una decisivă pentru viaţa ta sentimentală.

Dacă eşti implicată în relaţia nepotrivită, cu siguranţă vei reuşi să ieşi cu capul sus din ea. Eşti mai fermă decât de obicei şi vei lua cele mai bune decizii pentru viitorul tău. Dacă eşti singură şi îţi doreşti nespus să îţi întemeiezi o familie, e posibil să pari disperată în faţa potenţialilor parteneri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de neliniştită în ceea ce priveşte situaţia ta amoroasă.

E posibil să fii tentată să dai cu piciorul la tot ceea ce ai construit până acum de dragul unei plăceri de moment. Din fericire, te vei opri la timp şi vei realiza care sunt lucrurile importante în viaţă. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei concentra pe alte planuri alte vieţii tale, iar capitolul dragoste se va rezuma doar la aventuri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta e posibil să fii mai suspicioasă decât de obicei cu privire la partenerul tău de viaţă.

O schimbare în comportamentul acestuia te face să îţi îndrepţi atenţia către el până la punctul de a face o obsesie din asta. Posesivitatea ta ar putea fi extrem de detanjantă pentru el atât timp cât nu are nimic de ascuns. În cas contrar, există mici şanse să îţi ascundă ceva.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei da dovadă de mai multă încredere în tine, iar acest lucru este extrem de atractiv pentru bărbaţi.

Şansele de a cuceri o persoană care îţi place sunt foarte mari, însă înainte de a pune mâna pe el, te vei juca puţin cu psihicul lui. Vei avea din ce să alegi, însă cu siguranţă vei alege acel bărbat care este cel mai dificil de obţinut şi cel mai bun dintre toţi. Si tehnicile potrivite pentru a-l apropia de tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa îţi va fi dată puţin peste cap în această săptămână din cauza apariţiei unui fost iubit în peisaj.

Dacă eşti singură, nu va fi nicio problemă, însă dacă eşti implicată într-o relaţie, lucrurile vor sta cu totul altfel. Actualul iubit sau soţ ar putea să îşi dezvăluie gelozia de care nici nu ştiai că există. Din păcate, acesta va fi destul de exagerată şi poate conduce la agresivitate. Încearcă să aplanezi orice conflict!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Dacă eşti singură, ai toate şansele să îţi întâlneşti marea iubire. Totul se datorează faptului că ieşi mai mult, cunoaşti oameni noi şi socializezi mai des. E imposibil să nu atragi atenţia cuiva care te merită, atât timp cât acesta îţi este scopul. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, nu încerca să fugi de responsabilităţi şi de discuţiile pe care le deschide partenerul tău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Dacă eşti singură, ai toate şansele să îţi întâlneşti marea iubire. Totul se datorează faptului că ieşi mai mult, cunoaşti oameni noi şi socializezi mai des. E imposibil să nu atragi atenţia cuiva care te merită, atât timp cât acesta îţi este scopul. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, nu încerca să fugi de responsabilităţi şi de discuţiile pe care le deschide partenerul tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ar strica să iei legătura cu unele rude sau persoane dragi cu care nu ai mai vorbit de multă vreme.

Fie că vă desparte distanţa sau programul, cert este că trebuie să faci tu primul pas şi unele sacrificii pentru a face posibilă întâlnirea. Dacă ai un partener stabil, acesta îţi va susţine ideile şi chiar te va ajuta să realizezi ceea ce ţi-ai propus. Dacă eşti singură, e posibil să vrei să reiei legătura chiar cu un fost iubit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod