Horoscopul lunii noiembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna noiembrie!

1 din 13
Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine în această lună dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă. Fie că eşti căsătorită sau că ai un iubit stabil, cert este că există un risc major de despărţire. Astrele îţi recomandă prudenţă în ceea ce priveşte deciziile impulsive, mai ales când e vorba de chestiuni atât de importante. Dacă sunt copii la mijloc, ai grijă să nu îi implici absolut deloc în confruntările pe care le ai cu partenerul. Dacă eşti singură şi disonibilă, luna noiembrie îţi scoate în cale un fost iubit.

Ai ţeluri înalte, însă posibilităţile de a câştiga mai mulţi bani în această lună vor fi destul de puţine. Este o perioadă mai bună de a-ţi aprofunda cunoştinţele, de a te specializa şi de a te perfecţiona în domeniul care te atrage. Încearcă să nu îţi faci iluzii, ci să te axezi doar pe fapte reale şi pe rezultate palpabile. Este necesar să refaci un plan pentru ca situaţia ta financiară să nu intre în impas. Dacă te organizezi cum trebuie, totul va fi bine.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • popescu c pe 1 Nov 2018, 10:51
    destinatie horoscop....

    pentru barbati nu aveti...zodiacuri ??????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod