Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 4-10 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu ar strica ca în această săptămână să fii mai drăgăstoasă cu partenerul tău de viaţă.

Nimeni nu poate face asta în locul tău şi nici nu ar fi indicat. Nu te lăsa dusă de val şi nu lăsa totul în voia sorţii, altfel ai putea să regreţi. Nativele singure au toată liberatatea la care tânjeau dintotdeauna, însă acum nu le mai convine acest lucru.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ultima perioadă ai lăsat totul deoparte pentru partenerul tău de viaţă.

Faptul că te-ai axat doar pe viaţa ta sentimentală îţi poate crea probleme în mediul social. Este foarte important să ai parte de intimitate şi să găseşti un echilibru între toate aceste planuri. Mai mult decât atât, e posibil ca nici iubitului să nu îi placă sufocarea la care este supus.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important să găseşti un echilibru în viaţa ta, pentru că în această săptămână ai tendinţa de a te axa doar pe un anumit plan al vieţii tale în defavoarea celorlalte.

La capitolul sentimente stai destul de bine şi nu pare că pot apărea probleme pe curând. Cel mai probabil din această cauză există tentaţia de a-ţi canaliza energia către altcvea, ignorându-ţi complet partenerul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pare că nu te înţelegi prea bine cu partenerul de viaţă şi descoperi cu surpindere că punctele voastre comune au dispărut.

E momentul să iei o decizie de comun acord cu acesta pentru a avea ce e de făcut în continuare. Trebuie să renunţi la orgoliu şi să încerci să devii mai permisivă dacă vrei ca relaţia să nu se termine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti mai geloasă decât de obicei, iar atitudinea ta va fi problematică în această săptămână.

Nu e cazul să îţi acuzi partenerul de acţiuni nefondate, altfel totul se va întoarce împotriva ta. Dacă eşti singură, încearcă să discuţi mai mult cu un admirator de-al tău, astfel e posibil să descoperi lucruri atrăgătoare la el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti tot mai nemulţumită de viaţa pe care ai ales-o să o ai alături de partenerul de viaţă şi regreţi pasul pe care l-ai făcut.

Calea pe care mergeţi amândoi e una greşită, şi chiar dacă vă ţineţi de mână, e doar o chestiune de tim. Te simţi captivă în relaţia actuală şi ai face bine să ieşi cumva din această situaţie. E posibil ca însuşi iubitul tău să aibă soluţia bună, însă tu să nu vrei să o accepţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti destul de indiferentă la nevoile partenerului şi nu iei în seamă suferinţa pe care i-o provoci.

Mai mult decât atât, de ceva vreme chiar îţi propui să îl ataci fără motiv, ajungând să îţi formezi o imagine despre el care poate fi distructivă pentru relaţie. Niciunul dintre voi nu îşi doreşte să vă despărţiţi, însă sunteţi inconştienţi şi imaturi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu poţi face faţă invitaţiilor şi evenimentelor din aceste zile, lucru care ar putea să te împingă să îţi neglijezi partenerul.

Vestea bună e că acesta te va înţelege, ba chiar te va ajuta în mai multe privinţe. Cu toate acestea, trebuie să nu profiţi prea mult de situaţie şi să întinzi coarda, pentru că ar putea refula!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită.

Atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă sunteţi destul de instabili, lucru care vă va zăpăci şi obosi la un moment dat. Nervi acumulaţi de fiecare dintre voi vor ieşi la suprafaţă când va trebui să faceţi împreună ceva chiar important. Încercaţi să vă faceţi planuri de care să vă şi ţineţi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă vezi că ceea ce crezi tu e total diferit faţă de ceea ce crede partenerul tău, nu e nevoie să încerci să îl faci să gândească ca tine.

E foarte important să îl accepţi aşa cum este el, altfel s-ar putea să ţi se ia repede de el. Dacă eşti singură, certurile aprinse cu rudele care te bat la cap ar putea să te împingă către o aventură nepotrivită!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ai deloc încredere în iubitul sau soţul tău, însă nu e vina lui.

Treci printr-o perioadă în care stima de sine e extrem de scăzută, iar acest lucru îşi pune amprenta şi asupra celor din jur. Nu e necesar să îţi verşi frustrările pe alţii, ci mai degrabă să îţi rezolvi problemele. Dacă ai motive adevărate de gelozie, atunci nu mai sta pe gânduri şi ia o decizie tranşantă cu privire la viaţa ta sentimentală.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Monotonia din cuplu se poate transforma în aceste zile într-un conflict între tine şi partener.

E o linie foarte fină între liniştea din relaţie şi ceea ce simţiţi de fapt, aşa că unul dintre voi ar putea răbufni. Încearcă să comunicaţi mai mult şi să vă deschideţi unul în faţa celuilalt, fără a mai încerca să pari stâpână pe tine şi fericită de ceea ce trăieşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod