Horoscopul lunii septembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna septembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o lună excepţională pentru tine, însă pentru că lucrurile mergeau deja pe drumul cel bun de ceva vreme. Cel mai probabil va avea loc un eveniment pe care nu-l vei uita prea curând, o cerere în căsătorie sau o surpriză romantică din partea partenerului tău de viaţă. Pentru nativele singure se anunţă o relaţie nouă şi interesantă cu şanse mari de viitor.

Nu se anunţă linişte în carieră luna aceasta pentru tine. E nevoie de mai multe eforturi ca până acum pentru a începe să obţii poziţia spre care tinzi. Nu este exclus să ţi se pună chiar piedici în drumul tău spre atingerea ţelurilor, însă eşti destul de precaută şi vei face faţă provocărilor. De cum vei începe să munceşti mai mult, vei începe să câştigi mai mulţi bani, însă acest lucru se va întâmpla doar în primele săptămâni.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Începi luna cu gânduri de schimbare pe plan sentimental. Vrei să iubeşti mai mult, dar şi să fii iubită. Dacă pentru nativele implicate într-o relaţie se anunţă o perioadă liniştită, celor singure li se pregăteşte multă acţiune. Te poţi îndrăgosti foarte uşor, însă nu neapărat şi de persoana potrivită. E foarte important să îţi ţii inima sub control, cu toate că acţiunile pot fi diverse.

Se anunţă o lună bună pentru tine pe plan financiar şi profesional. Partea bună este ca primeşti suport din partea apropiaţilor pentru a ajunge acolo unde şi-ai propus. Cu cât îţi expui mai mult ideile, vei ieşi în faţă şi vei primi avantaje. Cel mai important lucru este că ceea ce faci o faci din pasiune, de aceea vei excela.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc ca în această lună să tratezi totul cu seriozitate. Dacă ai chef de joacă, cu siguranţă nu va ieşi nimic bun din flirtul şi aventurile tale. Cu toate că te poţi simţi bine pe moment, apoi vei regreta. Dacă eşti implicată într-o relaţie, respectă-ţi partenerul şi dorinţele acestuia, aşa că se recomandă discuţii despre viitor şi planuri comune.

Este o lună bună pentru investiţii şi pentru afaceri. Nu ar strica să îţi fructifici cumva banii pe care îi deţii, mai ales dacă te bucuri de suportul şi sfaturile necesare. Indiferent de domeniul pe care îl alegi, ai fler în negociere şi poţi obţine bani frumoşi. Această perioadă înfloritoare va începe să apună în cea de-a doua jumătate a lui septembrie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Totul merge bine pe plan sentimental pentru tine în această lună, chiar dacă asta implică sarcini în plus sau responsabilităţi noi. Poate fi vorba de apariţia unui copil sau de schimbarea statutului. Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie, e posibil să regreţi decizia luată şi să vrei să îţi îndrepţi atenţia către altcineva. Nu e nimic greşit în asta atât timp cât nu vei provoca nimănui suferinţă!

Nu sunt excluse călătoriile în interes de serviciu în această lună, lucru destul de nou pentru tine. Cu toate că eşti fricoasă cu privire la schimbare, aceste deplasări nu îţi pot aduce decât lucruri bune. Cu cât eşti mai activă, cu atât şansele de a primi bonusuri financiare sunt mai mari. Spre sfârşitul lui septembrie se aduce ăn discuţie o moştenire.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă multă pasiune în această lună pentru tine, fie că ai un partener stabil, fie că eşti singură şi liberă ca pasărea cerului. Armonia din sânul familiei nu poate fi perturbată de nimeni şi cu siguranţă nici nu vei permite acest lucru. Reuşeşti să îmbini utilul cu plăcutul mult mai uşor decât până acum şi eşti capabilă să le oferi celor dragi tot ce au nevoie, fără a aştepta ceva la schimb. Din fericire, vei primi înzecit!

Eşti un lider înnăscut, însă luna aceasta ai ocazia să arăţi lumii întregi acest lucru. Aptitudinile tale de a-i coordona pe cei din jurul tău te pot ajuta să obţii cele mai bune rezultate profesionale de până acum. Te descurci foarte bine cu calculele, mai ales în ceea ce priveşte banii, de aceea te poţi implica în negocieri şi investiţii. Situaţia financiară rămâne neschimbată, însă poţi câştiga mai mult dacă ştii când şi unde să te implici.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este luna ta şi ţi-ai propus să te bucuri din plin de tot ce ai. Faptul că eşti hotărâtă să te mulţumeşti cu ceea ce ai şi să nu mai găseşti nod în papură în orice lucru, e un semn bun pentru relaţia ta amoroasă. Partenerul tău de viaţă va fi bulversat iniţial, dar va începe să-ţi aprecieze eforturile până la urmă. Orice schimbare aduce puţin haos la început, important e ce iese până la final!

Luna septembrie vine cu noroc în toate, dar mai ales la bani. Fiind luna ta, cu siguranţă vei primi cadouri, unele dintre ele chiar substanţiale. Deşi nu vei câştiga mai mult la serviciu datorită muncii depuse, colegii şi şefii tăi te vor surprinde cu un bonus. Eşti mai fericită în această perioadă decât în cea anterioară, însă nu se ştie dacă va dura prea mult!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă până acum aveai nemulţumiri cu privire la partenerul de viaţă, de luna aceasta începi să îţi dai seama că nu e atât de grav precum credeai. Faptul că ţi se oferă mai mult din ceea ce îţi doreai, te face să realizezi că erau prostii. Prea multă linişte strică, dar şi agitaţia din trecut te dă peste cap, aşa că încearcă să aduci echilibrul în viaţa ta, nu să tinzi spre extreme.

Eşti pusă pe cheltuială luna aceasta, unele achiziţii fiind chiar inutile. Eşti genul de persoană care cumpără lucruri doar ca să scape de această corvoadă, însă negândindu-se la consecinţe. Deşi eşti calculată din fire, atunci când eşti presată de timp parcă nu mai eşti tu. Încearcă să asculţi de sfaturile persoanei dragi pentru că îţi vor fi de mare ajutor pe viitor!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţiile serioase vor fi în atenţia astrelor în această lună şi se anunţă veşti bune. Este foarte important să ştii să fii alături de partenerul de viaţă în acastă perioadă şi să îl susţii atunci când vine vorba de carieră. Fii o muză pentru acesta şi fă-l să-ţi fie recunoscător pentru asta. Dacă eşti singură, te axezi pe socializare şi prieteni, dar nu ai gânduri prea serioase cu privire la o posibilă relaţie amoroasă.

Începi această lună cu mai multă energie şi eşti dispusă să reiei vechi proiecte pe care le-ai abandonat. Nu e exclus ca de această dată să ai rezultatele mult dorite, însă chiar şi în cazul unui alt eşec e de admirat că încerci. Ambiţia de care vei da dovadă în septembrie îţi poate aduce bani frumoşi atât timp cât lucrezi fără să ai aşteptări prea mari de la tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă o perioadă de mari schimbări pentru tine pe plan profesional. Ba chiar astrele îţi recomandă să reanalizezi relaţia în care eşti implicată şi să tragi o concluzie care să îţi aducă beneficii. E foarte important să nu te simţi captivă şi să nu simţi că partenerul de viaţă te trage în jos. O poveste de dragoste de viitor va scoate tot ce e mai bun din tine şi vei evolua, nu invers!

Nu vor apărea modificări ale situaţiei tale financiare în această lună, cu toate că vor există cheltuieli neprevăzute. Din fericire, septembrie vine cu câştiguri mai mari decât lunile trecute, iar acest lucru te ajută ca bugetul să nu îţi fie afectat. Chiar dacă nu poţi pune nimic deoparte, e important că ai tot ce îţi trebuie pentru a duce o viaţă liniştită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu există prea multă încredere între tine şi partener, iar acest lucru o să se vadă mai mult în această lună. Trebuie să lucraţi la capitolul comunicare dacă vrei să îţi salvezi relaţia. Nu ar strica nici gesturile romantice, pentru că vorbele fără fapte nu au deloc valoare. Pentru nativele singure va urma o perioadă în care nu se vor concentra decât pe bani şi pe carieră.

Prima partea a acestei luni e perfectă pentru aprufundarea cunoştinţelor, pentru teste sau examene privitoare la evoluţia ta profesională. Nimic din ce se va petrece acum nu va fi inutil, ba mai mult, poţi cunoaşte rezultate bune mai devreme decât sperai. În ultimele săptămâni din septembrie, vei avea parte de reuşite în carieră, studiu sau afaceri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă lucrurile nu au fost prea liniştite pentru tine pe plan sentimental, luna septembire vine cu rezolvarea mai mulor probleme dintre tine şi partener. Atracţia dintre voi devine mai intensă, iar dorinţa sexuală de asemenea. Chiar dacă nu credeai că aşa se vor rezolva lucrurile, află că intimitatea din dormitor e acum soluţia pentru voi! Dacă eşti singură, vrei să rămâi aşa şi cauţi doar aventura.

Totul se învârte în jurul banilor în această lună, dar asta se întâmplă doar pentru că îţi doreşti. Vrei să câştigi mai mult şi nu te laşi până nu obţii ce ţi-ai propus. Cu o comunicare eficientă vei reuşi să pui mâna pe proiecte bănoase, însă pentru care trebuie să depui mult efort şi timp. Eşti dispusă la sacrificii de dragul unei evoluţii fulminante.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viaţa ta sentimentală va prinde viaţă în această lună, iar schimbările vor fi la ele acasă. Vei avea parte de multe evenimente, unele plăcute, altele nu, cert este că orice e binevenit pentru a-ţi anima relaţia. Cu cât ai mai multe lucruri de făcut, cu atât atenţia ta va fi tot mai departe de reproşuri şi de regrete. Dacă eşti singură, te vei axa pe carieră şi nu îţi va păsa de nimic altceva.

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan financiar în această lună, însă nu e cazul să dramatizezi. Tot ce se întâmplă e din cauza aşteptărilor tale mult prea mari şi ale acţiunilor destul de îndrăzneţe pentru condiţiile actuale. E nevoie să aştepţi mai mult timp pentru un astfel de proiect în care te-ai implicat, însă nu îţi vei da seama de asta decât când vei pierde o sumă substanţială de bani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod